2019 będzie nasz :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczynki .
Dawno sie nie odzywalam bo bylam 5 dni w zakopanym (powrot z zakopca dramat
... ogolnue jedziemy 4,5 h a wracalismy 15h )a teraz 2 dzien jestesmy na Kanarach. Cudownie jest .
Wracam i mam jeszcze weekend w Polsce i do pracy znow tyranie.
Okres dostalam w sylwestra po 24 hahaha takze 4dc mam i nie moge jeszcze z dzien dwa sie kapac w basenach zeby wstydu nie bylo hahaha .
werni, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
Zakręcona zazdroszczę wyjazdu ale teraz bym polezala na słoneczku:) słyszałam właśnie że powrót z Zakopanego to jakaś masakra ale dobrze że macie to już za sobą
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
nick nieaktualnyZakręconaOna wrote:Czesc dziewczynki .
Dawno sie nie odzywalam bo bylam 5 dni w zakopanym (powrot z zakopca dramat
... ogolnue jedziemy 4,5 h a wracalismy 15h )a teraz 2 dzien jestesmy na Kanarach. Cudownie jest .
Wracam i mam jeszcze weekend w Polsce i do pracy znow tyranie.
Okres dostalam w sylwestra po 24 hahaha takze 4dc mam i nie moge jeszcze z dzien dwa sie kapac w basenach zeby wstydu nie bylo hahaha .
Zakręcona tak właśnie myślałam, że się urlopujesz i jak Zakopane ? Zdaję się, że byłaś pierwszy raz, jak wrażenia ?
My ze starym jedziemy do Chochołowa w lutym - rocznica ślubu. No i często jeździmy w tamte rejony, bo mamy blisko. Więc termy dla mnie, narty dla starego -
nick nieaktualnyRudaMaruda od 5 lat... Ja nie chciałam wyjechać z nim bo bariera językowa. Niby znam język ang, dogadam się spokojnie, ale przy innym polaku automatycznie się blokuje. Jednak tak się nie da dłużej. No i boję się trochę tam reakcji na tego aspergera. Oboje z tatą mają i możemy wydawać się dziwną rodziną
Zakręcona miłego pobytu!!
-
nick nieaktualnyNiusia, mój tato wyjeżdżał do Niemiec do pracy i większość czasu go nie było niż był w domu, znalazł pracę w Polsce dopiero jak ja miałam jakieś 15-16 lat.
Dlatego podziwiam Cię, pewnie gdyby sytuacja nas zmusiła i gdyby mój mąż musiał wyjechać to dałabym rady, ale takie rozłąki są chyba ciężkie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewela gratuluje... to musi być cudowne uczucie
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
nick nieaktualnyJa z tatą mam o dziwo dobre relacje, chyba przez to, że zawsze on był tym dobrym rodzicem,który nie krzyczał, nie zabraniał i przywoził jak na tamte czasu super zabawki, ubrania i inne.
Ale kiedyś jako dorosła kobieta rozmawiałam szczerze z mamą na ten temat i ona mi mówiła, że tak się do tego przyzwyczaiła, że jak przyjeżdżał na samym początku było super i fajnie, a po jakimś czasie już jej przeszkadzał w domu, jak przyjeżdżał na dłużej. No i musiała sobie poradzić z dwójką dzieci, pracą, domem.... -
Dzien dobry.
Dziekuje bardzo . Jest super.
W zakopanym bylo.pieknie ... te krupowki maja woeczorem taki klimat przytulny ze to szok . Napewno w zime.tam jade ponownie.
Ruda kazda os ktora tak zyje jak twoi rodzice zyli mowila to samo. Czlowiek przyzwyczaja sie do samotnosci i zavzynaja.sobie przeszkadzacwerni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny