💕2021💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Landrynka25 wrote:Dla mnie dobre były facelle z rossmana ale drogo mnie to wychodziło. Teraz mam z allegro ale jeszcze nw jak działają dzisiaj zrobię pierwszy test 😊
Ja pisałam o macy i dong quai 😊❤️Zuzanna❤️ 01.04.2019❤️ -
Landrynka25 wrote:Dla mnie dobre były facelle z rossmana ale drogo mnie to wychodziło. Teraz mam z allegro ale jeszcze nw jak działają dzisiaj zrobię pierwszy test 😊
Ja pisałam o macy i dong quai 😊 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2022, 22:36
44cs - udało się 🤍
——————————————————
👱🏼♀️❌AMH 13/ PCOS/ IO/ PAI-1 i MTHFR hetero/ KIR AA/ rozjechane cytokiny/ cross-match 46%
🧔🏻♂️❌morfologia 1-2%/ HBA 72%/ stres oksydacyjny
——————————————————
💎 05.2023 I IVF- 10🥚- 1x❄️
• 06.2023 FET❄️4BB - beta 0 ✖️
💎 09.2023 II IVF- 6🥚- 3x❄️
• 01.2024 FET❄️4BA- 5tc💔
• 05.2024 FET❄️4BB - 5dpt ⏸️; 6dpt bhcg 23,1; 8dpt 42,2; 10dpt 115; 13dpt 403; 17dpt 2230; 20dpt 5883
🍀 24dpt CRL 0,36cm i 💓
🍀 11+6 prenatalne - 6cm szkraba, ryzyka niskie,
❤️171ud/min
-
Limonka26 wrote:A które z Allegro konkretnie polecasz? Głównie widzę, że przeważają takie w zielonych i różowych opakowaniach. Masz może któreś z tych? Wklejam linki:
https://allegro.pl/oferta/testy-50-x-testy-owulacyjne-i-5-x-testy-ciazowe-7269940759
https://allegro.pl/oferta/testy-owulacyjne-20miu-ml-25szt-premium-7623998528
Dziewczyny, na ile dni przed spodziewana owulacja zaczynacie testować??Limonka26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anka wrote:ja nigdy nie moge wytrzymać i zwyle rpbie juz w 9 dc zalezy ile dniowe masz cykle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2021, 20:47
-
nick nieaktualnyD.o.s.i.a wrote:No właśnie ja mam ten cholerny problem że mam długie cykle. Nieraz nawet bardzo długie. Przedostatni miałam aż 55dni. Ostatni trwał 39dni. Zobaczymy co będzie teraz, mam nadzieję że będzie jeszcze trochę krótszy.
-
anka wrote:o jaaa to triche słabo... zawsze możesz poobserwować swoje ciało i zobaczyć a konsultowalaś może to z ginekologiem?
-
nick nieaktualnyD.o.s.i.a wrote:Tak tak oczywiście. Cały czas jestem pod obserwacją ginekologa od zabiegu łyżeczkowania. Przynajmniej raz w miesiącu chodzę. Na ten moment porobilismy wszystkie potrzebne badania, w tym również hycosy. 26.01 idę na wizytę mniej więcej wg kalendarzyka to tydzień przed owulacja, może coś będzie widać czy się owulacja szykuje czy nie. Mam nadzieję taką przynajmniej
-
Cześć dziewczyny, dolaczam do Was bo czuje ze musze z kims „pogadac” 😀 na luzie starania od 03.2020, ale teraz juz zaczynam sie martwic...
Trzymam kciuki aby kazda z nas mogla zobaczyc w tym roku upragnione ⏸ i żeby 2021 był lepszy niż poprzedni rok 😊
anka, Limonka26, Duśka;) lubią tę wiadomość
'92 👩
czekamy na pierwsze 👶🏻 🏳 🏳 🏳
"wszystko to co mam to ta nadzieja, że życie mnie poskleja..." -
Annie13 wrote:Cześć dziewczyny, dolaczam do Was bo czuje ze musze z kims „pogadac” 😀 na luzie starania od 03.2020, ale teraz juz zaczynam sie martwic...
Trzymam kciuki aby kazda z nas mogla zobaczyc w tym roku upragnione ⏸ i żeby 2021 był lepszy niż poprzedni rok 😊
Bierzesz coś czy naturalnie, bez żadnych ziół itp?Annie13 lubi tę wiadomość
-
Hej Ja też jestem tu nowa.
Podejrzewam u siebie IO stąd może te problemy.. mamy też tylko 1% Ale ciągle wierzę że w tym roku się uda..
Ja biorę wit b12 plus kwas foliowy. Wit d, cynk, selen. Acard
Zastanawiam się nad izytolem. Coś jeszcze polecacie ?Annie13 lubi tę wiadomość
👧 A. 3️⃣5️⃣l. Lipiec 2020.
Anty TG 581,7 ❌ Lh 2.41 Fsh 4.82
Prolaktyna 29.08 AMH 3.05❤ ✅
Mutacja f2 wariant 20210 G >A ❌
Mutacja Pai 1❌
BMI >40 😪 🍏Dieta od 01.2021..
🧒R. 4️⃣0️⃣l. 08.2021
Całkowita ilość 231mln >39 mln ✅
Plemniki żywe o ruchu postępowym 35%
Plemniki żywe o ruchu całkowitym 52 %
W 1 ml 66 mln ✅ -
PannaAnna35 wrote:Hej Ja też jestem tu nowa.
Podejrzewam u siebie IO stąd może te problemy.. mamy też tylko 1% Ale ciągle wierzę że w tym roku się uda..
Ja biorę wit b12 plus kwas foliowy. Wit d, cynk, selen. Acard
Zastanawiam się nad izytolem. Coś jeszcze polecacie ? -
anka wrote:chyba mówisz o mnie i owszem nie polecam... dużo dziewczyn odradzą tą klinike i opinie ma też słabe , podobno zaniażają wyniki żeby potem sie u nich leczyć
-
D.o.s.i.a wrote:O no właśnie. Można się pogubić przy tylu wątkach haha 🤣🤣 no to jak stosujesz to i to to chyba jest ok takie połączenie?. Widzisz jakaś poprawę?
-
D.o.s.i.a wrote:Ja mam właśnie te pierwsze, te 50szt wraz z testami ciazowymi:)
Dziewczyny, na ile dni przed spodziewana owulacja zaczynacie testować??Limonka26 lubi tę wiadomość
-
Annie13 wrote:Cześć dziewczyny, dolaczam do Was bo czuje ze musze z kims „pogadac” 😀 na luzie starania od 03.2020, ale teraz juz zaczynam sie martwic...
Trzymam kciuki aby kazda z nas mogla zobaczyc w tym roku upragnione ⏸ i żeby 2021 był lepszy niż poprzedni rok 😊Annie13 lubi tę wiadomość