💕2021💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Przykro mi dziewczyny ze macie takie doświadczenia. Niestety te długie starania odbijają się często na związku.
W ogóle moja siostra opowiadała mi historię swojej koleżanki że była w związku z mężczyzną i starali się długo o dziecko ale się nie udało i w końcu się rozstali (między innymi przez to) i wiecie co się okazało że ta koleżanka jaki i jej ten były facet mają dzieci w tych związkach (znaczy kazdy ma swoje on ze swoją nową kobieta ona ze swoim nowym facetem) a razem nie mogli mieć dzieci.Ja '92, Maz'85
Starania od ok 2020
Po drodze po szczęście dużo zakrętów.
Wizyta w klinice leczenia niepłodności, niskie parametry nasienia, u mnie wycięta tarczyca i leczenie jodem oraz cukrzyca typu 2- pod kontrolą cukry ok, różne badania zrobione. Starania na razie zawieszone.
Będzie dobrze, nie ma innej opcji. -
Regina wrote:Nie wygląda to najlepiej jesteście pewne że chcecie tworzyć takie związki i wychowywać w nich dzieci? Może warto popracować nad związkiem albo poszukać szczęścia gdzie indziej?
anka, Mag91, Pum, Regina lubią tę wiadomość
-
Cześć, jestem nowa obserwuje forum miesiąc i postanowiłam dołączyć. W kupie siła! Jesteśmy po 4staraniach, niestety bez większych niespodzianek... obecnie biorę kwas foliowy i olej z wiesiołka. Za chwile mam kolejną owulacje, trzymajcie kciuki! ❤️☺️
Mag91, Pum, Limonka26, Regina lubią tę wiadomość
-
A tu o Wit.D.
W poniedziałek idę zbadać.
https://plodnosc.pl/nie-mozesz-zajsc-w-ciaze-sprawdz-jak-duzy-masz-niedobor-witaminy-d/Pum lubi tę wiadomość
-
Marti7 wrote:Cześć, jestem nowa obserwuje forum miesiąc i postanowiłam dołączyć. W kupie siła! Jesteśmy po 4staraniach, niestety bez większych niespodzianek... obecnie biorę kwas foliowy i olej z wiesiołka. Za chwile mam kolejną owulacje, trzymajcie kciuki! ❤️☺️
-
Patrycja3791 wrote:Ja Cię naprawdę doskonale rozumiem, bo miałam podobnie. Niestety straciłam dużo lat, bo aż prawie 10... Ale w końcu przejrzałam na oczy i mam go z głowy... zawsze obiecywał i dużo mówił, A nic z tego nie było. Po prostu gadał co chciałam usłyszeć i tyle. Miał wygodnie. Teraz ma dziewczynę 22lata młodsza 🙄🤣
Ja po prawie 6 latach, nie ma co się męczyć teraz to wiem 😊 lepiej późno niż później
Marti7 lubi tę wiadomość
-
Mag91 wrote:Ja po prawie 6 latach, nie ma co się męczyć teraz to wiem 😊 lepiej późno niż później
Marti7, Mag91 lubią tę wiadomość
-
Patrycja3791 wrote:A tu o Wit.D.
W poniedziałek idę zbadać.
https://plodnosc.pl/nie-mozesz-zajsc-w-ciaze-sprawdz-jak-duzy-masz-niedobor-witaminy-d/PannaAnna35 lubi tę wiadomość
Ja '92, Maz'85
Starania od ok 2020
Wizyta w klinice leczenia niepłodności, niskie parametry nasienia, u mnie wycięta tarczyca i leczenie jodem oraz cukrzyca typu 2- pod kontrolą cukry ok, różne badania zrobione. Starania na razie zawieszone.
Pum wrote:Przykro mi dziewczyny ze macie takie doświadczenia. Niestety te długie starania odbijają się często na związku.
W ogóle moja siostra opowiadała mi historię swojej koleżanki że była w związku z mężczyzną i starali się długo o dziecko ale się nie udało i w końcu się rozstali (między innymi przez to) i wiecie co się okazało że ta koleżanka jaki i jej ten były facet mają dzieci w tych związkach (znaczy kazdy ma swoje on ze swoją nową kobieta ona ze swoim nowym facetem) a razem nie mogli mieć dzieci. -
Marti7 wrote:Cześć, jestem nowa obserwuje forum miesiąc i postanowiłam dołączyć. W kupie siła! Jesteśmy po 4staraniach, niestety bez większych niespodzianek... obecnie biorę kwas foliowy i olej z wiesiołka. Za chwile mam kolejną owulacje, trzymajcie kciuki! ❤️☺️
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2022, 22:40
44cs - udało się 🤍
——————————————————
👱🏼♀️❌AMH 13/ PCOS/ IO/ PAI-1 i MTHFR hetero/ KIR AA/ rozjechane cytokiny/ cross-match 46%
🧔🏻♂️❌morfologia 1-2%/ HBA 72%/ stres oksydacyjny
——————————————————
💎 05.2023 I IVF- 10🥚- 1x❄️
• 06.2023 FET❄️4BB - beta 0 ✖️
💎 09.2023 II IVF- 6🥚- 3x❄️
• 01.2024 FET❄️4BA- 5tc💔
• 05.2024 FET❄️4BB - 5dpt ⏸️; 6dpt bhcg 23,1; 8dpt 42,2; 10dpt 115; 13dpt 403; 17dpt 2230; 20dpt 5883
🍀 24dpt CRL 0,36cm i 💓
🍀 11+6 prenatalne - 6cm szkraba, ryzyka niskie,
❤️171ud/min
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2022, 22:40
44cs - udało się 🤍
——————————————————
👱🏼♀️❌AMH 13/ PCOS/ IO/ PAI-1 i MTHFR hetero/ KIR AA/ rozjechane cytokiny/ cross-match 46%
🧔🏻♂️❌morfologia 1-2%/ HBA 72%/ stres oksydacyjny
——————————————————
💎 05.2023 I IVF- 10🥚- 1x❄️
• 06.2023 FET❄️4BB - beta 0 ✖️
💎 09.2023 II IVF- 6🥚- 3x❄️
• 01.2024 FET❄️4BA- 5tc💔
• 05.2024 FET❄️4BB - 5dpt ⏸️; 6dpt bhcg 23,1; 8dpt 42,2; 10dpt 115; 13dpt 403; 17dpt 2230; 20dpt 5883
🍀 24dpt CRL 0,36cm i 💓
🍀 11+6 prenatalne - 6cm szkraba, ryzyka niskie,
❤️171ud/min
-
Sytuacja opanowana 😂😬 kocham go bardzo.bardzo I jutro będziemy ❤ dziś powiedział że za bardzo zmarzl (swoją drogą pracuje w nieogrzewanym miejscu więc trochę chyba za dużo pretensji do niego.mam)
Dziękuję Wam dziewczyny 💐Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2021, 21:36
Pum lubi tę wiadomość
👧 A. 3️⃣5️⃣l. Lipiec 2020.
Anty TG 581,7 ❌ Lh 2.41 Fsh 4.82
Prolaktyna 29.08 AMH 3.05❤ ✅
Mutacja f2 wariant 20210 G >A ❌
Mutacja Pai 1❌
BMI >40 😪 🍏Dieta od 01.2021..
🧒R. 4️⃣0️⃣l. 08.2021
Całkowita ilość 231mln >39 mln ✅
Plemniki żywe o ruchu postępowym 35%
Plemniki żywe o ruchu całkowitym 52 %
W 1 ml 66 mln ✅ -
PannaAnna35 wrote:Sytuacja opanowana 😂😬 kocham go bardzo.bardzo I jutro będziemy ❤ dziś powiedział że za bardzo zmarzl (swoją drogą pracuje w nieogrzewanym miejscu więc trochę chyba za dużo pretensji do niego.mam)
Dziękuję Wam dziewczyny 💐
Trzymam za Was ✊✊✊Marti7 lubi tę wiadomość
Ja '92, Maz'85
Starania od ok 2020
Hej dziewczyny. Dopiero teraz mam czas aby tu zajrzeć. córka chora, więc mam totalną masakrę... przez co, nie miałam nawet czasu ani chęci do zrobienia kolejnego testu😒 a miesiączki u mnie nadal brak🙄
I witam wszystkie nowe dziewczyny 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2021, 22:19
Marti7 lubi tę wiadomość
❤️Zuzanna❤️ 01.04.2019❤️ -
nick nieaktualnyWeronika 9592 wrote:Hej dziewczyny. Dopiero teraz mam czas aby tu zajrzeć. córka chora, więc mam totalną masakrę... przez co, nie miałam nawet czasu ani chęci do zrobienia kolejnego testu😒 a miesiączki u mnie nadal brak🙄
I witam wszystkie nowe dziewczyny 😉
Dużo zdrowia dla córki -
Weronika 9592 wrote:Hej dziewczyny. Dopiero teraz mam czas aby tu zajrzeć. córka chora, więc mam totalną masakrę... przez co, nie miałam nawet czasu ani chęci do zrobienia kolejnego testu😒 a miesiączki u mnie nadal brak🙄
I witam wszystkie nowe dziewczyny 😉
Cześć ile starań za Tobą?