💕2021💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Landrynka25 wrote:Jej faktycznie krótki 🤔 bierzesz coś na takie krótkie cykle?
Byłam u ginekologa, porobiłam badania. Owulacje są w porządku, hormony wszystkie w normie. Moja ginekolog powiedziała, że taki 22dniowy cykl jest okey (mieści się w normie). Ufam jej, bo mojej siostrze pomogła zajść w ciąże. Ale po kilku nie udanych próbach wiadomo różne negatywne myśli bywały 🙈
Biorę obecnie kwas foliowy i olej z wiesiołka, oby to pomogłoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2021, 22:33
-
nick nieaktualny
-
Weronika 9592 wrote:Dziękuję😉. O córkę staraliśmy się 4 lata mam nadzieję, że teraz uda się szybciej.. oby.
Na pewno się uda ✊✊✊Ja '92, Maz'85
Starania od ok 2020
Po drodze po szczęście dużo zakrętów.
Wizyta w klinice leczenia niepłodności, niskie parametry nasienia, u mnie wycięta tarczyca i leczenie jodem oraz cukrzyca typu 2- pod kontrolą cukry ok, różne badania zrobione. Starania na razie zawieszone.
Będzie dobrze, nie ma innej opcji. -
Ja się chyba za wcześnie ucieszyłam, bo wciąż nie ma okresu (27dc, płodny śluz 10/11dc, miałam nadzieję,że owulacja była może się przeliczylam...) jest tylko lekko różowy sluz w bardzo małej ilości (tylko w środku ) Dlaczego to tyle wszystko musi trwać jestem wściekła jak już mam zestaw leków witamin to nie przychodzi @, A mam w planach iść jak dostanę @ do gin, powiedzieć o tych plamieniach może da mi duphaston...🤷♀️
-
Weronika 9592 wrote:Hej dziewczyny. Dopiero teraz mam czas aby tu zajrzeć. córka chora, więc mam totalną masakrę... przez co, nie miałam nawet czasu ani chęci do zrobienia kolejnego testu😒 a miesiączki u mnie nadal brak🙄
I witam wszystkie nowe dziewczyny 😉 -
Hej dziewczynki co taka cisza?
Piszcie co tam u Was.
Ja dalej czekam na wyniki z tej krwi (pewnie w poniedziałek będą)
No i na wyniki nasienia.
Wg apki zbliża się owu ale nie wiem czy tak bo niby mam mieć w 16dc ale to za wcześnie dla mnie bo mam długie cykle. W poprzednim cyklu miałam chyba w 31/32dc owu
W jednym (jestem pewna bo gin na USG widział pęcherzyki) miałam 26dc (i był śluz odpowiedni)
A w jeszcze innym 21dc
Zresztą jak mam owu to boli mnie podbrzusze z jednej albo drugiej strony.Ja '92, Maz'85
Starania od ok 2020
Wizyta w klinice leczenia niepłodności, niskie parametry nasienia, u mnie wycięta tarczyca i leczenie jodem oraz cukrzyca typu 2- pod kontrolą cukry ok, różne badania zrobione. Starania na razie zawieszone.
Hej. U mnie lipa też czekam, ale na @. 27dc.
To faktycznie masz bardzo długie cykle, czym są spowodowane? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Patrycja3791 wrote:Hej. U mnie lipa też czekam, ale na @. 27dc.
To faktycznie masz bardzo długie cykle, czym są spowodowane?
Do końca nie wiem jestem w trakcie diagnostyki.
Ja '92, Maz'85
Starania od ok 2020
anka wrote:Ja wolę myśleć negatywnie niż się potem rozczarować się dzięki
W sumie tak się łatwo mówi, żeby nie myśleć ale się nie da! 😀 Oglądasz reklamy- dzieci, idziesz do znajomych- dzieci, wychodzisz na spacer- dzieci, odpalasz Facebooka- coraz więcej dzieci 😁Martasa lubi tę wiadomość