💕2021💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane 😊 witam was mam 25 lat ,w maju z mężem zaczynamy starania o nasze pierwsze szczęście życzcie nam powodzenia 😊 od lutego zaczynam brac fertilcare narazie suplementuje się w kwas foliowy i wit D wy już zaczynacie czy czekacie na wiosnę ?
-
Alis96 wrote:Hej kochane 😊 witam was mam 25 lat ,w maju z mężem zaczynamy starania o nasze pierwsze szczęście życzcie nam powodzenia 😊 od lutego zaczynam brac fertilcare narazie suplementuje się w kwas foliowy i wit D wy już zaczynacie czy czekacie na wiosnę ?
-
Hej dziewczyny zerkniecie. Bo nie wiem czy mam zwidy czy coś widać. Test robiony przed chwilą. Dzisiaj 28 dc. Od 14 dc do 23 brałam duphaston.
https://zapodaj.net/b111e6dacd2c6.jpg.htmlDuśka;) lubi tę wiadomość
1 cykl starań z lekami.
Clo, duphaston
Dodatkowo: kwas foliowy; kompleks witamin A,D,E, K ; tran ; witamina C -
D.o.s.i.a wrote:My staramy się od lipca - od wtedy mamy zielone światło po tym jak w 9tc płód obumarl i miałam zabieg łyżeczkowania
Trzymam mocno kciuki za was , ten rok na pewno będzie lepszy 😘 zobaczysz w tym roku bociany na wiosnę i do nas przyleca 😘 ja w tamtym roku usłyszałam że mogę być bezplodna a okazało się że mam cykle owulacyjne będzie dobrze. -
Ola23 wrote:Hej dziewczyny zerkniecie. Bo nie wiem czy mam zwidy czy coś widać. Test robiony przed chwilą. Dzisiaj 28 dc. Od 14 dc do 23 brałam duphaston.
https://zapodaj.net/b111e6dacd2c6.jpg.html
Delikatnie widać kreske, zrób Bete dla pewności 😊 -
D.o.s.i.a wrote:Ja mam tak samo. Niestety już mnie trochę te wizyty u niego kosztowały od lipca bo miałam robiona kolposkopię, wirusy hpv no I teraz to hycosy oczywiście dodatkowo wizyty no ale czego się nie zrobi żeby bylo dzidzi... 🥰❤️Zuzanna❤️ 01.04.2019❤️
-
Alis96 wrote:Delikatnie widać kreske, zrób Bete dla pewności 😊1 cykl starań z lekami.
Clo, duphaston
Ola23 wrote:Hej dziewczyny zerkniecie. Bo nie wiem czy mam zwidy czy coś widać. Test robiony przed chwilą. Dzisiaj 28 dc. Od 14 dc do 23 brałam duphaston.
https://zapodaj.net/b111e6dacd2c6.jpg.html
Też widzę kreseczkę 😉 trzymam kciuki❤️Zuzanna❤️ 01.04.2019❤️ -
Weronika 9592 wrote:Też widzę kreseczkę 😉 trzymam kciuki
Weronika 9592 lubi tę wiadomość
1 cykl starań z lekami.
Clo, duphaston
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2022, 22:35
44cs - udało się 🤍
——————————————————
👱🏼♀️❌AMH 13/ PCOS/ IO/ PAI-1 i MTHFR hetero/ KIR AA/ rozjechane cytokiny/ cross-match 46%
🧔🏻♂️❌morfologia 1-2%/ HBA 72%/ stres oksydacyjny
——————————————————
💎 05.2023 I IVF- 10🥚- 1x❄️
• 06.2023 FET❄️4BB - beta 0 ✖️
💎 09.2023 II IVF- 6🥚- 3x❄️
• 01.2024 FET❄️4BA- 5tc💔
• 05.2024 FET❄️4BB - 5dpt ⏸️; 6dpt bhcg 23,1; 8dpt 42,2; 10dpt 115; 13dpt 403; 17dpt 2230; 20dpt 5883
🍀 24dpt CRL 0,36cm i 💓
🍀 11+6 prenatalne - 6cm szkraba, ryzyka niskie,
❤️171ud/min
-
Limonka26 wrote:Widać, widać 😊 trzymam kciuki, aby ciemniała1 cykl starań z lekami.
Clo, duphaston
Weronika 9592 wrote:No pewnie 😍 ja muszę dopiero zrobić badania bo niestety nie mam czasu jechać 😒 ale od lutego zacznę działać już . Ciężko ogarnąć czas przy pracy i dziecku tym bardziej że z mężem mamy różne zmiany w pracy by zmieniać sie opieką przy dziecku i na dodatek żeby zrobić badania muszę jechać z mężem bo niestety tylko on ma samochód 😂
Weronika 9592 lubi tę wiadomość
-
D.o.s.i.a wrote:Widać 🥰🥰🥰🥰 Ale suuuper!!!! Rób rano kolejny jak masz i idź na bhcg. Na pewno to ciąża! Gratuluję 😍1 cykl starań z lekami.
Clo, duphaston
Ola23 wrote:Mam nadzieję że to nie jest żadne błąd testu. Mam w domu. Jutro rano zrobię powinna być ciemniejsza. A jak coś to w poniedziałek na bete i progesteron zbadam przy okazji. 🙂
-
D.o.s.i.a wrote:To dawaj znać co wyjdzie! Jestem bardzo ciekawa. Mam nadzieję że mnie też w końcu spotka to szczęście bo już mam dość tych bezowocnych starań ;(
D.o.s.i.a lubi tę wiadomość
1 cykl starań z lekami.
Clo, duphaston
Weronika 9592 wrote:No pewnie 🥰 damy radę 🤰🤰
Ola23 to pytanie również do Ciebie udało Ci się zajść bez wspomagaczy czy coś brałaś oprócz duphastonu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2021, 18:21
-
D.o.s.i.a wrote:Weronika A Ty stosujesz jakieś wspomagacze?
Ola23 to pytanie również do Ciebie udało Ci się zajść bez wspomagający czy coś brałaś?1 cykl starań z lekami.
Clo, duphaston
Ola23 wrote:W listopadzie poszłam do gin pierwszy raz chociaz mam 24 lata. . Miałam nieregularne miesiączki i jak zbadałam progesteron to miałam niski. Przepisał duphaston i to pierwszy cykl z lekami. Dodatkowo zaczęłam brać kwas foliowy, tran i kompleks witamin A, D, E, K i witamina C . Na następny cykl kupiłam wiesiołka i testy owulacyjne 🙂🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2021, 18:45