💕2021💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Landrynka25 wrote:Halo dziewczyny jesteście jeszcze tutaj? Piszcie co tam u was? Jaki plan na nowy cykl? 😊
Ja chwilowo pełna stresu jeszcze przez tydzień czekam do @ Ale przez tą pogodę to jestem jak niedzwiedz i popadam w hibernacje, gdzie usiąde tam zasypiam
Na nowy cykl zakupiłam sobie Inofem, zobaczymy czy pomoże
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm 09.05.17- 8kg i 73cm
-
Duśka;) wrote:Ja chwilowo pełna stresu jeszcze przez tydzień czekam do @ Ale przez tą pogodę to jestem jak niedzwiedz i popadam w hibernacje, gdzie usiąde tam zasypiam
Na nowy cykl zakupiłam sobie Inofem, zobaczymy czy pomoże -
Landrynka25 wrote:Mam dokładnie tak samo 🤪jestem typem zmarzlucha i mogłabym cały dzień pod kołdra spędzić 🙉 też kiedyś zastanawiałam się żeby kupić inofem bo bardzo go chwalą dziewczyny, ale kupiłam Miositogyn i nic nie pomógł 👎
Oj a najgorsze bylo dzis odwiezienie Mlodego do przedszkola ... 7 rano na minusie i trzeba samochod odśnieżyc A tamten jak nowonarodzony jeszcze aniolki w sniegu robi
No to zobaczymy jak z Inofemem, czy coś da ... przynajmniej ma kwas foliowy wiec na cos sie przydaOlgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm 09.05.17- 8kg i 73cm
-
Patrycja3791 wrote:Hejka😊 mocno masz podwyższone prolaktynę i TSH?13dpo ⏸ Beta hcg 131,20 mlu/ ml 🥰 (13.11.21)
30.11 Jest ❤
14.12 19,4mm szczęścia 🥰
07.01 Badania prenatalne- zdrowy dzidziuś ❤CRL 5,77 cm
11 01 CRL 6,25 cm 🥰
08.02 usg- wszystko dobrze z dzidziusiem 🥰
03.03 360g II prenatalne wczynka 💞
08.03 374g 💞
05.04 754g💞
10.05
13.05 III prenatalne -
Duśka;) wrote:Oj a najgorsze bylo dzis odwiezienie Mlodego do przedszkola ... 7 rano na minusie i trzeba samochod odśnieżyc A tamten jak nowonarodzony jeszcze aniolki w sniegu robi
No to zobaczymy jak z Inofemem, czy coś da ... przynajmniej ma kwas foliowy wiec na cos sie przyda -
Limonka26 wrote:Tak jak pisze anka, dobrze, że lekarz zalecił już dodatkowe badania, bo trzeba to na pewno poprawić. A morfologii nie zbadali? Czy to może ze względu na tą metodę manualną?
No właśnie nie zbadali bo było napisane że że wzg na małą ilość nie było można zrobić casa więc chyba dlategoJa '92, Maz'85
Starania od ok 2020
Po drodze po szczęście dużo zakrętów.
Wizyta w klinice leczenia niepłodności, niskie parametry nasienia, u mnie wycięta tarczyca i leczenie jodem oraz cukrzyca typu 2- pod kontrolą cukry ok, różne badania zrobione. Starania na razie zawieszone.
Będzie dobrze, nie ma innej opcji. -
PannaAnna35 wrote:Pum trzymaj się i walczcie. Mój ma żylaka I przez to słabsze wyniki chociaż podobno nawet z takimi mogę zajść w ciąże. Ale operacja nie wiadomo kiedy. Liczę na suplementy I działam. Trzymamy kciuki 😎
Nie poddam się ale po tych wynikach miałam wczoraj szok i zalamke. Ale dziś już lepiej porobimy te badania i wtedy się zobaczy co i jak.Ja '92, Maz'85
Starania od ok 2020
Po drodze po szczęście dużo zakrętów.
Wizyta w klinice leczenia niepłodności, niskie parametry nasienia, u mnie wycięta tarczyca i leczenie jodem oraz cukrzyca typu 2- pod kontrolą cukry ok, różne badania zrobione. Starania na razie zawieszone.
Będzie dobrze, nie ma innej opcji. -
Kkarolinaa wrote:Testowałaś?
-
Martasa wrote:Jeszcze nie, daje sobie jeszcze czas, bo to może @ nie może się rozchulać. Boje się znów rozczarować. Daje sobie jeszcze chwilę na obserwację tego co się będzie działo. Na wkładce nadal nic nowego, tylko na papierze widać malutkie jakie skrzepy? Czasem coś jak kilka małych niteczek takich brązowych. Sama nie wiem. Wiem, że moja mama w obu ciążach miala w czasie miesiączek plamienia w pierwszych miesiącach. Poza tym brzuch praktycznie nieodczuwalny, sutki też duuzo mniej. Czekam 🤔
Ja bym pewnie nie wytrzymała i testowała dla pewności 😉 lepiej wiedzieć i się szykować na nowy cykl 🍀
U mnie dzisiaj powinna być @ a tu nic. Temperatura nie spadła, piersi przestały boleć i plecy też, nie czuje się jak tykająca bomba 😲 aż zaczęłam mieć nadzieję.
Tak myślę przytestować jutro jak nie dostanę. Dołączysz się? 🙂 -
Kkarolinaa wrote:Ja bym pewnie nie wytrzymała i testowała dla pewności 😉 lepiej wiedzieć i się szykować na nowy cykl 🍀
U mnie dzisiaj powinna być @ a tu nic. Temperatura nie spadła, piersi przestały boleć i plecy też, nie czuje się jak tykająca bomba 😲 aż zaczęłam mieć nadzieję.
Kkarolinaa wrote:Ja bym pewnie nie wytrzymała i testowała dla pewności 😉 lepiej wiedzieć i się szykować na nowy cykl 🍀
Tak myślę przytestować jutro jak nie dostanę. Dołączysz się? 🙂Kkarolinaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKkarolinaa wrote:Ja bym pewnie nie wytrzymała i testowała dla pewności 😉 lepiej wiedzieć i się szykować na nowy cykl 🍀
nick nieaktualny
-
Łooo, ale Was dużo będzie testować na dniach 😆 Powodzenia, II kresek życzę 😊😊
U mnie 2dc. Od wczoraj biorę pierwszy raz Maca, dołączyłam w tym cyklu wiesiołek i len mielony, choć... 🤢 ale po troszku jakoś przechodzi. -
Landrynka25 wrote:Mam dokładnie tak samo 🤪jestem typem zmarzlucha i mogłabym cały dzień pod kołdra spędzić 🙉 też kiedyś zastanawiałam się żeby kupić inofem bo bardzo go chwalą dziewczyny, ale kupiłam Miositogyn i nic nie pomógł 👎
Myślę też o tym żelu Conceive,ale to już przyszły miesiąc, bo 💰 niestety się nie mnożą same,A jeszcze muszę zbadać hormony na dniach 😭 -
nick nieaktualny