💕2021💕
-
WIADOMOŚĆ
-
czajna wrote:Hej dziewczyny
Jestem nowa i zaraz po nowym roku zgodnie z partnerem podjęliśmy decyzje o dzidzi !!
Potrzebuje zbiorczej kobiecej porady, bo kilka rzeczy kłóci się we mnie !!
Bardzo chcemy mieć dzidzie i jesteśmy gotowi - partner ma stałą prace ja niestety jestem bezrobotna dzieki wirusowi .. Co robić ??!!
Nie chce już dłużej czekać - 3 lata temu zmarł mój 5cio miesięczny synek na wadę genetyczną (w rzie starań wszystko pod kontrolą lekarza) i instynkt macierzyński mocno został a dziecka nie ma ... Ciężko to opowiedzieć, ale niewiem czy to rozsądne starać się na bezrobociu ... Potrzebuje chyba kilka słów od was kobiety !!
Trzymam za was kciuki !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2021, 10:46
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2022, 22:43
Marti7 lubi tę wiadomość
44cs - udało się 🤍
——————————————————
👱🏼♀️❌AMH 13/ PCOS/ IO/ PAI-1 i MTHFR hetero/ KIR AA/ rozjechane cytokiny/ cross-match 46%
🧔🏻♂️❌morfologia 1-2%/ HBA 72%/ stres oksydacyjny
——————————————————
💎 05.2023 I IVF- 10🥚- 1x❄️
• 06.2023 FET❄️4BB - beta 0 ✖️
💎 09.2023 II IVF- 6🥚- 3x❄️
• 01.2024 FET❄️4BA- 5tc💔
• 05.2024 FET❄️4BB - 5dpt ⏸️; 6dpt bhcg 23,1; 8dpt 42,2; 10dpt 115; 13dpt 403; 17dpt 2230; 20dpt 5883
🍀 24dpt CRL 0,36cm i 💓
🍀 11+6 prenatalne - 6cm szkraba, ryzyka niskie,
❤️171ud/min
-
Patrycja3791 wrote:Dziewczyny naprawdę bardzo was przepraszam, że znów o coś pytam...ale nie wiem czy jest sens żebym zrobiła test? Plamienia już się skończyły, na okres się nie zapowiada. Ale z plamieniami miałam ból cycków, A minął z plamieniami. Bo pomyślałam o plamieniu implantacyjnym🤷♀️ ale nie wiem..no, bo plamilam wcześniej, ale okres dostawalam, A teraz już nic...gdybym była w ciąży to chyba by nie ustal ból cycków. Ehhh. Pomylone to wszystko.
Mnie w pierwszej ciąży w ogole cycki nie bolały, wogole jedyne co to bolał mnie brzuch jak na okres Każda ciaza jest inna wiec nigdy nie wiadomoPatrycja3791 lubi tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm 09.05.17- 8kg i 73cm
-
Hej,mogę dołączyć jako totalny świeżak? 🤩
Coś o mnie: staramy się z mężem od półtorej roku o dzidziusia, chociaż prawie nigdy nie stosowaliśmy żadnych zabezpieczeń.
Ja jestem razem zdrowa, ale z podejrzeniem PCOS (AMH ponad 7, usg-"jakby policystyczne").
Za tydzień u mnie pewnie kolejne rozczarowanie, ale za każdą z Was mocno trzymam kciuki 🍀❤
Oby ten 2021 był łaskawszyDuśka;), Kkarolinaa, Limonka26, Annie13, Patrycja3791, Regina, Marti7 lubią tę wiadomość
-
Syyylwia wrote:Hej,mogę dołączyć jako totalny świeżak? 🤩
Coś o mnie: staramy się z mężem od półtorej roku o dzidziusia, chociaż prawie nigdy nie stosowaliśmy żadnych zabezpieczeń.
Ja jestem razem zdrowa, ale z podejrzeniem PCOS (AMH ponad 7, usg-"jakby policystyczne").
Za tydzień u mnie pewnie kolejne rozczarowanie, ale za każdą z Was mocno trzymam kciuki 🍀❤
Oby ten 2021 był łaskawszy
Powodzenia 🙂 i oby były w tym roku dla każdej z nas upragnione II dni 💚Syyylwia lubi tę wiadomość
-
Syyylwia wrote:Hej,mogę dołączyć jako totalny świeżak? 🤩
Oby ten 2021 był łaskawszySyyylwia lubi tę wiadomość
-
Hej. Bardzo dziękuję, że jesteście 😊
U mnie niestety @...1dc. Chyba walczymy...
Gin. za tydzień we wtorek.
Nie wiem czy badać jakieś hormony czy nie..?
Jak sądzicie?
Mój cykl miał w takim razie 28dni.
Plamień dostałam już 4dni wcześniej.
W tym cyklu przynajmniej będę mogła zbadać progesteron w 21dc.
Jest jeszcze coś dla mnie takie trochę krępujące ... Bo pojawia mi się na 2dni śluz płodny, A zaraz po nim robi się taki jak przy infekcji...jest biały, kleisty i ma bardzo nieprzyjemny zapach taki kwaśny. Po 4dniach już jest normalny. Na początku myślałam, że to właśnie jakaś infekcja, ale tak jest co cykl...boje się, że mój śluz niszczy plemniki 😭😭😭😭😭 tak jak w tamtym cyklu 10-11 dc płodny następne 4 dni ten brzydki czyli na dni płodne jest😭😭 jestem załamana -
Patrycja3791 wrote:Hej. Bardzo dziękuję, że jesteście 😊
Jak sądzicie?
Jest jeszcze coś dla mnie takie trochę krępujące ... Bo pojawia mi się na 2dni śluz płodny, A zaraz po nim robi się taki jak przy infekcji...jest biały, kleisty i ma bardzo nieprzyjemny zapach taki kwaśny. Po 4dniach już jest normalny. Na początku myślałam, że to właśnie jakaś infekcja, ale tak jest co cykl...boje się, że mój śluz niszczy plemniki 😭😭😭😭😭 tak jak w tamtym cyklu 10-11 dc płodny następne 4 dni ten brzydki czyli na dni płodne jest😭😭 jestem załamana👧 A. 3️⃣5️⃣l. Lipiec 2020.
Anty TG 581,7 ❌ Lh 2.41 Fsh 4.82
Prolaktyna 29.08 AMH 3.05❤ ✅
Mutacja f2 wariant 20210 G >A ❌
Mutacja Pai 1❌
BMI >40 😪 🍏Dieta od 01.2021..
🧒R. 4️⃣0️⃣l. 08.2021
Całkowita ilość 231mln >39 mln ✅
Plemniki żywe o ruchu postępowym 35%
Plemniki żywe o ruchu całkowitym 52 %
W 1 ml 66 mln ✅ -
PannaAnna35 wrote:Też mam.czesto taki śluz. Nic mnie nie boli nie piecze A są grudki I też myślę czy nie niszcze plemników 😭 wczoraj posmarowałam sobie clotrimazolum na wszelki.wypadek.
-
nick nieaktualnyPatrycja3791 wrote:Hej. Bardzo dziękuję, że jesteście 😊
Jak sądzicie?
Jest jeszcze coś dla mnie takie trochę krępujące ... Bo pojawia mi się na 2dni śluz płodny, A zaraz po nim robi się taki jak przy infekcji...jest biały, kleisty i ma bardzo nieprzyjemny zapach taki kwaśny. Po 4dniach już jest normalny. Na początku myślałam, że to właśnie jakaś infekcja, ale tak jest co cykl...boje się, że mój śluz niszczy plemniki 😭😭😭😭😭 tak jak w tamtym cyklu 10-11 dc płodny następne 4 dni ten brzydki czyli na dni płodne jest😭😭 jestem załamana
A próbowałaś po skończeniu miesiączki przez 10 dni Octenisept dla obojga ?
https://octenisept.pl/c/zastosowanie/infekcje-intymne-u-kobiet/PannaAnna35, Pum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatrycja3791 wrote:Hej. Bardzo dziękuję, że jesteście 😊
Jak sądzicie?
Jest jeszcze coś dla mnie takie trochę krępujące ... Bo pojawia mi się na 2dni śluz płodny, A zaraz po nim robi się taki jak przy infekcji...jest biały, kleisty i ma bardzo nieprzyjemny zapach taki kwaśny. Po 4dniach już jest normalny. Na początku myślałam, że to właśnie jakaś infekcja, ale tak jest co cykl...boje się, że mój śluz niszczy plemniki 😭😭😭😭😭 tak jak w tamtym cyklu 10-11 dc płodny następne 4 dni ten brzydki czyli na dni płodne jest😭😭 jestem załamana
Jeżeli to plamienie masz przed każdym okresem to warto podejść do endokrynologa, bo może masz problem z prolaktyną -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Regina wrote:A próbowałaś po skończeniu miesiączki przez 10 dni Octenisept dla obojga ?
https://octenisept.pl/c/zastosowanie/infekcje-intymne-u-kobiet/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMożna kupić aplikator waginalny. Ważne żebyście obydwoje zastosowali. Oczywiście nie do codziennej higieny tylko krótka kuracja wtedy kiedy jest problem:)
https://zagojeni.pl/otarcia-skaleczenia-stluczenia/infekcje-miejsc-intymnych-jest-na-to-sposob/
"Jak stosować lek octenisept na infekcje intymne do zwalczania infekcji intymnych?
Kobiety:
Pierwszego dnia kuracji wykonaj 10 rozpyleń rano i 10 rozpyleń wieczorem.
Przez kolejne sześć dni wykonuj 10 rozpyleń wieczorem.
Mężczyźni:
Przez kolejne 7 dni kuracji aplikuj lek rano i wieczorem."Patrycja3791, Pum lubią tę wiadomość