'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To nie wiem, jaki stres bardziej dla faceta
Oddawanie na miejscu, czy w domu i stres, czy dojedzie się na miejsce na czas (korki, wypadki, inne sytuacje problemowe)...syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Dawno mnie tu nie było witam nowe staraczki i trzymam kciuki za Was
U nas kolejny cykl, już po owu, zobaczymy, jakie efekty Poprzedni cykl był stracony, bo mnie dopadło kilka chorób naraz i starania były zawieszone. Nawet nie wiem, czy wtedy miałam owulację. A w tym cyklu się nie spinam, najbardziej bym chciała, żeby w przyszłym się udało -
majamia wrote:A czemu akurat przyszły?
(kciuki trzymam za powodzenie -
U mnie wsrod znajomych sa 2 trendy- albo ciaze w szkole sredniej lub szybko po sredniej albo po studiach robia mgr kariere, szukaja prace i sa w luznych zwiazkach nawet nie planuja malzenstwa. Ja jestem po srodku. Po lic wyszlam za maz na mgr zaszlam w ciaze, skonczylam studia i mialam bawic dzieciaczka. Teraz przezkoczylam chwilowo etap dziecka bo i tak teraz starac sie nie moge i probuje sobie staz zalatwic. Kurcze takie to troche po znajomosci gdzie wiedza jaka sytuacja ale bylaby praca w panstwowce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 15:33
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
ja miałam prace w państwówce i po roku sama zrezygnowałam. Maskara ręka rękę myje, starzy pracownicy nic nie robią a młodzi stają na rzęsach żeby wrobić się z swoją praca i pracą tych starych. Szkoda gadać.
Ale Tobie życzę szczęścia może trafisz na fajną państwówkę[/url] -
ale 13tka jest a wiesz jak to jest Marta, prawie wszedzie jest syf, chamstwo i oszustwo. Ja u siebie w robocie czasami az zgrzytam zebami, bo ja jestem taka, ze wale prosto z mostu, ale jestem szczera, a jak widze, ze ktos klamie w zywe oczy zeby tylko w dupe bez masla komus wlezc to mi sie skora marszczy na dupie normalnie
Marta8880 lubi tę wiadomość
-
Dobrze mówisz Vuko. Wszędzie może być dobrze i wszędzie może być źle, to zależy na jakie towarzystwo się trafi. Ja zazwyczaj też walczę o swoje ale trafiłam na dużo starsze towarzystwo gdzie wszyscy sie grubo 10 lat znają albo i więcej i byłam traktowana jak 16-latka na stażu przynieś wynieś pozamiataj, wiec rzuciłam wszystko i teraz jestem bezrobotna
Ale jak mówisz trzeba wszędzie walczyć o swoje bo jak się pozwoli to ludzie na głowę wejdą i narobią[/url] -
Znalazłam dzisiaj 15 mamuś z naszej listy i około 20 osób które nie mają udostępnione wykresu i nie wiadomo co u nich