'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Idę we wtorek na Zumbe. Mąż mi kupił nowe t-shirty, ręcznik i skarpetki na fitness więc nie ma to tamto. Biorę się za siebie
Ja tez testowalam wczoraj, niestety wynik negatywny. Trochę poplakalam, ale już jest ok. Przyszła też wczoraj @, niedługo po zrobieniu testu, i daje mi się mocno we znaki. Tez macie bolesne miesiączki? Ja prócz leków przeciwbólowych muszę sobie robić ciepłe okłady - masaż ciepłym strumieniem wody albo termofor na brzuchu albo i jedno i drugie. Bez tego pierwszy/drugi dzień jest katorgą.TP 31.07.2016
-
Anika nie załamuj się. Nie w tym cyklu, to w następnym. Wyluzuj, nie miej wyrzutów z powodu lampki wina. Przecieź mnóstwo ciąż jest wynikiem "upojnej" nocy;-) przez pierwsze 5 tygidni dzieciątko jest otoczone "tarczą" która chroni je przed działaniem wszelkich używek. Jeśli w środę się potwierdzą moje dotychczasowe wyniki testów, to będę chodzącym przykładem na to, że nie trzeba odstawiać procentów żeby zajść w ciążę.
-
kochane dopisuje się i ja do tego najlepszego rocznika👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Hej, jutro znowu do pracy, Maz wyjezdza znowu.... eh. Mam nadzieje, ze tygodniowo pogodowo bedzie ladny pogoda na bieganie idealna
Elmalia, super ze na zumbe bedziesz chodzila ekwipunek masz kupiony to juz nie bedzie wymowek !!
Powchodzilam na wykresy dziewczyn i duzo zielonych kropeczek. Ale maja fajnie
Mysle ze niedlugo na nas przyjdzie pora w najmniej oczekiwanym momencie... meza mialam teraz przez tydzien, to nie myslelismy o plodnych/nieplodnych tylko po prostu bylo fajnie i milo sama juz nie ogarniam tego wykresu i innych objawow plodnosci... az sie wkurzylam na ten moj wykres, ze go chyba skasuje... mam skok od soboty na 36,8 stopnia...
A trudno. Dzisiaj szyszki zrobilam.
Maz wymyslil, smak dziecinstwa, tyle sie objedlismy, ze na sama mysl o ryzu preparowanym mam mdlosci
Mam nadzieje, ze Wasz weekend jak moj milo minal, szkoda ze maz musi pojechac sobie
Buziaki :***Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 20:12
22.07.2016 to był nasz WIELKI DZIEN
"wyluzować to można dopiero po śmierci " -
Hej Dziewczyny
Mnie od 3dni brzuch ciagnie, jakby na okres...a okresisko ma byc za dobry tydzien...temperatura dzisiaj szalenie wysoko 37,28 stopnie...
Ovufriend dopiero teraz owu wyznaczylo jak objawy plodnosci sie skonczyly wczesniej...
Do tego wkurzam sie, jestem uczulona na nikiel i takie fajne mam spodnie i tyl guzika tak mnie zaczal nagle uczulac, po 4 praniu dopiero, guzik smaruje lakierem do paznokci ale nic nie daje !!! Swedzi, boli, lekko nabrzmiala skora i no nie moge sie nie drapac...!!! Popsikalam akutolem brzuch, ale tez nic nie daje, a jeszcze bardziej mnie wkurza bo sie do spodni przyczepia i schodzi ta wartewka i ciagne skore... dobrze ze w pracy mam uniform to nie mam zalozonych tych spodni, bo 8 godzin to na psychiatryk by mi zaiwzli22.07.2016 to był nasz WIELKI DZIEN
Karola1988 wrote:Anika nie załamuj się. Nie w tym cyklu, to w następnym. Wyluzuj, nie miej wyrzutów z powodu lampki wina. Przecieź mnóstwo ciąż jest wynikiem "upojnej" nocy;-) przez pierwsze 5 tygidni dzieciątko jest otoczone "tarczą" która chroni je przed działaniem wszelkich używek. Jeśli w środę się potwierdzą moje dotychczasowe wyniki testów, to będę chodzącym przykładem na to, że nie trzeba odstawiać procentów żeby zajść w ciążę.
Dziś rano znów zrobiłam test bo @ nie widać. I kolejny negatyw W czwartek idę do lekarza, ale pewnie do tego czasu przyjdzie @ -
Wykres mnie denerwowal, bo owu mi nie pokazalo... a teraz pokazalo.. dziwne... juz mialam nie zapisywac tutaj temp bo sie obrazilam
Nie chce sie znowu nakrecac, bo temperatura ladnie odbila... eh
Zobacze jaka jutro temperatura bedzie. Mam zamiar zatestowac w piatek, bedzie 10 czy 11 dpo. Chociaz juz mnie korci zeby bete zrobic, tylko nie wiem czy 4 dni po ewentualnej implantacji cos pokaze...22.07.2016 to był nasz WIELKI DZIEN
CzarnaKawa wrote:Domiszka, fajnie ze dolaczylas do nas ktory twoj cykl staran? Moj chyba 9 bedzie... ponad pol roku- 7 mcy minelo, bo cykle mam krotkie 25-26dni w porywach 27
eh moje cs to juz jest pomieszaknie z poplątaniem, koncze anty i znowu je zaczynam bo coś jest źle, aktualnie 3 więc zobaczymy, może szczęśliwy👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Nooo udostepnilam wykres, ale mam focha na ovuf, bo teraz nie wiem czy ufac swoim przeczucia i wyliczenia czy sugerowac sie wykresem, jak by nie patrzec to az 4 dni roznicy w testowaniu!!!! To no cala wiecznosc przeciez ...
Domiszka, trzymam mocno kciuki, abysmy sie wszystkie znalazly na ciezarowkowym watku dla mam rodzacych w lipcu !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 16:03
Anika27, domiszka lubią tę wiadomość
CzarnaKawa wrote:10dc, a tam gdzie mam wyznaczona owu wedlug mnie implantacja, bo tak mnie ciagnie w brzuchu od tego dnia, ze szok.
Aaaj nawet nie wiesz jak mocno trzymam kciuki za Ciebie!
I generalnie za Was wszystkie
Za Nas wszystkie:)
CzarnaKawa, Anika27 lubią tę wiadomość
TP 31.07.2016
-
Cykl zaczety 10 pazdziernika, 10dc owu, to zatestuje 10dpo
Z plodnosci i interpretacji wykresow powinien byc jakis semestr, a najlepiej dwa, bo ja zaczynam nieogarniac takie skomplikowane jestesmy, my kobiety
Faceci maja prosto, caly czas plodni... od pol roku trafialismy wedlug mnie w czas plodny i nic, w tym cyklu licze na cud!!! Co ma byc to bedzie!!!
A teraz ide trening zrobic...
Dzieki za wsparcie:* licze ze lipiec czy sierpien to bedzie nasz termin na porod!!!22.07.2016 to był nasz WIELKI DZIEN
"wyluzować to można dopiero po śmierci "