'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Alimak wrote:Karola pewnie, że będziemy trzymać kciuki, koniecznie daj nam znać po wizycie jak było
Mnie też często bolą i swędzą same sutki ale z niczym tego nie wiązałam, troszkę mnie nastraszyłaś...
u mnie wlasnie lewy tak sterczy jak wentyl od roweru prawy nic a nic👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Hahah wentyl od roweru
Mnie jak boli to najpierw prawy i albo dolacza sie drugi,albo tylko ten jeden,,,
Nie zniechecaj sie tylko badaj szyjke!!! Ja mam nadzieje ze ogarne za jakis czas czasem jest problem ale po paru dniach jak sie zmieni to stwierdzasz, ze np teraz dopiero jest zamknieta, a byla otwarta... ogarniesz
Karola, mysle ze juz mozemy gratulowac jak dwie krechy wychodza ale poczekam az oficjalnie nam oznajmiszKarola1988 lubi tę wiadomość
22.07.2016 to był nasz WIELKI DZIEN
"wyluzować to można dopiero po śmierci " -
Hej,
Ja zaczne wrozyc z fusow z kawy mnie testy tez nic nie wskazaly... wszystkie mialy tylko kontrolna kreske...
Ja to dzisiaj podle sie czuje, pelnia-nie moglam w nocy spac, dziwne sny, bo przebudzalam sie cala taka spieta... w pracy dobrze ze pod koniec, tak mnie cos zmulilo, ze az wystartowalam do kibla, bo myslalam ze mi wszystko gora pojdzie... teraz mam uczucie slodkiego metalu w ustach i jakby mi cos stalo na zoladku... koszmarnie sie czuje... zjadlam lekki obiad, moze zacznie trawic ten moj zoladek, mysle ze papryka usiadla mi na zoladku i meczy, teraz herbatke z hibiskusa sobie zrobilam... czekam az sie zaparzy...
A Wy jak?? Czekam na wiesci od Karoli, az sie nie moge doczekac tego co nam tutaj napisze22.07.2016 to był nasz WIELKI DZIEN
Ehh Alimak, mialam podobnie w sierpniu i niestety na okres objawy, po 2dniach dostalam... teraz to zupelnie za wczesnie... zobaczymy, nie chce sie nakrecac i wine zwalam na papryke22.07.2016 to był nasz WIELKI DZIEN
CzarnaKawa wrote:Hej,
Ja zaczne wrozyc z fusow z kawy mnie testy tez nic nie wskazaly... wszystkie mialy tylko kontrolna kreske...
Ja to dzisiaj podle sie czuje, pelnia-nie moglam w nocy spac, dziwne sny, bo przebudzalam sie cala taka spieta... w pracy dobrze ze pod koniec, tak mnie cos zmulilo, ze az wystartowalam do kibla, bo myslalam ze mi wszystko gora pojdzie... teraz mam uczucie slodkiego metalu w ustach i jakby mi cos stalo na zoladku... koszmarnie sie czuje... zjadlam lekki obiad, moze zacznie trawic ten moj zoladek, mysle ze papryka usiadla mi na zoladku i meczy, teraz herbatke z hibiskusa sobie zrobilam... czekam az sie zaparzy...
A Wy jak?? Czekam na wiesci od Karoli, az sie nie moge doczekac tego co nam tutaj napisze👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
- pobrano 11 🥚
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Dziewczyny jestem już po wizycie. Pan doktor mnie zbadał i orzekł, że jestem w ciąży. Pokazał mi pęcherzyk (który podobno znacznie zwiększył swoją wielkość od poprzedniej wizyty). Ale powiedział też, że dopóki serduszka nie usłyszymy to nie ma co świetować (za bardzo ) z jego obliczeń wynika, że jestem w 5 tygodniu i 5 dniu ciąży. Podobno w tym czasie u niektórych kobiet już dużo widać na usg, a u innych niewiele. Także mam mieszane uczucia ale w głębi serca cieszę się bardzo. Kolejna wizyta 9.11...
CzarnaKawa, Alimak, elmalia lubią tę wiadomość
-
ale mam nerwy... chyba pojde pobiegac, albo cos zniszcze, albo na kogos nakrzycze...
ah ta pelnia ksiezyca...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 17:40
22.07.2016 to był nasz WIELKI DZIEN
CzarnaKawa wrote:ale mam nerwy... chyba pojde pobiegac, albo cos zniszcze, albo na kogos nakrzycze...
ah ta pelnia ksiezyca...
-
gratulacje Karola !
Karola1988 lubi tę wiadomość
👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
- pobrano 11 🥚
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Karola1988 wrote:weź poduszkę i potraktuj ją jak worek treningowy powinno Ci ulżyć i na pewno nie zrobisz krzywdy ani sobie, ani nikomu z najbliższego otoczenia👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
- pobrano 11 🥚
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ???