'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola1988 wrote:dzięki dziewczyny! :* ale ja chyba jestem jak niewierny Tomasz- jak usłyszę serduszko to wtedy będę się cieszyć na 100% a co do mojego ślubu, to braliśmy 29.06.2013 r.👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
domiszka wrote:aaa OK, myslałam ze tego samego dnia miałyśmy ślub nie umiem liczyc wstyd hahaha
Alimak wrote:Karola mierzyłaś temperaturę? Który cykl okazał się tym szczęśliwym dla Was?elmalia lubi tę wiadomość
-
Dokładnie! Polecam wszystkim wrzucenie na luz, choć wiem, że to nie jest takie łatwe. Nie odmawiajcie sobie przyjemności- jak chcecie wypić winko, to pijcie, jak chcecie od czasu do czasu zjeść coś niezdrowego to też sobie pozwólcie ja jakoś specjalnie się nie ograniczałam w ostatnich miesiącach. Wyrzućcie swoje wykresy, termometry i czerpcie przyjemność z bliskości ze swoim mężem czy partnerem
-
Karola, gratuluję!! Super news:)
Ja też termometru nie wyrzuce, bo był za drogi :p ja mam taki co mi zapiauje pomiary, a po 3 miesiącach ma sam wyznaczać owu i @. Chyba dałam za niego jakieś 250-300zł? O ile mnie pamięć nie myli
TP 31.07.2016
-
Co do tego zarażania, to wam powiem, że chyba też jestem jego ofiarą pracuję obecnie na miejscu dziewczyny, która jest na urlopie macierzyńskim, bo urodziła we wrześniu Trzymam kciuki za dalsze "zarażenia"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2015, 20:35
-
A fajnie, trochę mięśnie pleców czuje, ale ogólnie nie miałam dziś zakwasow. Niewykluczone, ze jutro będą :p
Ogólnie jestem zadowolona chociaż układu nie znałam i troszkę kroczek się mylił kupiłam karnet na 4 wejścia w miesiącu, póki co musi mi wystarczyć. I tak dobrze, ze wreszcie poszłamTP 31.07.2016
-
Hejka Dziewczyny
Byłam dziś na USG u lekarza, bo mój cykl się przedłuża dziś już 34 dc a @ nie widać. Ale na USG też nic nie widać, lekarz powiedział że to albo za wcześnie i nic jeszcze nie widać, albo zaraz będzie @ bo endometrium jest bardzo grube.
Nie wiem co o tym myśleć, muszę czekać.
Elmalia super że chodzisz na zumbę ja cały czas nie mogę się zmobilizować i zacząć ćwiczyć -
Ja też zazdroszczę mobilizacji do chodzenia na zajęcia ja co najwyżej czasem sobie potańczę przed x-boxem- zawsze to jakaś aktywność no i prawie codziennie robię sobie spacerek do pracy.
Anika, wiem co czujesz- czekanie jest najgorsze. Ja jestem bardzo niecierpliwą osobą i mój mąż niestety też także oboje się nakręcamy i nie ma nas kto stopować
-
Alimak wrote:Anika współczuje to czekanie jest okropne, a jeszcze jak się coś przedłuża to już w ogóle... trzymam kciuki za to żebyś czekała na pozytywny test
A nie mówił nic gin, że mogła to też być opóźniona owulacja? -
Hej, u mnie ciagle cos, ale dalam rade sie zdrzemnac
Anika, czytalam ze jak sie na zmiany chodzi to mierzenie temp tez moze byc ok, tylko trzeba wypoczywac, spac zawsze po zmianie i o tej samej porze mierzyc temp po danej zmianie.
Super ze bylas na zumbie i zadowolona jestes Alimak
Ja dzisiaj nie mam czasu na cwiczenia, Maz mi zrobil dzisiaj masaz z olejkiem
Znowu w delegacje jedzie, dzisiaj jest jutro go nie ma eh... testuje w weekend, maz sie dopytuje kiedy okres, kiedy test, wiec nie wiem czy jakby pokazal test dwie kreski to uda mi sie niespodzianke zrobic, bo codziennie sie pyta kiedy okres i kiedy bedzie wiadomo czy jestem w ciazy czy nie...
Ostatnio jak biegalam to kazal mi powolutku truchtac, bo teraz jestem odpowiedizalna juz za dwie osoby wkrecil sie, widac ze chce i mu zalezy zebysmy mieli dzieciaszka
A Karola, jakie mialas pierwsze objawy ? Takie sugerujace, ze sie udalo ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 19:09
22.07.2016 to był nasz WIELKI DZIEN
"wyluzować to można dopiero po śmierci " -
Alimak, kiedyś chodziłam na Zumbe, ale to było ze 2 lata temu. Teraz jest inna prowadząca, ale też fajnie
U mnie Mąż już nie pyta kiedy @ Kiedyś "wspólnie" robiliśmy testy, ale już chyba mu się znudziło Obecnie ma podejście "będzie jak będzie", czyli bez przejmy To ja się tylko stresujeTP 31.07.2016
-
Moje pierwsze objawy to szybkie zmęczenie podczas czynności , które do tej pory nie sprawiały mi problemu np. sprzątanie, wchodzenie po schodach. Później apetyt mi się zmniejszył, rano miałam mdłości no i senna zaczęłam być o każdej porze dnia bez względu na ilość godzin przespanych w nocy.