'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dzisiaj po tygodniu od mojego pierwszego testu ciążowego na którym majaczyla się druga kreska i po 2 dniach bez testowania zrobiłam test i druga kreska jest piękna, prawie tak samo ciemna jak pierwsza a tak się martwilam, że nie ciemnieje... Teraz tylko dotrwać tydzień do wizyty u lekarza
pigułka, Anika27 lubią tę wiadomość
17.07.2016
-
Naditta, super gratuluje ja swój test zostawiłam i zdjęcia porobiłam, będzie do albumu. mam nadzieję, że dzisiaj będę miała fote dzieciaszka, pierwszą do albumu
jeszcze 5 godzin do wizyty u ginekologa...
dłuży się, ale to nic nowego
wczoraj pierwszy raz w życiu miałam prawdziwą zgagę... okropność... a tak zmęczona jestem, że spacer na pocztę to było wyzwanie... już się boję o moją biegową formę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 11:20
22.07.2016 to był nasz WIELKI DZIEN
"wyluzować to można dopiero po śmierci " -
Domiszka, weszłam na Twój wykres, i w notatkach, masz o szyjce, mierz zawsze o tej samej porze, najlepiej po wieczornej kąpieli. w ciągu dnia szyjka "wędruje" i sprawdzanie jest niemiarodajne.
sama to zauważyłam, również po bieganiu, po prysznicu była inaczej położona jak przed snem.
CzarnaKawa wrote:Domiszka, weszłam na Twój wykres, i w notatkach, masz o szyjce, mierz zawsze o tej samej porze, najlepiej po wieczornej kąpieli. w ciągu dnia szyjka "wędruje" i sprawdzanie jest niemiarodajne.
sama to zauważyłam, również po bieganiu, po prysznicu była inaczej położona jak przed snem.
zawsze mierzę szyjkę z samego rana jak idę do toalety więc godziny mierzenia mam stałe. Zawsze okolice 7:00.
ale dzis pobiegłam z pełbym pęcherzem i szyjka była obniżona, jak weszłam za 15 minut upewnic się to juz skubana powędrowała do góry...
w tym cyklu ani razu się jeszcze nie obnizyla, za kazdym razem musze sie niezle nagimnastykować wiec juz sama nie wiem...
a dzis to juz w ogole mam problem z badaniem śluzu... zawsze po wieczornych na drugi dzień nie potrafię go okreslic... czy wodnisty czy jaki👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
A śluz po igraszkach dopiero obserwuje popołudniu i wieczorem, bo rano czasem wylatuje ze mnie jeszcze trochę spermy. Nie znoszę tego uczucia. W dodatku mam wrażenie, że cała śmierdzę tą spermą. Jestem strasznie wyczulona na zapachy.
Alimak lubi tę wiadomość
-
dziewczyny !!! jak ja sie ciesze ze jestescie ! jestescie chyba jedyne ktore maja takie odczucia jak ja, zwłaszcza ten zapach... brr
Alimak, pigułka, CzarnaKawa lubią tę wiadomość
👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
- pobrano 11 🥚
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Haha, ja mam podobnie tez mnie bardzo drazni zapach...
Jeszcze 3 godziny do wizyty, mam nadzieje ze nie bedzie duzego opoznienia... do godz 20 dzisiaj doktor przyjmuje...
Dzieki dziewczyny za wsparcie :***22.07.2016 to był nasz WIELKI DZIEN
dziewczyny ! przemówcie mi do rozumu że na betę jeszcze za wcześnie (28 dc) prawda ?? bo korci mnie żeby iść ...nie wiem czy wytrzymam do poniedziałku... :P:P
-
alimak, u mnie czop to był taki rozciągliwy śluz mega ilość jednarozwa, gęsta w niektórych miejscach niestety raczej nic on u mnie nie zwiastował..
w grudniu idę do innego ginekologa więc zobaczymy...👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
- pobrano 11 🥚
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Hej,
Jest pecherzyk ciążowy, ale bardzo mały, wiek według USG to 5w6d, czyli ciąża starsza niż moje wyliczenia.
krwawiłam z szyjki podczas badania, lekarz się trochę wystraszył i od razu dostałam L4, tym bardziej jak mu powiedziałam, że do wizyty lekarskiej wybrałam do końca mój urlop... bo pracę mam ciężką i w złych warunkach. trochę się staraliśmy, więc będę świrować...
No ale nic nie mówił, tylko żeby odpoczywać. i wizyta kolejna we wtorek.
To chyba dobrze, co ? Że jest pęcherzyk? Teraz to tylko ładnie musi się rozwijac.. nie dostałam skierowania na badania, myślałam, że na bete dostane, chyba jutro sama za nią zapłacę, ale też trochę bez sensu bo po 48h trzeba zrobić kolejny wynik? Nie założył mi karty ciąży...domiszka lubi tę wiadomość
CzarnaKawa nie przejmuj się, po prostu za wcześnie poszłaś i dlatego tylko pęcherzyk. Ale za jakieś 2 tyg zrobisz usg i juz będzie biło serduszko. Cierpliwie zaczekaj i się nie denerwuj . Lekarz nic więcej nie powiedział na temat wielkości pęcherzyka ? A przepisał jakieś leki typu luteina czy coś takiego?
CzarnaKawa lubi tę wiadomość
17.07.2016