'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CzarnaKawo, jeszcze za wcześnie. Ale dobrze, że widać pecherzyk. Czyli wszystko się zagniezdzilo. Dbaj o siebie, stres nie sprzyja. Będzie dobrze:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 17:43
CzarnaKawa lubi tę wiadomość
TP 31.07.2016
-
ma ponad 17mm, pobral na cytologie probke, i dlatego zaczelam krwawic, ale przeciez doczytalam ze narzady ulegaja rozpulchnieniu, wiec widocznie mam slabe naczynka, drapnal i ciach pokrwawilam, ale teraz cisza, zero krwawienia, a spacerkiem wrocilam do domu, wiec cos by polecialo jakbym jeszcze krwawila... powoli sie uspokajam, wazne ze mam zwolnienie i nie bede sie stresowala praca, ze cos mi zaszkodzi... jutro pojde do pracy zaniesc zwolnienie i wroce spacerkiem do domu, bo brak biegania do szalu mnie doprowadza...
dzieki Dziewczyny za wsparcie :*** oj jak dobrze, ze jestescie :**** forumowe Ciocieelmalia lubi tę wiadomość
22.07.2016 to był nasz WIELKI DZIEN
"wyluzować to można dopiero po śmierci " -
Msmatlena ja w piatek robie sikanca. Nam nadzieje, ze na weekend beda dobre wiesci.
Czarna Kawa przy cytologi u kazdej kobiety moze sie pojawic krwawienie, wiec nie ma sie co martwic, bedzie dobrze:* ja tez mam prace o szkodliwych warunkach i troche sie boje co to bedzie jak juz zajde w ciaze. Nie chcialabym od razu przyznawac sie do ciazy, no ale poki co jeszcze nie ma sie czym martwic -
Czarna, ja też krwawiłam jak lekarz robił mi cytologię i mówił, że to normalne w pierwszych tygodniach ciąży i mam się nie denerwować. Karty ciąży też nie mam jeszcze założonej- założy mi ją jak przyjdę na wizytę z wynikami krwi. A wspomniane wyniki zlecił dopiero jak usłyszał serduszko Tak to było u mnie, może u Ciebie będzie podobnie.
CzarnaKawa lubi tę wiadomość
-
Nooo Pigulka, mocne kciuki trzymamy
Jestescie niezastapione !!! DZIEKI DZIEWCZYNY :**** :***Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 20:09
pigułka, antonna lubią tę wiadomość
22.07.2016 to był nasz WIELKI DZIEN
"wyluzować to można dopiero po śmierci " -
Pigułka, trzymam kciuki!
Ja cytologie robilam jakoś teraz na wiosnę, wyszła dobra.
USG piersi robiłam, jest torbiel i jak.znajdę w ciąże szybciej niż wizyta kontrolna po roku to mam przyjść, ale w pierwszym miesiącu. Nie wiem po co, skoro w ciąży w razie co i tak by mnie nie leczono?TP 31.07.2016
-
Jej, dziewczyny dziekuje za mega wsparcie. Mam nadzieje ze bedzie ok, a jak nie, to na swieta juz na pewno Elmalia moja mama ma torbiele i kiedys jej sie plyn zebral i zrobil jakby guzek wypelniony tym plynem i jej wtedy odciagali i wysylali na biopsje. Na szczescie bylo wszystko ok, ale moze Twoj gin chce miec to pod kontrola, zeby szybko zareagowac jakby sie cos takiego dzialo
-
No pewnie chce sprawdzić, czy rośnie. Bo ponoć tak właśnie ciążowe hormony działają na te zle guzki. A jak będzie taki sam lub mniejszy to już pewność większą, że to tylko torbiel. Zresztą to maleństwo ostatnio miało bodajże 3mm x 6mm czy jakoś tak.TP 31.07.2016
-
Ja jakiś czas temu, chyba już ponad rok, zostałam skierowana na usg piersi bo moja ginekolog coś wymacała. Wiedziałam, że coś jest, bo pobolewalo czasem. Po usg doktor powiedział, że to jakieś gruczolaki czy coś takiego i że do kontroli za pół roku. Aha pocieszyl mnie jeszcze tym, żeby się nie przejmować i ogólnie dobrze ze przyszłam, ale zwykle jak jest coś poważnego to niestety nie boli.
A w ramach ciekawostki powiem Wam, że teraz w tym cyklu w którym się udało, zaraz po owulacji bolało mnie to bardzo, ciągle miałam takie przeszywajace bóle w miejscu tego guzka.
Mam nadzieję, że wszytsko jest ok bo nie byłam na kontroli, byłam już zapisana ale niestety zadzwonili do mnie ze doktora nie będzie a nie miałam możliwości przełożyć terminu bo już trzeba było wracać do UK.
Dziewczyny przepraszam, że te moje wypowiedzi zawsze takie przydlugie...właśnie to zauważyłam. Chyba powinnam spełnić swoje marzenie i zostać powiesciopisarkąWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 07:00
17.07.2016
-
ja również badam się regularnie:) Moja mama pracuje na ginekologii, prowadzi również gabinet wiec wręcz sama mi przypomina👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ???