'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Alimak raz mialam cykl 42 dni, ale bylismy wtedy na wakacjach. Inna sprawa, ze mialam wtedy podejrzenie, ze jestem w ciazy, bo w ostatnich dniach pobytu mialam mdlosci i zawroty glowy, ale jak wrocilismy to maz nie zdarzyl kupic testu, a ja juz okresu dostalam i to dosyc silnego, ze skrzepami, wiec nie dowiemy sie czy cos tam wtedy bylo czy nie i moze to lepiej nawet. Dzis jest 41 dzien i nie zanosi sie wcale na okres
-
nie owulka tak wykiwała że ho ho ! ale wściekła jestem o matuluuuu
teraz tempke jak mierzyłam z ciekawości 36,34 no niech to ....👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Alimak, Pigułko
Ja tez miałam raz w jednym cyklu... taka sama sytuacja, testu nie zrobiam, okres mi się spóźnij, a ja sobie trening z ciężarkami zrobiłam... później miałam doła... nie wiedziałam co myśleć...
ale teraz w momencie przewidywanego zagnieżdżenia miałam treningi crossfitu to się śmieję, że jak to malucha nie ruszyło, to tak łatwo już ze mnie nie wylezie i spokojnie poczeka te 9 mcy
i w sumie myślę, że co ma być to będzie, tak miało być, więc nie ma co rozkminiać... teraz miałam być w ciąży to w niej jestem po mimo 40kg sztangi...
uszy do góry
ja czuję się już lepiej, ale mam dzisiaj cały dzień taki niepokój w żołądku... zauważyłam, że mdli mnie bardzo jak zaczynam się głodna robić... drażnią mnie zapachy, nie mogę się załatwić, czuję się ciężko i grubo... i cały czas zmęczona jestem... oprócz południa, jak się wyśpię i w nocy jak spać nie mogę
kawę mogę znowu pić, ale słabiutką i małą więc humor wraca jutro lekarz, zapytam się czy mogę powoli wracać do aktywności, bo zaczynam mieć więcej energii i zaczyna mi brakować ćwiczeń i biegania, oczywiście zero ciężarów!! to w drugim trymestrze
pozdrawiam :***Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 19:00
domiszka lubi tę wiadomość
22.07.2016 to był nasz WIELKI DZIEN
"wyluzować to można dopiero po śmierci " -
pigułka wrote:Nie chce sie nakrecac i leciec na bete poki co. Wydaje mi sie, ze jeslu owu byla to w 30-31 dc wiec testy nie beda jeszcze wychodzic. Jak w przyszlym tyg nic sie nie ryszy to dopiero wtedy
a Pigułko, badasz szyjkę ? u mnie już była zamknięta, tak bardzo, bardzo.
trzymam mocno kciuki za zielone zakończenie22.07.2016 to był nasz WIELKI DZIEN
EMLALIA GRATULUJE :*****
z wrażenia aż Twoj nick pomyliłam :D:D
jaaa ale się cieszę :**** aż mi łezki poszły taki ze mnie płaczek teraz :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 19:01
elmalia lubi tę wiadomość
aaaa gratuluuujeeee !!!!
elmalia lubi tę wiadomość
👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
czarna Kawa nie umiem za bardzo jeszcze rozpoznac, aczkolwiek wydaje mi sie, ze jest twarda. Wczoraj nawet podczas mi sie wydawalo, ze jakos tak ciasno jest. Po owu mialam jakis wielki przyplyw energii a teraz spadek. Lapie zadyszke, nawet na basenie. Chyba mnie po prostu jakas choroba lapie. Aha i mierzylam temp i powyzej 37 jest, a w 1 pol cyklu raczej ponizej 36,5 miewam
CzarnaKawa lubi tę wiadomość
-
Elmalia, normalne, mnie bardzo mocno bolal brzuch. Gorzej jak na okres!!! I to dluzszy czas mnie bolalo, dlugo bolal przy zmianie pozycji np. Jak wstawalam. Dzisiaj wiecej sie poruszalam, dluzszy spacer i znowu zaczyna bolec brzuch. Jak nie ma krwawien jest ok :***
Pigulko, ja mialam podobne objawy, zadyszka przy czynnosciach ktore nie sprawialy problemu temp ciagle powyzej 37'c i czulam jak jakies przeziebienie mnie bierze, a tu psikus. Dopiero ktoregos razu zalawilam sobie zatoki na duzym i zimnym wietrze... i zmiany w biuscie, cycki od razu zdradzily ze to nie na okres...szyjka taka twarda i mocno mocno zamknieta w czasie przewidywanego okresu... trzymam mocno kciuki Pigulko, za pozna owulacje, tak jak u mnie pisalas, ze za wczesnie testy oby u Ciebie byly rowniez za wczesnie
Ale super, coraz wiecej ciezaroweczek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 20:46
Witam, dziś odebrałam wyniki, pomożecie?
TSH (koniec września 3,4), po 6 tyg. brania euthyroxu 25 spadło do 2,95
FT3 2,27 norma (2-4,40) pg/mL
aTPO 2,10 norma <10 IU/mL
Żlazo dla wlasnej kontroli 67,8 norma 50-170
Tsh ładnie spada, natomiast czy niskie ft3 i ATPO sprzyja zajsciu w ciążę?
W środę idę do endokrynologa. -
Hmmm ja o objawach nie mogę jeszcze chyba mówić. Piersi bolą i sa nabrzmiale, ale przed okresem też takie mam. Brzuch boli, ale przed okresem też boli. Trądzik na twarzy i plecach wyszedł, ale prze okresem też tak mam.
Szyjki nie sprawdzam, więc nie wiem czy są jakieś zmiany.
A i miewam zgagi i piersi mnie ostatnio swedzialy. A raczej mnie nie swedza. I zimno mi mega. Ogólnie jestem zmarźluch, ale żeby przy 20°C w domu marznac nawet pod kołdrą??TP 31.07.2016
-
Elmalia, mnie tez ciagle zimno... najbardziej w stopy... a ja zawsze goraca, w ruchu. Teraz mnie mdlosci mecza. Rany jak juz czulam sie w miare dobrze to znowu cos nie tak. Musze wyprobowac ten imbir, nawet nie wiem jak go przygotowac...
Dobranoc22.07.2016 to był nasz WIELKI DZIEN
"wyluzować to można dopiero po śmierci "