'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Miałam dopisać wczoraj ale nie lubię z tabletu dzisiaj na kompie 1 co zrobiłam to Cię wpisałam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja czekam na efekt i na @ aż zagości bo następny cykl już staraniowy
-
Marcjanna, antonna, pigułka lubią tę wiadomość
-
Jutro spróbuję kupić włóczkę 100% bawełny i zrobić kilka ośmiorniczek dla wcześniaków
-
I tak myślę co by tu zrobić wiec czemu nie pomoc a może kiedyś ja albo ktoś z mojej rodziny będzie w podobnej sytuacji i ktoś wyciągnie do nas pomocna dłoń. Ja lubię pomagać a o ilu sprawach wiem tylko ja
-
nick nieaktualnyTo mi czasami się śni, że jestem na początku ciąży i chcę ją potwierdzić. Raz śniło mi się, że zrobiłam test i wyszły ładne dwie kreski, ale zanim potwierdziłam u lekarza to dostałam plamienia i nic z tego nie było. To pewnie taka podświadomość, dlatego, że planowałam rano zrobić test bo @ spóźniała mi się kilka dni (testu nie zrobiłam, bo w nocy dostałam @...). A ostatnio śniło mi się, że w 7 tc czekałam pod gabinetem u moejj gin, żeby potwierdzić ciążę i zobaczyć serduszko. oj w jakim ja się błogim stanie obudziłam tego dnia
-
nick nieaktualnyMożliwe, że II połowa cyklu mną rządzi. , ale to co wczoraj się ze mną działo to już przesada. Normalnie kilka razy się wczoraj popłakałam w nocy oka nie zmruzylam. Dziś jest trochę lepiej nie myślę o niczym, prawie cały dzień w pracy. Pozdrawiam
-
Witam się z moją @ ( mega mocną od 1 dc ) Ja już po wizycie u endo
-
Antonna oby sny babci okazały się prorocze
Potworzasta i jak u endo jest poprawa?
U mnie @ juz prawie sobie poszła, więc zaczynamy znowu staranka, chociaż już przestałam wierzyć, że bez pomocy lekarza nam się uda, ale będziemy próbować, a w przyszłym miesiącu w końcu monitoring, to się wszystko okaże -
Poprawa jest tsh z 6,5 spadło na 4,7 w jakieś 4-5 tygodni. Glukoza w normie.
-
nick nieaktualny
-
Może zioło mi pomoże
Marcjanna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny