'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie mam sprawdzonych próbuje sroke nr 3 ale się okazało ze mi brakuje 2 zioła i nie wiem co robić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tylko nie mam jak bo zielarski mam daleko
-
nick nieaktualny
-
Kurcze ale na prawdę nie mam jak nosz w mordę jak pech to pech
-
Ok jutro pojadę szkoda mi cyklu
-
Dziewczyny może mi coś pod powiecie,od około 2tygodni mam bóle w podbrzuszu, takie jakby ciągnięcie raz na jakiś czas, czasami mocniejsze, a czasami takie delikatne, na początku myślałam, że to skutek uboczny luteiny, ale po takim czasie już by przeszło, nigdy wcześniej tak nie miałam, może podrzucicie pomysł co to może być? Boję się że to może jakaś infekcja, ale na razie odkładam wizytę u gina.
-
Witam,
Jestem tu nowa, dopiero zaczęliśmy starania o dziecko.
Byłam u ginekologa i ten od razu stwierdził, że moje jajniki nie działaja prawidłowo, i że nie widzi jajeczka w 8dc bardzo mnie tym zmartwił.
Czy po jednej wizycie mógł już stwierdzić, ze ze mną jest coś nie tak?
miesiączki mam regularne, ale ostatnio cały miesiac nie dostałam ( chyba z powodu stresu: ślub, podróż poślubna-lot samolotem, zmiana klimatu) sama nie wiem co myśleć...
moje wyniki z usg:
macica 5,74 x 2,74, endo 0.54 cm
jajniki prawy 3,98 lewy 2,69 cm. coś Wam to mówi? DC 8, miesiaczka co 30 dniStaramy się 1 cs
-
A @ kiedy ci się skończył powtórz badanie w połowie cyklu zazwyczaj w czasie @ powinno być czysto dopiero ok12dc powinno widać pęcherzyk więc spokojnie endometdrium też wtedy staje się większe a @ ile u cb trwa? A jajnika mi się nie przejmuj a zatoka Daglasaa wolna od płynu masz tam napisane coś?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marcjanna może była ale ze 2-3 dni później stąd taki progesteron??
No i dupa z tymi ziołami muszę czekać bo ruta się skończyła i koleżanka ma mi zobaczyć u niej ale zanim dojdą to będzie 6-7 dc jeżeli w ogóle znajdzie jak nie to allegro zostaje -
nick nieaktualny
-
Ooo i to jest bardzo dobry pomysł To ile trwa Twoja FL ?? 8-9 dni?? To i tak zdecydowanie za krótko żeby mogło dojść do porządnego zagnieżdżenia.