'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa jestem po wizycie u gina i mam dwie wieści, dobrą i złą. Dobra, po lewej jest pęcherzyk 11 mm , endo w położeniu trójlinijnym. Prawy jajnik odpoczywa. I zła obok pęcherzyka jest coś o wymiarach ok 4cm i powiedział że podejrzewa torbiel lub wodniaka, oraz powiedział że może być konieczna laparoskopia. Kazał przyjść koniecznie po miesiączce, zlecił sporo badań. I to by było tyle...
-
Cześć dziewczyny! Urodziłam w poniedziałek Olka. 3070 g, 52 cm i 10 pkt. Po 11 h naturalnego porodu niestety zakończyło się cesarka. Ale najważniejsze że jesteśmy csli i zdrowi. Tak więc zwalnia się miejsce na fioletowe stronie w wątku zaciążonych. Ktora je oierwsza zajmie? Pozdrawiam Was cieplutko. Nie poddawajcie się! Moja starsza siostra bardzo dlugo sie starała i juz stracila nadzieję ale w sobotę zobaczyła dwie kreseczki. Życzę Wam jak najwięcej takich zaskoczen!
misKolorowy, Marcjanna, antonna lubią tę wiadomość
-
Karola gratulacje, cieszcie się tymi pierwszymi pięknymi chwilami myślę że twoje miejsce przypadło siostrze
Marcjanna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marcjanna wrote:Ja jestem po wizycie u gina i mam dwie wieści, dobrą i złą. Dobra, po lewej jest pęcherzyk 11 mm , endo w położeniu trójlinijnym. Prawy jajnik odpoczywa. I zła obok pęcherzyka jest coś o wymiarach ok 4cm i powiedział że podejrzewa torbiel lub wodniaka, oraz powiedział że może być konieczna laparoskopia. Kazał przyjść koniecznie po miesiączce, zlecił sporo badań. I to by było tyle...
-
Marcjanna wrote:Ja jestem po wizycie u gina i mam dwie wieści, dobrą i złą. Dobra, po lewej jest pęcherzyk 11 mm , endo w położeniu trójlinijnym. Prawy jajnik odpoczywa. I zła obok pęcherzyka jest coś o wymiarach ok 4cm i powiedział że podejrzewa torbiel lub wodniaka, oraz powiedział że może być konieczna laparoskopia. Kazał przyjść koniecznie po miesiączce, zlecił sporo badań. I to by było tyle...
-
nick nieaktualnymisKolorowy wrote:A może jednak nie będzie tak źle, poczekaj na wyniki i nie martw się na zapas, skoro na razie to podejrzenie..
-
Vaina jutro zaznaczę bo z tableta mi zle.
Gratuluję !!!Vaina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kerka zaraz Cię dopiszę ale proszę udzielaj się jak najwięcej aż do zaciążenia
-
haha, ok właśnie jestem w siodmym dniu cyklu, testy owulacyjne zakupione, temperaturke mierze czyli mozna dzialac mam nadzieje, ze moj organizm bedzie grzeczny....mam generalnie bardzo nieregularne cykle, @ co 3-4 miesiace bez tabletek i ostatnio doszła subkliniczna niedoczynnosc tarczycy...ale ginekolog mowi, ze bedzie dobrze i on sie nie martwi wiec i ja sie staram nie martwicniedoczynność tarczycy
AMH 12,2
-
nick nieaktualnyKerka musimy w to wierzyć! Mimo przeciwności losu i dolegliwością. Setki razy czytałam w różnych wątkach, że stał się CUD! Dobrze że masz ginekologa podnoszącego na duchu, mam nadzieję że pracujecie nad skróceniem cykli i leczeniem twojej niedoczynności? Powodzenia
-
Pracujemy nad cyklami i nad tarczycą Jutro robie kontrole TSH, zobaczymy jak spadlo. A ginekolog jest swietny, wszystko tlumaczy, poswieca tyle czasu ile trzeba i dzieki temu portfel mnie tak nie boli jak sie wybieram do niego na wizyteniedoczynność tarczycy
AMH 12,2
-
Antonna ja tak wierze w ten cykl ze na następny kupiłam testy owu