'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAntona lek kiedyś robił mi usg w 13 d.c I mówił ze nie ma pęcherza dominującego i na owulację się nie zanosi albo już była ale raczej nie bo cienkie endo miałam. Dwa dni później testy owu pozytywne przez jeden dzień i skok temp w 15 d.c i moja faza lutealna 10 dni normalnie organizm mnie oszukuje.
-
Mrcjanna popracowałabym u Ciebie nad ta FL i będzie dzidzia Pasowało by wydłużyć do 14 dni
-
Mojej koleżance castagnus w parze z duphastonem wydłużyl i w następnym cyklu była w ciąży
-
nick nieaktualny
-
Pendzel witaj w ósemkach rozgosc sie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo fajnie ja niestety mogę się opalać godzinami i efekt jest niewielki, ale mam jasne włosy, jasne oczy, to i skórę też jasną. W ubiegłym roku wróciłam z wakacji zadowolona, że greckie słońce mnie ładnie opaliło, na co taksówkarz, który nas wiózł stwierdził, że po mnie w ogóle nie widać, że byłam na wakacjach
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, poradźcie proszę!
Unormowałam prolaktynę i TSH, ale nadal nie mogę zajść w ciążę, w USG też wszystko wzorowo... W tym cyklu (4dc) pierwszy raz zrobiłam badanie FSH i LH, nie wiem co sądzić o tych wynikach!
FSH - 8.16 mIU/ml
LH - 13.08 mIU/ml
TSH - 1,62 l'IU/ml
Będę wdzięczna za każdą pomoc/ radę
Pozdrawiam!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co do PCOS to w usg nic nie widać.... Owulację mam regularną, więc mam nadziję, że to jednak nie to
Właśnie odebraliśmy wyniki męża i jest kiepsko z upłynnieniem - pół roku temu było ok 60 min, a teraz mechaniczne!
Myślicie, że ACC pomoże?? Miała może któraś z Was z tym do czynienia?