'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć nati04 dopisałam Cię do naszej listy
1. asiorekkkk
2. Evik 11.03.2014
3. Another
4. Monifah
5. rastafanka
6. potforzasta
7. Rybeńka
8. Groszek
9. Maniuś
10. Anuleczka
11. Dora524
12. Martaaa
13. magda8869
14. kamciaaaa5
15. Anutka (@)
16. Anna255
17. ~Ania~
18. kasiaiic
19. Japoneczka z Porcelany
20. lola88
21. Sylvka
22. macadamia
23. Asios
24. nati04 -
nick nieaktualnyCzy nas mało? Ja myślę że w sam raz Zatłoczone wątki sprawiają, że nie umiem się odnaleźć więc mnie taka ilość osób pasuje Co do mojej teściowej to po prostu ma dwa oblicza raz potrafi być super babką, życzliwa pomocną a innego dnia potwór, ja rozumiem, że kobieta zmienna jest , ale czasem za nią nie nadążam zupełnie... Poza tym jest ciekawska ( czego ogólnie nie znoszę u ludzi, plotkuje, jest nadopiekuńcza i wścibska ot jej wady
-
nick nieaktualnyTak ja też szanuję teściową jako matkę mojego męża, nigdy źle o niej nie wypowiadam się przy mężu, ale czasem gdzieś musza ujść te emocje Na szczęście nie jestem jedyną jej synową więc ktoś zna mój "ból" i mamy grupę wsparcia Ale bardzo nie lubię gdy ktoś kompletnie się ze mną nie liczy, z moimi uczuciami z moim zdaniem. Jestem typem buntownika więc zaczęłam się troszeczkę stawiać Na razie grzecznie i z kulturką, ale jak trzeba będzie to pokażę rogi Najgorzej jest od początku dać sobie wejść na głowę i pozwolić na wtrącanie się w małżeństwo... Ja na szczęście zdusiłam to w zarodku Zazdroszczę kobietom które maja w teściowej przyjaciółke i prawdziwe wsparcie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 15:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak ważne jest jak facet podchodzi to tematu. Moja siostra ma męża mamin-cycka i wiecie co ? Dramat straszny, czuje do niego totalną pogardę, bo owszem matkę szanować trzeba i ja to całkowicie popieram, ale trzeba mieć swoje priorytety i pamiętać komu se ślubowało Na szczęście mój mężuś jest świadomy jaką manipulantką jest Pani Mama
asiorekkkk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dopisuję się do listy od razu z serduszkiem
1. asiorekkkk
2. Evik 11.03.2014
3. Another
4. Monifah
5. rastafanka
6. potforzasta
7. Rybeńka
8. Groszek
9. Maniuś
10. Anuleczka
11. Dora524
12. Martaaa
13. magda8869
14. kamciaaaa5
15. Anutka (@)
16. Anna255
17. ~Ania~
18. kasiaiic
19. Japoneczka z Porcelany
20. lola88
21. Sylvka
22. macadamia
23. Asios
24. nati04
25. Misiaczk25 18.03.2014
Trzymam za was Kciukiasiorekkkk, Monifah lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69555.png -
nick nieaktualny
-
No ja mieszkam prawie z teściową. W jednym domu, ona na dole ja na górze (osobne wejścia ale dom ten sam). I powiem Wam, że mamy ogólnie dobry kontakt ale też czasem mnie wkurza. Np. jak przychodzi do mnie i pierwsze co robi to wkłada palca w kwiatek i twierdzi ze ma sucho. Ale ją olewam a M jej mówi, żeby się odczepiła hehe. Ja też jestem drugą synową ale z z tą drugą nie mamy w ogóle nici porozumienia... Widujemy się rzadko a mieszkamy 10 km od siebie. Tylko ich dzieci widujemy często i Męża brata bo wpadają do babci. Tak to jest niestety...
-
nick nieaktualny
-
asiorekkkk wrote:Misiaczk25 gratulacje a co to oznacza że flegamina Ci pomogła?? hehe jakas recepta na dzidzie? Rośnijcie zdrowo
asiorekkkk lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69555.png -
nick nieaktualny
-
kobitki dziś ciężki dzień w moim przedszkolu, dzieci dały popalić...pytanie z innej beczki: Czy uważacie, że przedszkole to wyłącznie miejsce zabaw czy to dobrze, że jest tam miejsce na naukę???hej dziewczyny, mam nadzieję, że ten rok będzie mega szczęśliwy dla wszystkich 88 starających się o dzidziusia:) ja staram się już 4 miesiąc, za tydzień mogę zrobić test, ciągle o tym myślę, jak tu przetrwać i skąd znaleźć w sobie cierpliwość...