'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
1. asiorekkkk
2. Evik 11.03.2014
3. Another
4. Monifah
5. rastafanka
6. potforzasta
7. Rybeńka
8. Groszek
9. Maniuś
10. Anuleczka
11. Dora524
12. Martaaa
13. magda8869
14. kamciaaaa5
15. Anutka (@)
16. Anna255
17. ~Ania~
18. kasiaiic
19. Japoneczka z Porcelany
20. lola88
21. Sylvka
22. macadamia
23. Asios
Witam i dopisuje:)zycze powodzenia!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej jak tam u Was? u mnie stan jak bym dalej miała okres (ból podbrzusza taki lekki czasem mocniejszy i jajników raz albo 2 razy dziennie), ale moja dzisiejsza temp. to już 36.8, więc to raczej mało normalne na pierwszą fazę.
A tak poza tym to fajnie, bo u mnie na razie nie pada, bo pogoda wczoraj już dobijająca była jak tak lało.
Macadamia, a masz potwierdzone, że bezowulacyjny jest ten cykl? Wiesz czasem do końca trzeba miec nadziejęWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 10:38
-
Cześć dziewczyny, dawno nie kukałam do Was. Teraz musze leciec do pracy, ale postaram się nadrobic w najblizszym czasie a tymczasem życze Wam dobrego dnia.
Buziaki3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki . macadamia może jeszcze nie wszystko stracone?? Już widziałam takie wykresy gdzie dziewczyny myślały że bezowulacyjny a tu nie dość że owulką była tylko znacznie pozniej niz zwykle to jeszcze zakończyło sie to zielona fasolinka takze trzymam kciuki
Monifah a to teraz jesteś przed @ lub dzidziusiem?? Termin @ już minął?? Jak masz taką temp to teściora rób i dziel się z nami fasolkowymi nowinami Trzymam kciuki :*
U mnie za to dzisiaj pogoda okropna wieje i pada deszcz wrrrr -
nick nieaktualnyMartaaa test mógł Ci wyjść negatywnie bo to dopiero 11 dp owulacji więc jak dalej @ nie będzie to myślę że za 3 dni jak zrobisz teścik to już powinno coś wyjść a beta wydaje mi się że jak bys była w ciąży to by wykazała także jak jesteś niecierpliwa to leć na betę i pochwal się czy jest fasolinka trzymam kciuki za Ciebie :*
-
nick nieaktualny
-
Ciągle chodzę zmęczona, rano czułam kłucie w podbrzuszu ale dość lekkie, częste wizyty w wc. To tak...
Rozmawiałam dziś z panią położną u mnie z przychodzi przez tel i dowiedziałam się, że najlepiej jakiekolwiek testy czy to z moczu czy z krwi robić 10 DNI po spodziewanej miesiączce. Więc mi się dziś spóźnia 4 dzień to czekam jeszcze do wtorku i robię test. Zobaczymy -
Hej dziewczynki u mnie cykl też raczej bezowulacyjny No trudno czekam do @ u jakieś badania trzeba porobić.
-
a mi się w zeszłym tygodniu śniło, że karmię piersią córkę, nawet było widać wyrażnie mleko kapiące z piersi a w następną noc śniło mi się, że rodzę córkę, nawet sprawdzałam znaczenie snu, pojawiło się coś optymistycznego a mianowicie, że może to oznaczać ciążę, tak podświadomość daje o tym znać, jest to również oznaka silnych uczuć macierzyńskich i instynktu macierzyńskiego a poza tym szczęście, zwykle sny się zapomina a te dwa pamiętam dokładnie, dziś kupiłam test, już trzeci żeby mieć pewność w razie czego, a niech sobie leży w szufladziehej dziewczyny, mam nadzieję, że ten rok będzie mega szczęśliwy dla wszystkich 88 starających się o dzidziusia:) ja staram się już 4 miesiąc, za tydzień mogę zrobić test, ciągle o tym myślę, jak tu przetrwać i skąd znaleźć w sobie cierpliwość...
-
czesc dziewczyny u mnie raczej tez cykl stracony jestem chora od soboty mimo choroby temperatura nie skoczyla jedynie dzis rano skoczyla ale to moze rpzez to ze wczoraj wzielam pierwsza dawke antybiotyku i jak juz wzielam antybiotyk automatycznie mnie gorzej rozlozylo ze az dzis zostalam w domu ...zobaczymy co pokaza kolejne dni....w piatek umowilam sie do ginekologa ale nie wiem czy pojsc bo to na kase chorych a jakos nei mam zaufania na kase chorych boje sie ze nic sie nie dowiem. a w poniedzialek umowilam sie prywatnie i teraz nie wiem co robic jak mysliscie gdzie wiecej sie dowiem i ktos mi bardziej pomoze ogolnie chcialam sie zbadac i zrobic usg jajnikow itp...