'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaka470 Gratulacje!!! ja zdjęcia nie mogę powiększyć ale i tak widzę lekką kreseczkę.początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
chicken wrote:U mnie w 15dpo, beta 78,43 w 19 dpo juz 424,43
tez melduje, ze rocznik 88 zaskoczył w koncu!!
następna ..początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Alimak wrote:Kaka bardzo ale to bardzo mocno zaciskam kciuki żeby beta ładni przyrastała i za bezproblemowe kolejne 8 mcy :*:*:*
Chicken gratulacje. -
Witam wszystkie dziewczyny po raz drugi trafiam na ovufrend. Mam synka ze stycznia 2015. Podjęliśmy z mężem decyzję, że czas postarać się drugie dziecko. Dwa pierwsze cykle niestety nie udane. Aktualnie jestem przed owulacją więc działamy. Tamtym razem udało się po 7 cyklach, pomógł nam żel conceive plus. Dziś otrzymałam paczkę z żelem, mam nadzieję, że tym razem też pomoże. Pozdrawiam
kaka470, antonna lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Kaka pieknie!
A ja dzis owulacyjny zrobilam. I pozytywny! A jak chcialam oznaczyc owulacje z tych pieronstw, to nic nie wychodzilo!!!kaka470 lubi tę wiadomość
syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Ja mam mieszane uczucia , strach myślałam że beta ok według kalkulatora belly w normie , ale nastraszyła mnie koleżanka że według jej obliczeń powinnam mieć około 1300 , dziś teoretycznie mam 4t1dz sama nie wiem co myśleć niby jestem spokojna w środku nie czuję żeby się coś niepokojącego działo nic mnie nie boli , tylko mam wrażliwe piersi eh a gdzie tu do 11 maja wytrzymać , mąż mnie już wyzywa że słucham koleżanki , testy z dnia na dzień ciemnieją , sama nie wiem .
HCG podwaja się co 1 dni 9 godzin (33 godzin).
Średni dwudniowy przyrost to 222 mlU/ml (174.1%) (w normie).
Przyrost hormonu HCG jest w normie. Uzyskany wynik z dużym prawdopodobieństwem świadczym o tym, że Twoja ciąża rozwija się prawidłowo.
taki jest opis -
Organizm nie dziala idealnie wedlug obliczen. Gdybys miala drastcznie male lub wielkie przyrosty, to moglabys sie martwic. Jak w normie, to w normie.
Dziwna kolezanka... nie potrafi powiedziec 'super, gratuluje', tylko na sile szuka czegos?syn 03-2014
syn 03-2016 kp do 13tc
syn 11-2017 kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
Alimak wrote:Kaka za przeproszeniem Twoja koleżanka jakieś głupoty opowiada. Masz piękną betę i super przyrosty, uzasadniła chociaż jakoś to swoje wyliczenie?
Ty tam kochana się nie zamartwiaj tylko ciesz z tego małego cudu :*
ps. Ja miałam w 4+2 betę 215 i potem przyrost nawet bywał 75%, każde ciało jest inne i tak jak majamia mówi jeśli nie jest jakiś malutki przyrost lub ogromny to tylko powinnaś odetchnąć z ulgą i się cieszyć