'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
na razie nie ma mowy o zabiegu chyba żeby zaczęła się skręcać.... lekarz mi powiedział że ona sama się wchłonie i powoli się zmniejsza zawsze mi sie wchłaniają po 2-3 miesiącach
-
a teraz właśnie się pakuję z mężem i jutro wyjeżdżamy do rodzinki na dwa trzy dni a później na Hel
Maniuś, Anutka lubią tę wiadomość
-
To jak wy bedziecie mialy wolne to ja wam bede zazdroscic
My juz spakowani i sie zbieramy odezwe sie do was kochane jak wrocimy ( mam taka cicha nadzieje ze w trojke) buziaki dla was.Anutka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny:)
To ja też dołączam:) Staramy się pierwszy cykl i obecnie 2 kreseczki ale druga niewyraźna i taka zostaje już 4 test. Wizyta u lekarza w środę ale nie wiem czy coś potwierdzi bo może być za wcześnie albo fasolki może już nie być bo od niedzieli jest plamienie. Narazie staramy się wytrzymać jeszcze trochę w niepewności...
Pozdrawiam wszystkie panie 88Anutka, Magic lubią tę wiadomość
-
MiK@ wrote:Cześć dziewczyny:)
To ja też dołączam:) Staramy się pierwszy cykl i obecnie 2 kreseczki ale druga niewyraźna i taka zostaje już 4 test. Wizyta u lekarza w środę ale nie wiem czy coś potwierdzi bo może być za wcześnie albo fasolki może już nie być bo od niedzieli jest plamienie. Narazie staramy się wytrzymać jeszcze trochę w niepewności...
Pozdrawiam wszystkie panie 88 -
MiK@ wrote:Cześć dziewczyny:)
Pozdrawiam wszystkie panie 88
Gratulację!! Odpoczywaj i myśl pozytywnie a plamienie w cito jest norma, masz pewnie niski progesteronLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Dzięki Magic za słowa wparcia Myśle pozytywnie ale jednak realizm w moim myśleniu przeważa... Nie ciesze się jeszcze, bo dziś cały dzień boli mnie też kregosłup... Nie pozostaje mi nic, tylko czekanie ale cóż, będzie co będzie, a na pewne sprawy nie mamy wpływu, nie ważne jak bardzo czegoś chcemy...
Idę się wyluzować
Miłego wieczoru:) -
MiK@ witaj. Podziwiam twój spokój. Mam nadzieje, że wszystko się ułoży tak jak chcesz. I będzie dobrze Widzę po twoim wykresie, że masz długie cykle.
-
Ja też od dwóch dni miałam dość silny ból jak na @ i nawet czułam jakby mi już ciekło...a mimo tego dzisiejszy test pokazał II kreski. Mik@ to, że masz tak długie cykle, nie zaprzepaszacza Twojej szansy, do zapłodnienia mogło dojść w każdej chwili, nawet innej niż np system wyznaczył albo testy owu. Ja np mam wczesne owu, 14dc na 29dni, także może być tak, że owu była poxniej i dlatego test jest słabo wyraźnyLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
MiK@ ja też mam długie cykle i widząc, że nie tylko ja trochę podniosłam się na duchu. O pierwszą ciaze staraliśmy się 15 miesięcy. Niestety poronilam
Teraz staramy się już od 5 i ciągle nic. A to rozczarowanie z miesiąca na miesiąc staje się coraz cięższe do zniesienia
Cieszę się i gratuluję, że Wam się udało. Może i ja w końcu do zafasolkowanych dołączę -
Tylko tsh. Nic innego. W tym miesiącu chce zbadać progesteron. Nie wiem co jeszcze? Żaden lekarz z jakim się zetknełam nie widzi problemu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 13:31