'88 też się stara, a co! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
http://www.szczesliwe.macierzynstwo.pl/wydarzenie/wroclaw-13-wrzesnia-br/
Może komuś się przyda
Pozdrawiam"Nigdy nie wiesz, kiedy miłość przyjdzie.
Oczywiście, nie można o niej za dużo myśleć, bo wtedy właśnie nie przyjdzie.
Ale w końcu TO się stanie.
I wtedy stanie się jasne, że warto było marzyć ... i CZEKAĆ." -
Anutka, raz jeszcze gratuluję! Tym razem mogę powiedzieć otwarcie, że DZIEWCZYNKI! Wszystkiego dobrego dla Was kobietki! :*
Anutka lubi tę wiadomość
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Anutka, teraz zauważyłam, ze będzie Lenusia Śliczne jest to imię Lenka!
Moje serce rośnie jak ten nasz rocznik '88 się powiększa!
Mam nadzieje, że i ja do końca roku dołączę do tego grona!Anutka lubi tę wiadomość
(Mt 6,33) -
Dzisiaj mam mocne kłucie w prawym jajniku, powiem Wam, że już nie wiem jak interpretować sygnały mojego organizmu. Nigdy tego nie umiałam robić, ale teraz to już zupełnie szaleje, miałam takie silne kłucie 13dc i teraz jest 21dc i też właśnie daje znać od rana o sobie prawy koleżka Nie umiem rozróżnić chyba bólu owulacyjnego.
(Mt 6,33) -
Kawuszka wrote:Dzisiaj mam mocne kłucie w prawym jajniku, powiem Wam, że już nie wiem jak interpretować sygnały mojego organizmu. Nigdy tego nie umiałam robić, ale teraz to już zupełnie szaleje, miałam takie silne kłucie 13dc i teraz jest 21dc i też właśnie daje znać od rana o sobie prawy koleżka Nie umiem rozróżnić chyba bólu owulacyjnego.
-
hej dziewczyny co tam u was nowego, jak tam rosną wasze maleństwa i jak tam starania o maleństwa? my zaczynamy właśnie kolejny tzn 10 cykl starań ale nie poddajemy się i walczymy dalej o nasze małe szczęście
-
Czarna_88 wrote:hej dziewczyny co tam u was nowego, jak tam rosną wasze maleństwa i jak tam starania o maleństwa? my zaczynamy właśnie kolejny tzn 10 cykl starań ale nie poddajemy się i walczymy dalej o nasze małe szczęście
-
bardzo bym chciała żeby to był w końcu nasz czas no ale zobaczymy kolejny miesiąc przed nami. Lekarz dał nam czas do końca roku na próby i wierze że sie uda bo jak nie to od stycznia jakieś badania zaczynając od drożności jajowodów ...
Anutka a wy jak się czujecie
tak się cieszę jak widzę ile dziewczyny ma już suwaczki które ciągle się przesuwają trzymam kciuki za was wszystkieAnutka lubi tę wiadomość
-
Czarna_88 wrote:bardzo bym chciała żeby to był w końcu nasz czas no ale zobaczymy kolejny miesiąc przed nami. Lekarz dał nam czas do końca roku na próby i wierze że sie uda bo jak nie to od stycznia jakieś badania zaczynając od drożności jajowodów ...
Anutka a wy jak się czujecie
tak się cieszę jak widzę ile dziewczyny ma już suwaczki które ciągle się przesuwają trzymam kciuki za was wszystkie