A może zmiana tematu? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
vercia wrote:Rene rybki miałam głównie gupiki
rozmnażały się jak głupie
były też welonki jakiś czas i molinezje
-
Vercia - łatwo rozróżnić płeć u ryb? Dla mnie to abstrakcja :p
Ja już w łożku...! Siostrzenica śpi, mąż zasnął jak się myłam i też się położyłam. I kupiłam spodnie! Pierwszy raz przez internet i tak na spontanicznie zupełnego... nie dość że rurki to łososiowe. Aż się boję czy to będzie zdatne do noszenia :p...
A poza tym cycki mam takie pełne i fajne że aż mi żal że to tylko chwilowe... chociaż w głowie dalej jakaś tam durna nadzieja się tli...
-
pillik mam ten sam problem z cyckami co miesiac, robia nadzieje a to zwykly pms
takze pogodzilam sie juz ze nie ma objawow przed terminem miesiaczki, jesli ktos ma pms to na jedno wychodzi. a co do rybek to przynajmniej w przypadku gupikow to bylo calkiem proste, samce maja kolorowe ogony
roznia sie tez dolna tylna "pletwa" samczyki maja ja dluzsza i wezsza
daj potem znac jak spodnie ja nie mam odwagi kupic przez neta, chyba z lenistwa jakby trzeba bylo odsylac
-
Też mieliśmy gupiki
mnie osobiście wkurzaly
potem poszliśmy w kiryski. Nawet udało nam się że.dwa razy je rozmnozyc
-
Aaa No to kolorystyka ułatwia sprawę
...
Spodnie kupiłam z odbiorem w sklepie! Więc jakby nie pasowały to od razu oddam. Ryzyko zerowe. Ale jakoś się łudzę że może ni będę wyglądać jak słoń.
Ja wlasnie nie mam aż takiego pmsu, jest różnica ale niewielka, dlatego jest to u mnie objaw, ech -
Dobry, dobry w ten jakże pochmurny dzień!
Aaa to fajnie pillik, ze odbiór w sklepie, tak to jeszcze tez się może kiedyś skuszęUłatwia sprawę w razie czego.
Ja oczywiście jak mam dzisiaj wolny dzień to dostałam migrenydo tego chyba zaczął mi się okres, ale jest dopiero 26dc a ja mam zawsze nie mniej jak 30. Może to przez te suplementacje w tym miesiącu, się pozmieniało, albo bezowulacyjny był... no nic zobaczymy jak się rozwinie sytuacja.
-
Dzień dobry dziewczynki:)
U mnie gorącosłoneczko grzeje, ja już po zakupach w lidlu ;p
Vercia a suplementy zaczęłaś dopiero teraz że to je podejrzewasz? -
Rene, mi się marzył taki jeden potworek akwariowy
ale to musiałby mieć specjalne warunki, oświetlenie itd... Droga zabawa. Jak znajdę to pokażę
Ogólnie ja lubię dziwne zwierzaki ;p
Rene lubi tę wiadomość
-
Ellka zaczęłam łykać ovarin i magnez z nowych rzeczy od ostatniej miesiączki...pewnie to za wcześnie żeby zaczęło wpływać na cokolwiek, no nie wiem tak sobie gdybam, może po prostu był bezowulacyjny i się przyśpieszyło. Zobaczymy
Ja też robię zakupy w Lidlu najczęściej, wkurza mnie tylko, ze jest w takiej części miasta, że jak chcesz później wyjechać ze sklepu to trzeba 10minut stać i czekać na łaskę aż cię ktoś wpuści
-
Vercia, no tego nie wiesz, może już powoli działa:)
O tyle dobrze, że nie trzeba czekać jadąc do sklepuu mnie dzisiaj był tłumek już przed otwarciem, czekali ludzie
Oj chciałabym takiego potworka
-
A co do bólu, jejku jak mnie dzisiaj przed wyjściem brzuch rozbolał ;/ do tego plecy. Zaczynało się tuż pod klatką, jakby jakieś mega wzdęcia, tylko nie wiem co plecy do tego miały;/ nawet mnie mdlić zaczęło, masakra jakaś
-
Vercia, prawda?
:D cudeńko, no ale mogę sobie tylko pomarzyć. Chyba że kiedyś w przyszłości jak się dorobimy to się kupi;p chociaż wątpię