X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne A może zmiana tematu? ;)
Odpowiedz

A może zmiana tematu? ;)

Oceń ten wątek:
  • vercia Ekspertka

Wysłany: 26 lipca 2017, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik my mieszkamy w 38m też myślałam, ze za mało miejsca ale co ty! Psy w domu i tak śpią większość czasu :) pomieścicie się :D

• Rene Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2017, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vercia wrote:
    Rene rybki miałam głównie gupiki :D rozmnażały się jak głupie :) były też welonki jakiś czas i molinezje
    mój mąż teraz ma molinezje i mieczyka plus dwa kiryski,a ja chce założyć akwarium z welonkami i ze 2 kiryśniki:-)Siostra właśnie odradzała nam gupiki właśnie z tego powodu

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2017, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vercia u nas tez problem z właścicielami - nie zgadzali się na psa. Jednego ledwo "przełknęli" :p

ds022el.png

u4uGp2.png
  • vercia Ekspertka

Wysłany: 26 lipca 2017, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pilik, rozumiem... szkoda :( dobrze ze chocisz na jednego sie zgodzili. jak wam mija wieczor? mnie glowa rozbolala i chyba pojde wczesniej spac :)

• vercia Ekspertka

Wysłany: 26 lipca 2017, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene no gupikow nie da sie opanowac, mialam 3 akwaria haha w koncu w desperacji odzielalam samce od samiczek :)

• pilik Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2017, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vercia - łatwo rozróżnić płeć u ryb? Dla mnie to abstrakcja :p
    Ja już w łożku...! Siostrzenica śpi, mąż zasnął jak się myłam i też się położyłam. I kupiłam spodnie! Pierwszy raz przez internet i tak na spontanicznie zupełnego... nie dość że rurki to łososiowe. Aż się boję czy to będzie zdatne do noszenia :p...
    A poza tym cycki mam takie pełne i fajne że aż mi żal że to tylko chwilowe... chociaż w głowie dalej jakaś tam durna nadzieja się tli ;)...

ds022el.png

u4uGp2.png
  • vercia Ekspertka

Wysłany: 26 lipca 2017, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pillik mam ten sam problem z cyckami co miesiac, robia nadzieje a to zwykly pms :P takze pogodzilam sie juz ze nie ma objawow przed terminem miesiaczki, jesli ktos ma pms to na jedno wychodzi. a co do rybek to przynajmniej w przypadku gupikow to bylo calkiem proste, samce maja kolorowe ogony :) roznia sie tez dolna tylna "pletwa" samczyki maja ja dluzsza i wezsza :) daj potem znac jak spodnie ja nie mam odwagi kupic przez neta, chyba z lenistwa jakby trzeba bylo odsylac :)

• Ellka Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2017, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mieliśmy gupiki ;-) mnie osobiście wkurzaly :-P potem poszliśmy w kiryski. Nawet udało nam się że.dwa razy je rozmnozyc ;-)

Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2017, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa No to kolorystyka ułatwia sprawę :)...
    Spodnie kupiłam z odbiorem w sklepie! Więc jakby nie pasowały to od razu oddam. Ryzyko zerowe. Ale jakoś się łudzę że może ni będę wyglądać jak słoń ;).
    Ja wlasnie nie mam aż takiego pmsu, jest różnica ale niewielka, dlatego jest to u mnie objaw, ech

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Mati1 Ekspertka

Wysłany: 27 lipca 2017, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Pilik jeśli masz przeczucie że się udało to może jednak zrób bete będziesz miała pewność:)
    daj też znać jak Twoje spodnie :)

Cierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie...
  • vercia Ekspertka

Wysłany: 27 lipca 2017, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry, dobry w ten jakże pochmurny dzień!
    Aaa to fajnie pillik, ze odbiór w sklepie, tak to jeszcze tez się może kiedyś skuszę ;) Ułatwia sprawę w razie czego.

Ja oczywiście jak mam dzisiaj wolny dzień to dostałam migreny :/ do tego chyba zaczął mi się okres, ale jest dopiero 26dc a ja mam zawsze nie mniej jak 30. Może to przez te suplementacje w tym miesiącu, się pozmieniało, albo bezowulacyjny był... no nic zobaczymy jak się rozwinie sytuacja.

• Ellka Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2017, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczynki:)

U mnie gorąco :) słoneczko grzeje, ja już po zakupach w lidlu ;p

Vercia a suplementy zaczęłaś dopiero teraz że to je podejrzewasz?

Lista Staraczek
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2017, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:-)
    vercia współczuję migreny oby szybko przeszło:-)
    u mnie ładna słoneczna pogoda,nareszcie:-)
    siedzę na allegro i szukam fajnych gadżetów do akwarium.marzy mi się super akwarium z welonkami:-)

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Ellka Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2017, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene, mi się marzył taki jeden potworek akwariowy ;) ale to musiałby mieć specjalne warunki, oświetlenie itd... Droga zabawa. Jak znajdę to pokażę;) Ogólnie ja lubię dziwne zwierzaki ;p

Rene lubi tę wiadomość

Lista Staraczek
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • vercia Ekspertka

Wysłany: 27 lipca 2017, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ellka zaczęłam łykać ovarin i magnez z nowych rzeczy od ostatniej miesiączki...pewnie to za wcześnie żeby zaczęło wpływać na cokolwiek, no nie wiem tak sobie gdybam, może po prostu był bezowulacyjny i się przyśpieszyło. Zobaczymy :)

Ja też robię zakupy w Lidlu najczęściej, wkurza mnie tylko, ze jest w takiej części miasta, że jak chcesz później wyjechać ze sklepu to trzeba 10minut stać i czekać na łaskę aż cię ktoś wpuści :D

• vercia Ekspertka

Wysłany: 27 lipca 2017, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene koniecznie wrzuć fotkę akwarium jak je odpicujesz! :D

• Ellka Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2017, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vercia, no tego nie wiesz, może już powoli działa:)

O tyle dobrze, że nie trzeba czekać jadąc do sklepu ;) u mnie dzisiaj był tłumek już przed otwarciem, czekali ludzie

Oj chciałabym takiego potworka <3
    117v1up.jpg

Lista Staraczek
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • vercia Ekspertka

Wysłany: 27 lipca 2017, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ellka jaki on przesłodki! :D Wygląda jak mały smoczek haha :)

Ellka lubi tę wiadomość

• Ellka Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2017, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do bólu, jejku jak mnie dzisiaj przed wyjściem brzuch rozbolał ;/ do tego plecy. Zaczynało się tuż pod klatką, jakby jakieś mega wzdęcia, tylko nie wiem co plecy do tego miały;/ nawet mnie mdlić zaczęło, masakra jakaś

Lista Staraczek
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • Ellka Autorytet

Wysłany: 27 lipca 2017, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vercia, prawda? :D:D cudeńko, no ale mogę sobie tylko pomarzyć. Chyba że kiedyś w przyszłości jak się dorobimy to się kupi;p chociaż wątpię

Lista Staraczek
    c55fyx8d0vs14fe0.png
‹‹ 17 18 19 20 21 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ