A może zmiana tematu? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
vercia wrote:Rene rybki miałam głównie gupiki rozmnażały się jak głupie były też welonki jakiś czas i molinezje
-
Vercia - łatwo rozróżnić płeć u ryb? Dla mnie to abstrakcja :p
Ja już w łożku...! Siostrzenica śpi, mąż zasnął jak się myłam i też się położyłam. I kupiłam spodnie! Pierwszy raz przez internet i tak na spontanicznie zupełnego... nie dość że rurki to łososiowe. Aż się boję czy to będzie zdatne do noszenia :p...
A poza tym cycki mam takie pełne i fajne że aż mi żal że to tylko chwilowe... chociaż w głowie dalej jakaś tam durna nadzieja się tli ... -
pillik mam ten sam problem z cyckami co miesiac, robia nadzieje a to zwykly pms takze pogodzilam sie juz ze nie ma objawow przed terminem miesiaczki, jesli ktos ma pms to na jedno wychodzi. a co do rybek to przynajmniej w przypadku gupikow to bylo calkiem proste, samce maja kolorowe ogony roznia sie tez dolna tylna "pletwa" samczyki maja ja dluzsza i wezsza daj potem znac jak spodnie ja nie mam odwagi kupic przez neta, chyba z lenistwa jakby trzeba bylo odsylac
-
Też mieliśmy gupiki mnie osobiście wkurzaly potem poszliśmy w kiryski. Nawet udało nam się że.dwa razy je rozmnozyc
-
Aaa No to kolorystyka ułatwia sprawę ...
Spodnie kupiłam z odbiorem w sklepie! Więc jakby nie pasowały to od razu oddam. Ryzyko zerowe. Ale jakoś się łudzę że może ni będę wyglądać jak słoń .
Ja wlasnie nie mam aż takiego pmsu, jest różnica ale niewielka, dlatego jest to u mnie objaw, ech -
Dobry, dobry w ten jakże pochmurny dzień!
Aaa to fajnie pillik, ze odbiór w sklepie, tak to jeszcze tez się może kiedyś skuszę Ułatwia sprawę w razie czego.
Ja oczywiście jak mam dzisiaj wolny dzień to dostałam migreny do tego chyba zaczął mi się okres, ale jest dopiero 26dc a ja mam zawsze nie mniej jak 30. Może to przez te suplementacje w tym miesiącu, się pozmieniało, albo bezowulacyjny był... no nic zobaczymy jak się rozwinie sytuacja.
-
Dzień dobry dziewczynki:)
U mnie gorąco słoneczko grzeje, ja już po zakupach w lidlu ;p
Vercia a suplementy zaczęłaś dopiero teraz że to je podejrzewasz? -
Rene, mi się marzył taki jeden potworek akwariowy ale to musiałby mieć specjalne warunki, oświetlenie itd... Droga zabawa. Jak znajdę to pokażę Ogólnie ja lubię dziwne zwierzaki ;p
Rene lubi tę wiadomość
-
Ellka zaczęłam łykać ovarin i magnez z nowych rzeczy od ostatniej miesiączki...pewnie to za wcześnie żeby zaczęło wpływać na cokolwiek, no nie wiem tak sobie gdybam, może po prostu był bezowulacyjny i się przyśpieszyło. Zobaczymy
Ja też robię zakupy w Lidlu najczęściej, wkurza mnie tylko, ze jest w takiej części miasta, że jak chcesz później wyjechać ze sklepu to trzeba 10minut stać i czekać na łaskę aż cię ktoś wpuści
-
Vercia, no tego nie wiesz, może już powoli działa:)
O tyle dobrze, że nie trzeba czekać jadąc do sklepu u mnie dzisiaj był tłumek już przed otwarciem, czekali ludzie
Oj chciałabym takiego potworka
-
A co do bólu, jejku jak mnie dzisiaj przed wyjściem brzuch rozbolał ;/ do tego plecy. Zaczynało się tuż pod klatką, jakby jakieś mega wzdęcia, tylko nie wiem co plecy do tego miały;/ nawet mnie mdlić zaczęło, masakra jakaś
-
Vercia, prawda? :D cudeńko, no ale mogę sobie tylko pomarzyć. Chyba że kiedyś w przyszłości jak się dorobimy to się kupi;p chociaż wątpię