A może zmiana tematu? ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Szandra fajne zwierzaki pewnie kazdy chce pokazac swoj charakterek
Bimbo ja dzis od kuchni trzymam sie z daleka - robie tylko to co naprawde potrzebuje- biore lod z zamrazarki
Za to schowalam sie na chwile w chlodniejszym pokoju i wykorzystala czas robiac hybrydkiCierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie... -
Mati1 wrote:Szandra fajne zwierzaki pewnie kazdy chce pokazac swoj charakterek
Bimbo ja dzis od kuchni trzymam sie z daleka - robie tylko to co naprawde potrzebuje- biore lod z zamrazarki
Za to schowalam sie na chwile w chlodniejszym pokoju i wykorzystala czas robiac hybrydki
PokażMati1 lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Hej Jagodowa, aż musiałam sprawdzić czy to Ty bo avatar mi nie pasował
jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja się nie mogę jakos przełamać so hybrydy, nigdy nie miałam, a uwielbiam mieć pomalowane paznokcie... chyba muszę zacząć chodzić gdzieś albo sobie robić!
Ja wróciłam dopiero, wymęczona jestem strasznie. Taka pogoda jest moim koszmarem, serio... teraz na balkonie siedzę i dalej mi za ciepło! I głowa pęka. Ale to chyba też ze stresu. Ach dziewczyny, mogło by się coś zacząć układać bo jakaś rozbita chodzę... -
nick nieaktualnyPilik mi tez glowa peka od tej duchoty a no i oberwalam duzym drewnianym lockiem
Tez bym chciala zeby zaczelao sie ukladac bo czuje ze stoje w miejscu taka przyblokowana bobo nie ma do pracy isc nie moge nie mozemy ruszyc z budowa grrr wkurza mnie to strasznie bo nie wiem co i jak dalej -
nick nieaktualny