ANA p/ciała
-
WIADOMOŚĆ
-
dokladnie nie wiem o co chodzi wiem tylko ze ten dr z Łodzi tez je stosuje. Mi gin na nfz cos mowila , ze robi sie je przy przeciwcialach. dziewczyny opisywaly to na naszym bocianie. teraz juz nie pamietam25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
karola_aa wrote:29.05 godz 19:45 jestem umówiona do Dyczki czy jak mu tam.
ja dzis ide do swojej ginki skonsultowac to co mi dr Milewski powiedzial. Dam znac potem.25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
jestem po wizycie taka szczesliwa ) pani doktor byla zdziwiona zachowaniem immunologa.
Nastawila mnie mega optymistycznie, kazala wrecz sie starac juz w tym cyklu. Dostalam magiczna trojce acard , encorton i clexane.
a po owulce mam se jeszcze lutke wziacAnoolka lubi tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
teraz mam brac codziennie acard (juz biore od ponad miesiaca) do tego encorton . po owulacji dorzucamy lutke, a jak potwierdze ciaze to jeszcze do tej lutki, acardu i encortonu clexane w zastrzykach.25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
nick nieaktualny
-
No strasznie sie ciesze:) lekarka jest cudowna!
ale dzis w aptece mocno sie zdziwilam z cena clexane. Poki co nie dostalam refundacji , ale musze zalatwic sobie te refundacje, bo pojde z torbami.25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
Ile kosztują te zastrzyki ? Ja idę narazie do swojej ginki i zobaczymy co mi powie. Jak się zabierze do tematu. To teraz do boju od seksu niech tylki klaskaja i z zielonym końcem proszę
-
za 10 zastrzykow zaplacilam 115 zl dramat!
no pewnie sprawdz co Ci powie Twoja ginka . a do kogo chodzisz?
a ja to serio mam stresa z zaszaleniem w tym cyklu25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
Nic się nie stresuj! Kochana szalej jeśli możesz i macie szanse być w ciąży to dzialajcie u nas kicha z tymi staraniami tzn to nasienie męża nie jest dobre i strasznie się boję i wiem że jeszcze przez pare mcy może się nie udać
Ja chodzę do Pauliny Marcinek poczytaj o niej też ma bardzo dobre opinie i jest mega fajna ! Ciekawe tylko co powie na te ANA -
Przeczytalam opinie o Twojej pani doktor. No bardzo pozytywne ciekawe jak podejdzie do ana.
No wlasnie to nasienie meza. Chcialam zeby zrobil badanie przed staraniami dlatego troche sie obawaiam zaszalec25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
nick nieaktualny
-
Anoolka wrote:Jedna z dziewczyn tutaj pogadała z lekarzem rodzinnym i przepisuje jej leki ale na matkę która ma żylaki...Można poprosić lekarza też zeby zamiast clexane przepisywał fraxapiryne, są tańsze bo jakieś 70 zł. A jaka to dawka, 0,2 czy 0,4 ?
o widzisz , dobrze ze jest jakas szansa cos wykombinowac.25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
Lili wrote:Dopiero 6 maja. Karolcia, a może zrób sobie za jakiś czas jeszcze te podstawowe, które robi się przy niepłodności: ASA, APA, ACA, AOA. Często jak ma się jedne, to i drugie. Nie chodzi mi o to, żeby cię stresować, ale skoro u ciebie już coś jest na rzeczy, to może można dzieki temu by twoją immunologię kompleksowo podreperować i ciąża będzie raz dwa
-
Ja po wizycie. Wygląda na to że wszystko gra zastrzyki clexane czy jakoś tak podobno działają jeśli jest z antfosf. Bo wtedy może być zakrzep. Moja p/ciała zwlaszcza w tak niskim mianie nie powinny powodować poronień ..... lekarz bardzo spokojny, fajny wszystko wytłumaczy a ANA3 mam ujemne
Drzwiona lubi tę wiadomość
-
Drzwiona wrote:teraz mam brac codziennie acard (juz biore od ponad miesiaca) do tego encorton . po owulacji dorzucamy lutke, a jak potwierdze ciaze to jeszcze do tej lutki, acardu i encortonu clexane w zastrzykach.
Czasami mam takie obawy, co będzie jak przy tym zestawie nie wyjdzie, to co wtedy? Bo już chyba więcej opcji nie ma przy immunologii.
I jeszcze mam pytanko: Czy encorton nie ma żadnego negatywnego wpływu na Twój cykl? Nie wiem, przeczytałam w ulotce, że sterydy mogą zatrzymać miesiączkę i wkręciłam sobie i teraz sobie wmawiam, że już okresu nie dostane