Bezradna wobec wiecznej infekcji - ureaplasma
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny leczę już ureoplasme pavrum kilka lat bezskutecznie, ostatnio lekarz przepisał mi leczenie doustne klacid i dopochwowe dalacin c , niestety wymaz przyszedł wczoraj i nadal jestem pozytywna , ręce opadaja , przepłakałam wczoraj pół nocy , jestem już bez silna leczę się już około 6-7 lat ! Dajcie znać proszę czy znacie jakiegoś dobrego skutecznego lekarza który wyleczy mi tą okropną bakterie jestem z Krakowa ale mogę pojechać nawet na koniec Polski abym się tylko wyleczyła , dodam też że objawy mam okropne ból w podbrzuszu ból jajników , i okropne parcie na pęcherz
-
Cześć! Myślałam, że tylko mój przypadek jest beznadziejny. Stosowałam od miesięcy wszystkie mozliwe leki i objawy jak i wyniki na ureaplazme nadal sa dodatnie. Lekarz zaczyna rozkładać ręce, mówi że mam jeść czosnek i imbir, lub stosować kurację dożylną, która niesie za sobą szereg skutków ubocznych. Jestem załamana, dostałam teraz receptę na dwa antybiotyki do stosowania jednocześnie. Mam pytanie jak je dawkować? Czy w Warszawie ktoś zna może dobrego specjaliste, który was z tego wyleczył? Dziekuję Wam za pomoc!
-