WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Bo i dla nas wyjdzie słońce 🤩
Odpowiedz

Bo i dla nas wyjdzie słońce 🤩

Oceń ten wątek:
  • hannah_92 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2021, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achna ale ty brałaś i żelazo i laktoferryne??? Pisałam ci że jak się bierze laktoferryne to z wiatmina C ale żelaza już wtedy nie bierzemy!!! Jeśli brałaś i to i to to ja się nie dziwię, ze masz tak wysoki poziom zelaza w organizmie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2021, 17:46

"Cierpliwy do czasu dozna przykrości, ale później radość dla niego zakwitnie".
  • ami_ami Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2021, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama8latka wrote:
    Masza no myślę że zapytam się na wizycie tego 11dc czy przyjść jeszcze za parę dni sprawdzić czy już po ... ale o zastrzyk też podpytam 😋
    Kuuurcze szkoda że Ci się tak posypalo, ale zdrowie najważniejsze nawet w temacie staran niekiedy trzeba odpuścić żeby się podleczyc A później będzie już dobrze 🥰

Clausix kochana nie łam sie, wszystko się rozwiąże już niedługo 😙🤗 przyjdzie małpa ,wrócisz do staran szybciej niż myślisz 😊

Ejjjjj zrobiłam z młodym 10048 krokow na spacerze 💪 8km spacerku w taka pogodę, aż chce się żyć. Mam nadzieję że będzie nam się tak częściej chciało 👍💪
    Ja też byłam na spacerze z siostrzenica. Co prawda 3 km, ale super pogoda i trzeba się dotleniać 🤩

zi13flw1zpqm8v3r.png

27.12.2020 - II 🍀
    28.12.2020 - HCG total 197,98 mUl/ml 😍
    30.12.2020 - HCG total 529,92 mUl/ml 😍
    15.01.2021 💗

* 28 lat
    * starania od 04.2019
    ON: 250 MLN całość, morfologia 1%, reszta parametrów ok.
  • Achna Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2021, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hannah_92 wrote:
    Achna ale ty brałaś i żelazo i laktoferryne??? Pisałam ci że jak się bierze laktoferryne to z wiatmina C ale żelaza już wtedy nie bierzemy!!! Jeśli brałaś i to i to to ja się nie dziwię, ze masz tak wysoki poziom zelaza w organizmie.

Bralam żelazo bo mi lekarz kazal przy takim niedoborze brać. W przeszłości bralam końskie dawki żelaza u tego lekarza i efekty były marne. Miałam brać 1/4 zalecanej dawki czyli 1 tabletka co drugi dzień. Nie bralam tego na własną rękę. Laktoferyna miala mi pomóc je przyswoić. (czyli od lekarza mialam 1 żelazo co drugi dzień i 1x laktoferyna codziennie) w tym cyklu wzięłam 8 tabletek żelaza bo mam każda zaznaczona na wykresie więc tak jak moj lekarz podejrzewa mogla nastąpić pomyka w wyniki bo on w to nie wierzy ze tak moglo wyskoczyć nagle w górę. Okaże sie po weekendzie bo bede miala robione drugie badanie w innym labie. W staraniach nie biore leków na własną rękę tymbardziej tych na receptę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2021, 18:30

04.11.2021 ⏸️🍀
    28.06.2022 Blanka 🥰 Julia 🥰

👼11.2020r. 11tc💔

👱‍♀️ 29 lat
    3dc:
    AMH- 5,53
    Tsh-1.55-->2,1 -->1,73-->2,02
    Lh-7.78-->6,84✔️
    Fsh-7.48-->8,57✔️
    Estradiol-59.54--> <20 ❌
    Prolaktyna-11.45--> 7,17✔️
    Testosteron-0.27✔️
    👱‍♂️29 lat
    morfologia 4 %--->5%✔️
    Koncentracja 58.70 mln/ml --->88.61mln/ml✔️

“Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie”
  • hannah_92 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2021, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achna wrote:
    Bralam żelazo bo mi lekarz kazal przy takim niedoborze brać. W przeszłości bralam końskie dawki żelaza u tego lekarza i efekty były marne. Miałam brać 1/4 zalecanej dawki czyli 1 tabletka co drugi dzień. Nie bralam tego na własną rękę. Laktoferyna miala mi pomóc je przyswoić. (czyli od lekarza mialam 1 żelazo co drugi dzień i 1x laktoferyna codziennie) w tym cyklu wzięłam 8 tabletek żelaza bo mam każda zaznaczona na wykresie więc tak jak moj lekarz podejrzewa mogla nastąpić pomyka w wyniki bo on w to nie wierzy ze tak moglo wyskoczyć nagle w górę. Okaże sie po weekendzie bo bede miala robione drugie badanie w innym labie. W staraniach nie biore leków na własną rękę tymbardziej tych na receptę.

Aha, no to chyba że tak, ale ja w każdym artykule czytałam, ze jak się bierze laktoferyne to już żelaza nie powinno się brać, tym bardziej, ze mogą wystąpić problemy z zaparciami i się gorzej przyswaja. Oby to faktycznie była pomyłka, ale tak czy siak nadal masz słabe zapasy żelaza w tkankach, pomimo tego, ze żelazo ponad normę. Ale ferrytyna ci ładnie urosła, także widać że to przyjmowanie laktorefyny daje ładne efekty.
    Powodzenia😊 na pewno będzie dobrze❤

Achna lubi tę wiadomość

• Achna Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2021, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hannah_92 wrote:
    Aha, no to chyba że tak, ale ja w każdym artykule czytałam, ze jak się bierze laktoferyne to już żelaza nie powinno się brać, tym bardziej, ze mogą wystąpić problemy z zaparciami i się gorzej przyswaja. Oby to faktycznie była pomyłka, ale tak czy siak nadal masz słabe zapasy żelaza w tkankach, pomimo tego, ze żelazo ponad normę. Ale ferrytyna ci ładnie urosła, także widać że to przyjmowanie laktorefyny daje ładne efekty.
    Powodzenia😊 na pewno będzie dobrze❤

Na razie mam odstawić wszystko i zrobimy w piątek kolejne badania. Ogólnie powiedział jeszcze ze nadmiar może sie zdarzyć i ważne ze cos ruszylo wgl w górę bo przez lata byl problem z tym niedoborem. Martwić bym sie musiala gdybym miała kolo 600 bo i takie wyniki sie u ludzi biorą a wtedy jest źle. Także plan taki odstawiamy robimy badania i zobaczymy :) pewnie bedzie decyzja pozostania przy samej laktoferynie :) ♥️

A tu jeden z artykułów
    Laktoferyna czy żelazo?
    Z kolei na pytanie, co lepiej stosować czy laktoferynę, czy preparaty żelaza, lekarz odpowiada, że najbardziej optymalnym rozwiązaniem wydaje się być podawanie żelaza w towarzystwie laktoferyny. „Połączenie preparatów żelaza z laktoferyną może dać poprawę w przyswajaniu żelaza oraz zminimalizować dokuczliwe skutki uboczne towarzyszące monoterapii preparatami żelaza”

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2021, 19:22

hannah_92 lubi tę wiadomość

04.11.2021 ⏸️🍀

👼11.2020r. 11tc💔

👱‍♀️ 29 lat
    3dc:
    AMH- 5,53
    Lh-7.78-->6,84✔️
    Fsh-7.48-->8,57✔️
    Estradiol-59.54--> <20 ❌
    Testosteron-0.27✔️
    👱‍♂️29 lat
    morfologia 4 %--->5%✔️

“Dalej. Otwórz drzwi, o których mówiono, że nie da się ich otworzyć. Tam czeka życie”
  • awE Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2021, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina, dobre wieści z tymi wynikami 💪może takie luźniejsze podejście zaowocuje dwoma kreseczkami, tego Ci życzę 👍

Krolik- dobre podejście i taktyka, popieram 😀 dobre nastawienie to połowa sukcesu, sama tak robię w tym cyklu.

Clausix, wiem jak się czujesz i jak się to dłuży.. mi się pierwszy okres też przesunął, ciągnęło mi się strasznie. Ale za to później czas leci jak szalony, więc jak tylko zaczniesz nowy cykl, wrócą chęci i energia. A teraz przesyłam Ci duuużo siły. Jeszcze moment i będziesz odliczać dni do testowania 👍✊
    No i dobrze, że zaliczyłaś taki "odstres" 🙂

Achna, może to faktycznie błąd, ciekawe, daj nam znać. Kurcze, zawsze coś pod górkę, czas na równowagę w przyrodzie 😘

Mama8latka, od Ciebie bije taka pozytywna energia, że nie wiem czy się chłop jednak na Ciebie nie rzuci 😉😉 Miło czytać, że humor dopisuje 😘

Juliet, Oliwia, jak tam Wasze nastroje i samopoczucie?

Achna, Mama8latka, Clausix lubią tę wiadomość

23.12.2020 - ⏸️ 🍀
    03.01.2021 - 💔6 tc
    04.01.2021 - pierwsza (i ostatnia) wizyta :(

---
    24.05.2021- sono-HSG - lewy jajowód drożny, prawy udrożniono
  • Achna Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2021, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clausix kochana wiem co to jest czekanie na @. Mam nadzieję ze niebawem sie pojawi i kolejny cykl będziesz juz Wasz taki Wasz z pięknym zakończeniem. M armię ma super to tylko strzelać do celu 🍀

Mi zostało 7 dni do @ przynajmniej do czasu kiedy powinien sie pojawić... Chociaz raz bym chciała krew a nie sluz podbariowny...

Niedługo juz weekend ladujemy akumulatorki :) u mnie piekna wiosna sie pojawiła na 3 dni i korzystam jak mogę z takiej pogody :) az sie chce 😁 😁 😁

Clausix, awE lubią tę wiadomość

04.11.2021 ⏸️🍀

👼11.2020r. 11tc💔

👱‍♀️ 29 lat
    3dc:
    AMH- 5,53
    Lh-7.78-->6,84✔️
    Fsh-7.48-->8,57✔️
    Estradiol-59.54--> <20 ❌
    Testosteron-0.27✔️
    👱‍♂️29 lat
    morfologia 4 %--->5%✔️

• Clausix Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2021, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achna wrote:
    Clausix kochana wiem co to jest czekanie na @. Mam nadzieję ze niebawem sie pojawi i kolejny cykl będziesz juz Wasz taki Wasz z pięknym zakończeniem. M armię ma super to tylko strzelać do celu 🍀

Mi zostało 7 dni do @ przynajmniej do czasu kiedy powinien sie pojawić... Chociaz raz bym chciała krew a nie sluz podbariowny...

Niedługo juz weekend ladujemy akumulatorki :) u mnie piekna wiosna sie pojawiła na 3 dni i korzystam jak mogę z takiej pogody :) az sie chce 😁 😁 😁

Muszę znaleźć to badanie, ale mi kiedyś zupełnie z dupy wyszło żelazo koło 490 :P nie jadłam mięsa wtedy od jakichś 6 lat i lekarz kazał mi zbadać przy okazji jakiejś tam wizyty, bo się bał że mam niedobory. Nic wtedy nie zrobiliśmy z tym, kolejne badanie nie pamiętam po ilu dokładnie, ale było w normie, więc może laby mają czasem takie poślizgi, albo nasze organizmy są szalone :P

Achna lubi tę wiadomość

33 lata, starania od 10.2019
    03.2020 - 💔6 tc 02.2021 - 💔 cp 03.2023 - 💔9 tc
    02.2025 - start IVF - 10 pęcherzyków, 8 dojrzałych komórek, 5❄️(5.1.1, 5.1.1., 6.2.2., 6.2.3., 4.2.2.)
    07.04.2025 - FET 5.1.1 ❄️
    7dpt beta 53,5 prog 11,15
    9dpt beta 118,8
    11dpt beta 276,2
    16dpt beta 3552,9
    30.04 23dpt usg - CRL 3,9mm ❤️162ud/min

"Na końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to znaczy, że to jeszcze nie koniec."

preg.png
  • Kzz Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2021, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Colorful92 wrote:
    Witajcie,
    To mój pierwszy wpis na takim forum. Potrzebuję Waszych rad! Od prawie roku próbujemy zajść w ciąże. Mam podejrzenie PCOS (wiele pęcherzyków na USG, podwyższony testosteron).

Przez prawie rok brałam Dupaston (wydaje mi się, że tylko blokował mi owulację), jeden cykl z CLO zakończony torbielką. W tym cyklu rzuciłam tabletki w cholerę. Zwykle moje cykle mają +35 dni. Nawet na dupastonie były długie.
    Dzisiaj miałam USG (21 d.c) - jeden większy pęcherzyk 10mm. W 16 d.c. wszystkie były poniżej 10mm.
    Czy myślicie, że jest sens zrobić USG za kilka dni? Jest szansa na owulację? Lekarze twierdzą, że to cykl "bezowulacyjny"

Hejka !
    Witamy cię serdecznie 1😊
    Czytając ten wpis to dosłownie czułam się jakbym czytała o sobie 😉
    Też moja poprzednia gin-endokrynolog dawała mi duphaston od 15 do 25 dnia cyklu pomimo że w żadnym z cykli nie stwierdziła owu do tego 15 dc i też mogło to blokować ewentualną owu przy moich cyklach ok 50 dni.
    Niepotrzebnie ślepo wierzyłam jej i w końcu po zamarnowanym roku zmieniłam gin. Tobie też radzę ;)
    Często masz monitoring owulacji ?

• MayMasza Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2021, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama8latka wrote:
    Masza no myślę że zapytam się na wizycie tego 11dc czy przyjść jeszcze za parę dni sprawdzić czy już po ... ale o zastrzyk też podpytam 😋
    Kuuurcze szkoda że Ci się tak posypalo, ale zdrowie najważniejsze nawet w temacie staran niekiedy trzeba odpuścić żeby się podleczyc A później będzie już dobrze 🥰

Clausix kochana nie łam sie, wszystko się rozwiąże już niedługo 😙🤗 przyjdzie małpa ,wrócisz do staran szybciej niż myślisz 😊

Ejjjjj zrobiłam z młodym 10048 krokow na spacerze 💪 8km spacerku w taka pogodę, aż chce się żyć. Mam nadzieję że będzie nam się tak częściej chciało 👍💪
    Koniecznie zapytaj :) skoro pomoc może to czemu nie :)
    Nom..trochę się sypnęło ale co zrobić... Kolejny raz życie pisze własny scenariusz mimo że ja miałam w głowie inny. Muszę 'odpuscic' pewne sprawy żeby potem z nimi ruszyć. Teraz zajmę się zdrowiem kręgosłupa. W końcu w ciąży też mi się on przyda a skoro obecnie nawala to potem może być gorzej. Najśmieszniejsze jest to że wg wykresu temperatur mogłam mieć swoją owulację 🤣🤣 a nie biorę zupełnie nic... Oby to był chociaż jeden dobry znak! I niech faza lutealna będzie dobra błagam 🙄🙄
    Ej..10tys kroków...nie pamiętam kiedy ostatnio tyle zrobiłam 🤣 a pogoda piękna.. w końcu chce się trochę żyć

Mama8latka, awE lubią tę wiadomość

8USFp2.png
    Witamina D -> 78
    HSG 2019 -> drożne
    AMH 1,91

badanie nasienia 2019 vs 2021
    morfologia 4% -> 3% ❌
    Koncentracja 46,05 mln/ml (norma >15) ->111,50 Miliony / ml mln/ml ✅
    Całkowita liczba 115,13 mln (norma >39M/Próba) -> 490,60 M/Próba ✅
    Ruch postępowy 55% (norma >32%) -> 50,23 % ✅(zmalało ❌)
    Ruchome 58,14 %(2021) ✅
  • Papillon Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2021, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MayMasza wrote:
    Koniecznie zapytaj :) skoro pomoc może to czemu nie :)
    Nom..trochę się sypnęło ale co zrobić... Kolejny raz życie pisze własny scenariusz mimo że ja miałam w głowie inny. Muszę 'odpuscic' pewne sprawy żeby potem z nimi ruszyć. Teraz zajmę się zdrowiem kręgosłupa. W końcu w ciąży też mi się on przyda a skoro obecnie nawala to potem może być gorzej. Najśmieszniejsze jest to że wg wykresu temperatur mogłam mieć swoją owulację 🤣🤣 a nie biorę zupełnie nic... Oby to był chociaż jeden dobry znak! I niech faza lutealna będzie dobra błagam 🙄🙄
    Ej..10tys kroków...nie pamiętam kiedy ostatnio tyle zrobiłam 🤣 a pogoda piękna.. w końcu chce się trochę żyć
    Maszka faktycznie masz ładniejszy wykres niż normalnie na stymulacji 😃💕 to na pewno dobry znak!

Trzymam kciuki, żeby ból kręgosłupa szybko przeszedł.

Miłego dnia 😘

MayMasza lubi tę wiadomość

34 👩🏼‍🦰34 👨🏻‍🦰
    2021 synek ❤️
    09.02 ⏸️ 12dpo
    11.02 beta 114 14 dpo
    13.02 beta 258 16dpo
    13.02 Progesteron 31
    21.02 beta 2651 i próg 17,8
    22.02 usg jest pecherzyk 6mm(prawdopodobnie 5+1)
    3.03 jest maluch 0,69 cm i serduszko ❤️. Kosmówka się odkleja, ale walczymy.
  • hannah_92 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2021, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clausix, Hannah, jak tam Wasze samopoczucie? Co u Was?[/QUOTE]

awE dziękuję, że pytasz:* U mnie nie jest kolorowo niestety, mam podejrzenie wady macicy, możliwe że to może też dużo utrudnień robić, plus mój niedrożny jajowód... Mam dodatkowo przepisany Bromergon i luteinę. Staram się odpuścić trochę i zwolnić tempo. Mam już naprawdę solidny pakiet badań zrobiony, został jeszcze jeden parametr do zbadania plus ponowne zbadanie nasienia. Muszę przytyć, bo mam za niskie BMI. Aczkolwiek owulacje są, endometrium książkowe, więc chociaż tyle dobrego. Pomimo tego, że staram się was podczytywać to sama póki co nie będę się udzielać na forum. Muszę wziąć oddech i w końcu zacząć żyć, bo moje ostatnie 21 miesięcy to ciągłe myśli o staraniu. Zrobiłam już wszystko co mogłam. Teraz tylko mam zadanie, aby troszkę przytyć i nadal dbać o siebie tak jak dotychczas i spokojnie czekać na rozwój wydarzeń. Cały czas mam nadzieję, że będzie mi dane być mamą.

Cały czas mocno trzymam za Was wszystkie kciuki! Ciepło o Was myślę i podczytuję od czasu do czasu♥

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2021, 09:10

MayMasza, Papillon, BusiaT, awE lubią tę wiadomość

• MayMasza Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2021, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hannah_92 wrote:
    Clausix, Hannah, jak tam Wasze samopoczucie? Co u Was?

awE dziękuję, że pytasz:* U mnie nie jest kolorowo niestety, mam podejrzenie wady macicy, możliwe że to może też dużo utrudnień robić, plus mój niedrożny jajowód... Mam dodatkowo przepisany Bromergon i luteinę. Staram się odpuścić trochę i zwolnić tempo. Mam już naprawdę solidny pakiet badań zrobiony, został jeszcze jeden parametr do zbadania plus ponowne zbadanie nasienia. Muszę przytyć, bo mam za niskie BMI. Aczkolwiek owulacje są, endometrium książkowe, więc chociaż tyle dobrego. Pomimo tego, że staram się was podczytywać to sama póki co nie będę się udzielać na forum. Muszę wziąć oddech i w końcu zacząć żyć, bo moje ostatnie 21 miesięcy to ciągłe myśli o staraniu. Zrobiłam już wszystko co mogłam. Teraz tylko mam zadanie, aby troszkę przytyć i nadal dbać o siebie tak jak dotychczas i spokojnie czekać na rozwój wydarzeń. Cały czas mam nadzieję, że będzie mi dane być mamą.

Cały czas mocno trzymam za Was wszystkie kciuki! Ciepło o Was myślę i podczytuję od czasu do czasu♥[/QUOTE]
    Dużo siły Kochana! ♥️♥️ Odpocznij i nabierz energii ♥️

8USFp2.png
    Witamina D -> 78
    HSG 2019 -> drożne
    AMH 1,91

morfologia 4% -> 3% ❌
    Ruchome 58,14 %(2021) ✅
  • MayMasza Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2021, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papillon wrote:
    Maszka faktycznie masz ładniejszy wykres niż normalnie na stymulacji 😃💕 to na pewno dobry znak!

Trzymam kciuki, żeby ból kręgosłupa szybko przeszedł.

Miłego dnia 😘
    Dokładnie 🤣🤣 to się nazywa zamieszanie :D Coco Jumbo i do przodu haha. Jakie to wszystko przewrotne :D

hannah_92, Papillon lubią tę wiadomość

8USFp2.png
    Witamina D -> 78
    HSG 2019 -> drożne
    AMH 1,91

morfologia 4% -> 3% ❌
    Ruchome 58,14 %(2021) ✅
  • Oliwia23 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2021, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    awE dzięki, że pytasz :)
    U mnie dziwnie, albo jestem bardzo głodna (chociaż 5 minut wcześniej było mi niedobrze z przejedzenia) ale to tak, że płakać mi się chce, a jak zjem pól bułki to jestem pełna i mam mdłości. Nie mogę na coś patrzeć, odpycha mnie od mięsa ale jak ostatnio zrobiłam gulasz to musiałam sobie dogotować ziemniaków, bo wcześniej stwierdziłam, że tego nie zjem i ugotowałam tylko dla męża :D Takie te moje objawy upierdliwe :P mam mdłości 5 minut później napije się wody i spokój na godzinę i na odwrót.

a jak Twój 21 dzień ciąży? :)

MayMasza, awE lubią tę wiadomość

👱‍♀️27 lat
    💔6 tc 08.2020
    💔8 tc 03.2021

👶Mikołaj 22.11.2022 💙
  • Mama8latka Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2021, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masza no wykres ładny, ale ja się cały czas zastanawiam czy to ze temperatura rośnie w 2 fazie czy to zawsze oznacza że owulacja się odbyla..??? Nigdy się nie zapytałam o to żadnego lekarza, teraz się chyba zapytam na wizycie...
    Zaraz zrobi mi się taka lista pytan że godzina nie starczy hehe
    Czas szybko leci, dopiero były święta A zaraz będzie Wielkanoc!! Ani się obejrzysz już mina te 2-3miesiace 🥰
    Papillonek niedawno miała 11dpo A już jest 26 tydz !! 🤪 już bliżej jak dalej 🥰 Masz imię wymyślone??? 🥰

👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
    👼 2019r -15tc 💔
    👼 2019r - 9tc 💔
    2 x CB 💔
    06.2023r - CB 💔
    06.2024r - CB 💔

❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌
  • Papillon Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2021, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hanka jak najbardziej zrób sobie przerwę 😊 dobrze zrestetować głowę. Jak masz problemy, żeby więcej jeść kup sobie chociaż białko i pij jak już nie będziesz miała ochoty na kolejny posiłek 😏 Wiem, że wcale nie jest łatwo przytyć, bo pół życia wyglądałam jak kościotrup, ale mi pomogły ćwiczenia i wtedy od razu miałam większą potrzebę jedzenia.
    I tak będzie Ci dane zostać Mamą ❤️💚💕 nie mam odpowiedzi na to dlaczego niektóre z Was muszą tak długo na to czekać 😔 chciałabym, żeby wszystkie z Was już za chwilę doczekały się tego momentu i mocno będę w to wierzyć 😘❤️💚

Mama8latka tak 26 tydzień 😅 szybko mija!! A imię Olgierd 😜 wiemy już od 12 tygodnia haha 😍 I tak cały czas do mojego kopiącego Malucha mówię.

hannah_92, Mama8latka, MayMasza, awE lubią tę wiadomość

34 👩🏼‍🦰34 👨🏻‍🦰
    2021 synek ❤️
    09.02 ⏸️ 12dpo
    11.02 beta 114 14 dpo
    13.02 beta 258 16dpo
    13.02 Progesteron 31
  • ami_ami Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2021, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papillon wrote:
    Hanka jak najbardziej zrób sobie przerwę 😊 dobrze zrestetować głowę. Jak masz problemy, żeby więcej jeść kup sobie chociaż białko i pij jak już nie będziesz miała ochoty na kolejny posiłek 😏 Wiem, że wcale nie jest łatwo przytyć, bo pół życia wyglądałam jak kościotrup, ale mi pomogły ćwiczenia i wtedy od razu miałam większą potrzebę jedzenia.
    I tak będzie Ci dane zostać Mamą ❤️💚💕 nie mam odpowiedzi na to dlaczego niektóre z Was muszą tak długo na to czekać 😔 chciałabym, żeby wszystkie z Was już za chwilę doczekały się tego momentu i mocno będę w to wierzyć 😘❤️💚

Mama8latka tak 26 tydzień 😅 szybko mija!! A imię Olgierd 😜 wiemy już od 12 tygodnia haha 😍 I tak cały czas do mojego kopiącego Malucha mówię.
    Mało spotykane imię. :D <3

zi13flw1zpqm8v3r.png

27.12.2020 - II 🍀
    15.01.2021 💗

* 28 lat
    * starania od 04.2019
  • ami_ami Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2021, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hannah - odpocznij i zobaczysz, że uda się samo :D bez spiny

zi13flw1zpqm8v3r.png

27.12.2020 - II 🍀
    15.01.2021 💗

* 28 lat
    * starania od 04.2019
  • Papillon Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2021, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ami_ami wrote:
    Mało spotykane imię. :D <3
    Sama mama mało spotykane to i moje dziecko musi mieć inne 🤣🤣🤣

34 👩🏼‍🦰34 👨🏻‍🦰
    2021 synek ❤️
    09.02 ⏸️ 12dpo
    11.02 beta 114 14 dpo
    13.02 beta 258 16dpo
    13.02 Progesteron 31
‹‹ 548 549 550 551 552 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ