Bobo 2020... Próbujemy dalej!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, próbuję nadrobić Wasze posty, ale trochę mi to zajmie
U nas nieciekawa sytuacja, o staraniach nie myślimy, bo w naszej rodzinie pojawił się covid
U siostry mojej mamy w domu opieki zaczęli chorować pensjonariusz - nasz dziadek jest w złym stanie pod tlenem, tak samo siostra mojej mamy i ciocia mojego, która też była w domu opieki - ona jest podłączona do respiratora w szpitalu
Żegnaliśmy się w ciągu tygodnia z dziadkiem, przeżyliśmy ewakuację domu opieki i psychicznie jesteśmy wykończeni -
Ja już mijam informacje bo nerwowo nie wytrzymuje 😡🤬🤬😠 co do innych rzeczy to mąż mnie nie rozśmieszył - mówi wiesz skoro mam SM to może dlatego mam słabe nasienia bo to choroba autoim?a ja do niego czy dzisiaj na to wpadł a on ze tak także ten 🤪i mówię mu żeby się liczył z tym ze prosto z jąder mogą mu pobrać plemniki a on ze co? Ze grzebali mu w tyłku, w siusiaka u jeszxze maja wbijać się w jądra? To on chce 1 ifv i wszystkie jajca naraz bo on tego drugi raz nie wytrzyma😂 także pośmiałam się wczoraj z męża wczoraj też znowu byłam fryzjerem i coraz szybciej mi to idzie także mam już praktyki do kolejnej mojej metamorfozy zawodowej 😁Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2020 klinika leczenia niepłodności
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Dixie wrote:Hej dziewczyny, próbuję nadrobić Wasze posty, ale trochę mi to zajmie
U nas nieciekawa sytuacja, o staraniach nie myślimy, bo w naszej rodzinie pojawił się covid
U siostry mojej mamy w domu opieki zaczęli chorować pensjonariusz - nasz dziadek jest w złym stanie pod tlenem, tak samo siostra mojej mamy i ciocia mojego, która też była w domu opieki - ona jest podłączona do respiratora w szpitalu
Żegnaliśmy się w ciągu tygodnia z dziadkiem, przeżyliśmy ewakuację domu opieki i psychicznie jesteśmy wykończeniStarania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już po lekarzu ogólnie sympatyczna wizyta. Pod tym względem ,że nic mnie nie zaskoczyło hahah owulki nie było i nie zanosi się na nią. Będziemy działać że stymulacja ale najpierw hsg więc jak najszybciej będę ogarniać wymazy, żeby po @ móc zrobić to badanie i mąż też ma powtórzyć nasienie więc też będę go gonić już w przyszłym tygodniu
Pysiek12 lubi tę wiadomość
-
Ja wróciłam po 14h w pracy do domu 😳 padam na dziub.... W ogóle liczyłam się z tym ze zamkną cmentarze ale wnerwia mnie to ze ten stary dziad pojedzie na Wawel a ja musze czekać 3 dni żeby iść do mamy 500m dalej jakbym miała alkohol nie zaważyłabym się go użyć :p
Sisi trzymam kciuki za stymulacje i oby było jakieś jajco z niespodzianka za 9 mce :*Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualnyPysiek12 wrote:Ja wróciłam po 14h w pracy do domu 😳 padam na dziub.... W ogóle liczyłam się z tym ze zamkną cmentarze ale wnerwia mnie to ze ten stary dziad pojedzie na Wawel a ja musze czekać 3 dni żeby iść do mamy 500m dalej jakbym miała alkohol nie zaważyłabym się go użyć :p
Sisi trzymam kciuki za stymulacje i oby było jakieś jajco z niespodzianka za 9 mce :*
Najpierw muszę te wymazy ogarnąć a nie wiem gdzie teraz...w poniedziałek będę dzwonić xd
Z tymi cmentarzami to masakra...jak ten debil mógł ogłosić coś takiego o godzinie 15 wczoraj 🤦 jak ludzie mieli planu, żeby dziś pójść na spokojnie na cmentarz...a wczoraj ponoć Intel były tłumy bo ludzie po pracy na wariata jechali. Brak słów do tego PiSu już... -
Sisi ja cała Mucha robiłam w klinice przy wizycie za 260zl chyba także nie najgorzej. I podobno lepiej wymaz z dołu niż z krwi- tak słyszałam. Mi już dzwonili z pracy ze korekty w górę a myśmy ludzi odwołali 😭😭😭😭 bd znowu nerwowo w pracy ale tylko dzisiaj bo potem wolne do środy 💪Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualnyPysiek12 wrote:Sisi ja cała Mucha robiłam w klinice przy wizycie za 260zl chyba także nie najgorzej. I podobno lepiej wymaz z dołu niż z krwi- tak słyszałam. Mi już dzwonili z pracy ze korekty w górę a myśmy ludzi odwołali 😭😭😭😭 bd znowu nerwowo w pracy ale tylko dzisiaj bo potem wolne do środy 💪
Taaak to lekarz mi od razu powiedział, że to ma być wymaz z dołu xd no w jednej klinice mi zawołali 360 zł :o a w Alab laboratorium 314 zł ale szukam dalej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć laski 😘 jak tam? Margolka jal mąż się czuję i jak odczucia po miesiącu nie widzenia się z mężem?? U mnie tydzień wystarczał ze z mężem znowu się zbliżyłam jak 10 lat temu wiec zastanawia mnie jak u Ciebie
Sisi działaj, działaj nie czekaj:) jak tylko jest możliwość to diagnozujemy się 😉
Dixi kochana - jak sie czujecie? Naprawdę nie zazdroszczę sytuacji w jakiej jesteście
Magnolia jak u Ciebie? Wszystko ok? Mam nadzieję ze tak :*
A ja? Wczoraj w pracy 16h😑 to był najgorszy dzień w mojej całej karierze... Ale wyciąglam już wnioski na przyszłość 💪 jutro mąż jedzie się badać😁 a we wtorek ja go łapie bobza długo bez przytulanek :p muszę stres rozładować 🤪Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer