Bobo 2020... Próbujemy dalej!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. U mnie dziś też leniwie i piękna pogoda, ale nie wychodzę w razie czego jeszcze z domku. Dodatkowo dziś dopadło mnie jakieś brązowe plamienie od prawie roku nie miałam takich anomalii odkąd się lecze, a tu proszę...nie ma tego dużo, ale chyba znak, że progesteron nie domaga...bo co innego. A mam 15 dc. Dobrze, że już w piątek doktorek zobaczy co tam.
-
Magnolia mi zawsze wszyscy liczą więcej niż 2pak- za to ze jestem zołza 🤪 hihihi
Ja mam 8 dc-brzuch nawala, Jajniki też ale przynajmniej już czysto po małpie 💪 odliczam już do wizyty męża i oczekuje mojej tapioki😁 bd jeść ile fabryka da :p podobno budynie dobre z tego są - muszę zobaczyć z czyn to robić żebym zjadła 🤔
Sisi może masz plamienie śródcykliczne?
Magnolia - polecam kieliszek wódki na takie problemy... W sumie zauważyłam że ja tylko alkoholem się leczę 🤪Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2020 klinika leczenia niepłodności
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualny
-
Dobry 😁
Ja od. Zmiany czasu mam problem z spaniem i wysypianiem się (a to tylko 2 noce 🤪) także współczuję tym co mają już dzieci... Dzisiaj znowu chore sny, wczoraj śniły mi się kocie kupy a dzisiaj pogrzeb kogoś z rodziny jakby z taty strony ale moja mama też była 😳 niby to sen z pozytywnym oddźwiękiem ale czy ja wiem.. Dzisiaj jak tak leżałam i żółtko mi dochodziło to uznałam ze po kolejnej małpie odświeżam hormony coby sie przygotować do decyzji lekarzy. I patrzcie - niby odpuściłam starania a tak naprawdę dalej to siedzi w człowieku i myśli i obiera startegie naprawdę ja juz mam problem z głową że nie mogę na 100 procent z luzować - i chyba to jest to co dużo osób "radzi" odpuść. Ale 4 lata walcząc o dziecko nie idzie-albo ja nie umie - zluzować..
Miłego dnia 🌼🌺🌺🌼Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualnyPysiek12 kurde...ja też ostatnio mam jakiś problem ze snem :o i te sny mam jakieś dziwne...zwykle takie mam przed @ popaprane, a tu pół cyklu już...ale sporo osób tak ma ostatnio bo o bym z kims nie rozmawiała to mówi, że ma właśnie problem ze snem i chore sny :o może to jakieś przesilenie jesienne czy coś. A co do badań to kochana zrób ;* odpuszczenie, odpuszczeniem ale zdrowie, zdrowiem xd ja też mam poczucie, że odpuściłam....mam 16 dc i w ogóle zero ochoty na przytulanki póki co ;/ nic na siłę przede wszystkim. A plamienie na szczęście minęło
-
nick nieaktualnyNie no ja nie mam na myśli tego ,że odpuściłam i już mi nie zależy...po prostu od bardzo dawna nie myślę o zajsciu w ciążę intensywnie, nie szukam objawów u siebie, nie kocham się z mężem na zawołanie BO TRZEBA, tylko jak mam ochotę i nie traktuje już zajścia w ciążę jako mój jedyny, życiowy cel bo najważniejsze jest dla mnie moje zdrowie i ja sama a już na pewno nie czuje obciążenia psychicznego tym oto tematem, ale chce być dalej mamą, jakby tutaj nic się nie zmienia. Tylko po prostu zeszlo to gdzieś na dalszy plan i tyle i pisze to całkowicie szczerze niczego sobie nie wmawiając i nie oszukując siebie to ostatnie co chciałabym robić.
-
Magnolia a ja uważam ze nie odpuściłam :p to siedzi głęboko we mniei nawet jak sie oddałam pracy to gdzieś to wraca.... Wiadomo nie jest to nr 1 u mnie ale wiem jaki dzień dzisiaj i co i jak ale objawów nie szukam ale może też dlatego ze dostaje wcześniej okres niż mam mieć planowo 🤪 ja to bym musiała męża gdzieś wysłać tak żeby on nie mógł wrócić ani ja jechać to może w tedy 😁 ale tak? Nigdy w 100 procentach nie przestanę o tym myśleć... A co do sexow to mój co 2 dni chce a ja nie protestuje :p bo mogłabym częściej ale mój już nie 🤪Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Hellol z tej strony nie wyspana ja która ma coś z głową chyba - hormonami bo na wszystkim i o myśli o wszystkim płacze🤪 chyba za dużo tabletek i robi się ze mnie baba :p nawet mąż mówi ze dziwna jestem taka emocjonalna - normalnie to ja jak facet zero emocji, wszystko trzymane w sobie 😁 dzisiaj do pracy i 2 dni wolnego 💪 a poza tym to dziwnie soe czuje-niby coś mnie zbiera ale tylko gardło pobolewa no i te zatoki nieszczęsne 😑 mówiłam Wam o mojej psiapsi ze w ciąży? Chyba tak - fajnie bo się okazało ze teraz bd mieć syna więc bd parka fajnie ciesze się )))
Miłego dnia 🌺🌼🌼🌼Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualnyMa być lockdown? Nie słyszałam nic :o w każdym razie....żeby zatrzymać kobiety zrobią wszystko xd bardzo niefajny mamy czas w tym 2020...z pewnością zapisze się tą datą mocno w historii i nasze dzieci w szkołach będą się o kbecnych wydarzeniach uczyć :o a w przepowiednie to bym raczej nie wierzyła xd w każdej można znaleźć coś co odpowiada obecnym sytuacjom xd jedno jest pewne co się zwykle tam powtarza ... Ludzie, ludziom taki los zgotowali 🤷
-
Margolka mi to chyba te hormony kobiece się unormowały :p ale dziwnie się czuję:p co do czasów prawdziwej partii politycznej - mnie słabi cała sytuacja. Puszczanie "bączków" czyt aborcji żeby odwrócić uwagę ze mieli pół roku na drugą fale i nic nie ma gotowego - prowizorka, wszystko odwołane i jeszcze prawdziwy polak, który nic nie ma wspólnego z rodziną bo jej nie ma poza kotem mówi jak my mamy żyć
Dzisiaj jadę polować na wątróbkę bo mam taki smak 🤤🤤🤤 Sisi i racja ludzie są na puszczani na sb a to nic dobrego nie przyjedzie...Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Wątróbki nie znalazłam ale gołąbki u ciotki juz tak 😁😁😁😁 także dzień lenia czas start kurcze za tydzień o tej porze już bd wiadomo czy będę kupować lidlomiksa:D oby wyniki męża były dobre 🙏💪💪💪Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Magnolia co to za nowy awatar??
Margolka opisuj dokładnie co tam z mężem robili i jak dalej
Ps fajnie ze jesteście juz razem!! :*Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty