Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Bobo 2020... Próbujemy dalej!
Odpowiedz

Bobo 2020... Próbujemy dalej!

Oceń ten wątek:
  • Pysiek12 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2020, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak nic nie bd do pon to znowu sobie sikne(mam jeszcze 5 testów :D) ale nie. Nastawiam. Się :) teraz już napewno wypije ta herbata i idę spać :D

Starania od 08.2016 na luzie
    2017 pierwsze wizyty
    2020 klinika leczenia niepłodności
    2021.07 1transfer
    2021.11.05 2 transfer ❤️
    2022.08.01 jest 🐻 ❤️
    2024.05 wracamy
    2024.06.20 3transfer
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2020, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie zaczęło dzisiaj kłuć w klatce piersiowej...mam czasami tak jak się mocno stresuje :( nerwoból przez tą całą sytuację...

• Pysiek12 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2020, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sisi25 wrote:
    A mnie zaczęło dzisiaj kłuć w klatce piersiowej...mam czasami tak jak się mocno stresuje :( nerwoból przez tą całą sytuację...
    Sisi wiem że trudno ale potrzebny spokój, trzeba wierzyć że minie nas i naszą rodzinę i będzie dobrze-tak. Musimy myśleć i tak musi być!

Dixie lubi tę wiadomość

2017 pierwsze wizyty
    2021.07 1transfer
    2021.11.05 2 transfer ❤️
    2022.08.01 jest 🐻 ❤️
    2024.05 wracamy
    2024.06.20 3transfer
  • Dixie Autorytet

Wysłany: 13 marca 2020, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiek12 wrote:
    Sisi wiem że trudno ale potrzebny spokój, trzeba wierzyć że minie nas i naszą rodzinę i będzie dobrze-tak. Musimy myśleć i tak musi być!
    Dokładnie, najważniejsze to zachować spokój. Moja siostra z mężem są w kwarantannie wrócili parę dni temu z Mediolanu gdzie mieszkają. Siedzą w domu, sprawdza ich sanepid a my dostarczamy zakupy pod drzwi. Czekamy. Nie powiem jesteśmy zdenerwowani, ale stosujemy się do zaleceń. Włosi zignorowali kwarantannę i mają teraz straszną sytuację... Ja nie powiem odpoczynek od moich 25 3 latków mi się przyda 🤪

Pysiek12 lubi tę wiadomość

• Pysiek12 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2020, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam znowu brudzenia więc nic z tego. Rozpoczęłam odkażanie różowy gin+sprite :) zdrowie dziewczyny :*

2017 pierwsze wizyty
    2021.07 1transfer
    2021.11.05 2 transfer ❤️
    2022.08.01 jest 🐻 ❤️
    2024.05 wracamy
    2024.06.20 3transfer
  • Magnolia6 Przyjaciółka

Wysłany: 13 marca 2020, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie 😊
    Też mam kwarantanne 2 tyg 😂 oczywiście na zasadzie takiej, że pracuje w instytucji kultury- Nie ma dzieci to nie ma zajęć 😑

I być tu teraz mądrym przy wirusie... starać się czy odpuścić.. Też mam mętlik w głowie. Ehh..

Coś mnie bierze gardło mnie boli 😐 pomyślą niedługo że to korona. Przykro, że skumulowaly się wirusy w jedno i nie wiadomo co tak na prawdę się przyplatalo.

• Pysiek12 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2020, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnolia6 wrote:
    Witajcie 😊
    Też mam kwarantanne 2 tyg 😂 oczywiście na zasadzie takiej, że pracuje w instytucji kultury- Nie ma dzieci to nie ma zajęć 😑

I być tu teraz mądrym przy wirusie... starać się czy odpuścić.. Też mam mętlik w głowie. Ehh..

Coś mnie bierze gardło mnie boli 😐 pomyślą niedługo że to korona. Przykro, że skumulowaly się wirusy w jedno i nie wiadomo co tak na prawdę się przyplatalo.
    Ja wczoraj miałam kiepsko - zimno, ból wszystkich mięśni i kości wypiłam viks i dzisiaj jestem monter :) i tego się trzymam 🤪

2017 pierwsze wizyty
    2021.07 1transfer
    2021.11.05 2 transfer ❤️
    2022.08.01 jest 🐻 ❤️
    2024.05 wracamy
    2024.06.20 3transfer
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2020, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nom mnie od 2 dni gardło pobolewa 😬 ja wczoraj ledwo mydło kupiłam i papier do tylka! Masakra 😏 ale ja zapasów nie robię

Margolka 85 lubi tę wiadomość

• Magnolia6 Przyjaciółka

Wysłany: 14 marca 2020, 00:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapasów nie ma co robić, bo sklepy muszą działać. Poza tym od poniedziałku pewnie nie będzie tylu ludzi co przez te ostatnie dni, więc mniejsze zagrożenie 👑☠

• Magnolia6 Przyjaciółka

Wysłany: 14 marca 2020, 00:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do tego jeszcze ząb mnie boli. Całe szczęście udało mi się dzisiaj uprosić aby mnie przyjął stomatolog bo od poniedziałku nie wiadomo kto i gdzie będzie przyjmował.. A nie wytrzymalabym przez 2 tyg z bólem lub dłużej! Nie taki piątek 13 pechowy jak go malują 😁 byłam jeszcze u gina potwierdził, że cykl bezowulacyjny. Chyba nie mam co liczyć, że bez clo się uda.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2020, 00:48

• Margolka 85 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2020, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziulix3 wrote:
    Nom mnie od 2 dni gardło pobolewa 😬 ja wczoraj ledwo mydło kupiłam i papier do tylka! Masakra 😏 ale ja zapasów nie robię

🤣🤣

A dajcie spokój, mój zm był wczoraj po chleb to mówi, że ludzie tak się kłócili o pieczywo że to jest jakiś dramat 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    Właśnie ja nie rozumiem tego ataku na sklepy... Bo tak jak pisze Magnolia6, sklepy będą otwarte hellllloooo! 🤦‍♀️🤦‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Pysiek i co rozkręciła Ci się ta 🐒?!!

Magnolia6 No to clo i dzialaj 🤩
    Ja dzis idę do mojej gin bo kazała mi przyjść do gabinetu po receptę żeby wyleczyć ten przewlekły stan zapalny co mi wyszrdl z histo z kolpo.
    Jeszcze teraz tylko 2 tyg na wyniki histo z tej abrazji czy histeroskopii jak się to zwie i mam nadzieję że kamień spadnie mi z serca 🤞🤞🤞

Dixie trzymam kciuki za rodzinkę Twoja 🤞🤞🤞 będzie ok wszystko 👍👍🤞🤞🤞💪💪💪🤩🤩🤩

• Margolka 85 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2020, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sisi25 wrote:

Większość tak może mieć Sisi, ja też tak często mam że pod wpływem stresu mam kłucie i ciężki oddech i ucisk. Nie dajmy się panice 😘😘😘
    Polecam genialne tabsy ziołowe na uspokojenie albapharm 🤣🤣😁😁 są mega haha 😁

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2020, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pije dużo meliski póki co haha :) ludzie panikują tak w tych sklepach bo za dużo oglądali w tv tego co się zadziało we Włoszech...ale na spokojnie, produkty się nie skończą. Jakoś każdy da radę byle bez paniki, a ze zdrowym rozsądkiem.

• Mal3na Koleżanka

Wysłany: 14 marca 2020, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam na @. Nie mam nawet testu w domu. Dziś 15 dzień wyższych temperatur. 🤔

Pysiek12, Dixie lubią tę wiadomość

pb5Lp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2020, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mal3na wrote:
    Ja czekam na @. Nie mam nawet testu w domu. Dziś 15 dzień wyższych temperatur. 🤔

To już się spóźnia?

• Mal3na Koleżanka

Wysłany: 14 marca 2020, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sisi25 wrote:
    To już się spóźnia?

Wg apki mam mieć jutro, ale skoro już 15 dni wyższych temperatur to chyba wcześniej owu była niż aplikacja zakładała. Może dorwę dziś test.

Margolka 85, Pysiek12, Dixie lubią tę wiadomość

pb5Lp1.png
  • Margolka 85 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2020, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mal3na wrote:
    Wg apki mam mieć jutro, ale skoro już 15 dni wyższych temperatur to chyba wcześniej owu była niż aplikacja zakładała. Może dorwę dziś test.

Koniecznie 🤩🤩🤩🤩🤩😍😍😍 i dawaj znać!! 🤞🤞🤞🤞🤞

• Pysiek12 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2020, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie powoli powoli się rozkręca - ma czas :D co do sklepów - u mnie w miesicie wczoraj brak chleba... Udało się 6 bułek i na wszelki wypadek poprosiłam siostrę zeby u siebie kupiła mi chleb :D dzisiaj jadę po jakieś mięso na obiad może coś bd-w sklepie nic nie ma z kasz, ryżu czy makaronu. Jak rozmawiałam z kasjerką to mówiła że od środy taki szał w sklepach.... Mam nadzieję że się uspokoi trochę chodź z 2 strony czekam na komunikat że zamykają Śląsk bo najwięcej przypadków zachorowań... Mal3na trzymam mocno kciuki 😘💪💪
    Ps słyszałam że najlepiej czy najbardziej silny czas na zajście to miesiąc naszych urodzin więc mam jeszcze 1 próbę przed kwietniem :D
    Ps2 wczoraj tak zylam tym wszystkim dookoła ze uznałam że nie dzwonie do kliniki - wiem głupia jestem ale chce wyeliminować duże skupiska ludzi

2017 pierwsze wizyty
    2021.07 1transfer
    2021.11.05 2 transfer ❤️
    2022.08.01 jest 🐻 ❤️
    2024.05 wracamy
    2024.06.20 3transfer
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2020, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 3 dni do @ :) ale brzuszek pomału ćmi więc już czuję, że będzie. Tyle dobrze w tym wszystkim ,że będę w domu jak ostro zacznie boleć brzuch xd chociaż mój brak pms nadal mnie dziwi hihi bo przy braniu dupka przez bite 4 miesiące umierałam na objawy pms, a teraz nic, a nic. Czuję się super ;)

• Magnolia6 Przyjaciółka

Wysłany: 14 marca 2020, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolka 85 wrote:
    🤣🤣

Magnolia6 No to clo i dzialaj 🤩
    Ja dzis idę do mojej gin bo kazała mi przyjść do gabinetu po receptę żeby wyleczyć ten przewlekły stan zapalny co mi wyszrdl z histo z kolpo.
    Jeszcze teraz tylko 2 tyg na wyniki histo z tej abrazji czy histeroskopii jak się to zwie i mam nadzieję że kamień spadnie mi z serca 🤞🤞🤞

No właśnie Margolka przy obecnej sytuacji mam pewne wątpliwości z clo. Nie wiadomo jak się sytuacja rozwinie z koroną i czy giny wizyt nie odwołają, a brać clo bez monitu to jest ryzyko. Jakby nie korona to bym śmiało lykala A tak to mam obawy... 😢

Długo musisz czekać na wyniki 😮 mi od razu dali w ten sam dzień, przed wyjściem do domu po histo 👍 trzymam kciuki👍

‹‹ 37 38 39 40 41 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ