Bobo 2020... Próbujemy dalej!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hihi kryzys zarzegnany 😉 ja już mam lekkie brudzenie więc czekam. Na 🐒🐒🐒. I trochę jesten zła bo jak mam w końcu czas to wszędzie wszytko odwoływane... Ciekawe czy jutro jak zadzwonię do tej kliniki to czy mnie umuwią🤔 ja już zupę gotuję i pierwsza pralka poszła 🤪 miłego dnia dziewczyny 😙Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2020 klinika leczenia niepłodności
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualnyMargolka 85 wrote:My właśnie dostaliśmy info, że oficjalnie dziś rano potwierdzili pierwszy przypadek koronawirusa u mnie w mięsiście 🤦♀️ to już widzę co się będzie działo 🤦♀️
Współczuję. Ja co prawda mieszkam we Francji i ludzie się już trochę uspokoili już. Ale na samym początku to tragedia... Wszystko wykupione, półki puste, mięsa nie było, na ulicach pusto. Przynajmniej w końcu poszłam sobie na zakupy w sobotę, które trwały zaledwie chwilę a tak to zawsze pół godziny w kolejce 😂 ja już jestem zmęczona tematem koronawirusa. Ale ludzie chyba w większości mają panikarstwo we krwii. Ja jestem tego zdania, żeby zachować zdrowy rozsądek i higienę i nie dać się zwariować przy tym wszystkim. Równie dobrze z podobnym prawdopodobienstwem możemy zachorować na inne choroby czy zginąć w wypadku ale to tylko moja subiektywna opinia. Jeśli ktoś ma zachować spokój ducha i czuć się bezpiecznie zamykając się w domu z zapasami to niech w sumie tak robi. Niech każdy żyje po swojemu jak mu dobrze.
A tak poza tym, to u mnie dzisiaj smutno. 1dc, pierwsze łzy już za mną 😥 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymadziulix3 wrote:Żyjeta 😎 ja dzisiaj bzzzy będę robić po @ ✌🏼 Już się nie mogę doczekać 😁
To udanych uniesień haha. Mnie strasznie głową dzisiaj boli...wzięłam tabletkę jakiś czas temu to dopiero przechodzi pomału...i zaraz zrobie sobie chyba jakieś domowe spa xd maseczka j te sprawy i może lampka wina wjedzie -
Ja też żyje ale się lecze bo jakies choribsko mnie bierze ale spokojnie nie korona ja mam wyalienowane środowiskoStarania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
madziulix3 wrote:Żyjeta 😎 ja dzisiaj bzzzy będę robić po @ ✌🏼 Już się nie mogę doczekać 😁
madziulix3 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Cześć dziewczyny,
Poupee przykro mi z powodu @, może następny cykl będzie szczęśliwy.
Pysiek jak sytuacja?
Mnie boli brzuch już tak typowo na @ choć krwawienia nie ma.
Naprawdę boje się sytuacji związanej z wirusem. Coraz bardziej. Boje się o bliskich, boje się o finanse bo pracuje w usługach, boje się nawet ciąży teraz. -
Ja lekko brudze ale krwi puki co brak. Ja żywnościowka więc pracy mamy multum 😱 dzisiaj pospalam. Teraz kawa i jadę zrobić zakupy miłego dnia 😙
Ps ja się nie nakręcam - będzie co ma być - staram się stosować do wytycznych pomagajacych przeciwdziałac wirusowi i tyle - każdy z nas ma zapsiane życie w gwiazdachStarania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Dziewczyny kiedy robicie testy ? jak ile Wam się spóźnia okres? Ja mam od pewnego czasu cykle regularne co do dnia, dziś już drugi dzień i brak @, stresuje się sytuacją bo chodzę do pracy muszę jeździć komunikacja etc więc to może przez to spóźnia mi się okres, a z drugiej strony w styczniu miałam drożność robioną, w tym cyklu byłam na monitoringu cyklu (bez żadnych wspomagaczy) i dochowałam dorodny pęcherzyk oczywiście korzystaliśmy z tego z mężem. Zrobienie testu by mi odebrało cień nadziejii dlatego poszukuję w Was jakiegoś doradzenia może racjonalnego podejścia....
-
nick nieaktualnyKateee92 wrote:Dziewczyny kiedy robicie testy ? jak ile Wam się spóźnia okres? Ja mam od pewnego czasu cykle regularne co do dnia, dziś już drugi dzień i brak @, stresuje się sytuacją bo chodzę do pracy muszę jeździć komunikacja etc więc to może przez to spóźnia mi się okres, a z drugiej strony w styczniu miałam drożność robioną, w tym cyklu byłam na monitoringu cyklu (bez żadnych wspomagaczy) i dochowałam dorodny pęcherzyk oczywiście korzystaliśmy z tego z mężem. Zrobienie testu by mi odebrało cień nadziejii dlatego poszukuję w Was jakiegoś doradzenia może racjonalnego podejścia....
Na Twoim miejscu już bym zrobiła test szczególnie też przez to co obecnie się dzieje lepiej mieć jasność.
Mal3na ja też się martwię...i na pewno nie my jedyne. Mam robić test we wtorek i chociaż bardzo pragnę dziecka to chyba teraz bym zwariowala ze stresu dodatkowo będąc w ciąży... oczywiście najbardziej teraz martwię się o bliskich. Nawet nie odwiedzam teraz rodziny bo mieszkają z babciami. Zróbmy po prostu wszystko co możemy żeby zostać w domach i nie narażać innych, dla których to się może skończyć bardzo źle.Mal3na, Margolka 85 lubią tę wiadomość
-
Sisi25 wrote:Na Twoim miejscu już bym zrobiła test szczególnie też przez to co obecnie się dzieje lepiej mieć jasność.
Mal3na ja też się martwię...i na pewno nie my jedyne. Mam robić test we wtorek i chociaż bardzo pragnę dziecka to chyba teraz bym zwariowala ze stresu dodatkowo będąc w ciąży... oczywiście najbardziej teraz martwię się o bliskich. Nawet nie odwiedzam teraz rodziny bo mieszkają z babciami. Zróbmy po prostu wszystko co możemy żeby zostać w domach i nie narażać innych, dla których to się może skończyć bardzo źle.
Dokładnie też tak myśle. U nas w mieście jest 80 osób z kwarantanna domowa przez tego pacjenta z korona.... Ehh. 🤷♀️
M9j urząd od dziś do odwołania jest całkowicie zamknięty dla podatników.... My pracujemy ale ich nie wpuszczany.
Jakąś masakra jest w sklepach 🤦♀️🤦♀️
Stres jest mega duży ale media wywołują duża panikę, musimy trochę się uspokoić i dbać o higienę i bliskich.
Ja miałam 2 dni temu owu ale jak wiecie ten cykl mam stracony więc 🤷♀️🤷♀️
Za Was trzymam mocno kciuki 🤞 🤞 🤞 🤞 😍😍😍😍 -
Ja byłam w sklepie i z pieczywa udało się 6 bułek tragedia nic nie ma.. Dobrze że mam w zwyczaju coś tam mieć na czarna godzinę i tak jak pisalam ziemniaków u mnie pod dostatkiem
Ja leżę pod kolderką, herbata do tego i jestem zadowolona jedno pranie poszło i chyba tyle na dzisiaj. Bo jestem naprawdę zmęczona.
Czystej krwi brak 31dc (1 dzień spóźnienia ale to pewnie stres).
Ps jakbym. Miała luźny miesiąc i spóźnienie już bym sikała 🤣 ps2 ja też ograniczam wyjścia i ręce myje ile się da. No nikogo nie odwiedzam i całuję tylko męża-swojego 0czywoscieStarania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Pysiek12 wrote:Ja byłam w sklepie i z pieczywa udało się 6 bułek tragedia nic nie ma.. Dobrze że mam w zwyczaju coś tam mieć na czarna godzinę i tak jak pisalam ziemniaków u mnie pod dostatkiem
Ja leżę pod kolderką, herbata do tego i jestem zadowolona jedno pranie poszło i chyba tyle na dzisiaj. Bo jestem naprawdę zmęczona.
Czystej krwi brak 31dc (1 dzień spóźnienia ale to pewnie stres).
Ps jakbym. Miała luźny miesiąc i spóźnienie już bym sikała 🤣 ps2 ja też ograniczam wyjścia i ręce myje ile się da. No nikogo nie odwiedzam i całuję tylko męża-swojego 0czywoscie
Zrób ten test wariatko!!! Bo mnie zżera ciekawość!!! 😁😁😁😁🤩Mal3na, Pysiek12 lubią tę wiadomość
-
Nic a nic więcej nawet przestała mnie macica ciągnąć - ci dziwne.... Hmmm piłam. O 8 kawę i w sumie nic bo cały czas biegam za czymś :p to może o 16 bym siknela? Bd to miarodajne czy za bardzo rozcieńczone??
Siklam.nuc tam nie ma więc stres
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2020, 14:25
Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer