Bobo 2020... Próbujemy dalej!
-
WIADOMOŚĆ
-
Sisi rozumiem Cie albo myślę że tak... Ja tak miałam.2.lata temu gdy nie chciałam myśleć o problemach i w. Pracy po 16h jak nie lepiej o wolne miałam ciężko bo za dużo pozbierałam na siebie. Doszło to takiej sytuacji że denerwowała mnie obecność męża w łóżku. I kiedyś z boku zobaczyłam jak się zachowuje, porozmawiałam z nim rzuciłam pracę, mam inna i jest dobrze przetrwaliśmy.
Tamte mroczne czasy nauczyły mnie jednego ze do odpoczynku potrzebuje przede wszystkim męża a jeżeli jest możliwość zmiany otoczenia to jeszcze lepiej.
Trzeba myśleć pozytywnie!Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2020 klinika leczenia niepłodności
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualnyPysiek12 zgadzam się, oczywiście xd ja mam ogólnie super pracę, uwielbiam ją i ludzi tam i zero stresu. Tylko ostatnie 3 miesiące były jakieś gorące bo bylo dużo zmian i wszyscy łazili jak perszingi. Teraz jest stabilnie, ale moja głowa gdzieś tam potrzebuje po prostu po tej sieczce odpoczynku i takiego wrzucenia na luz. No ale...są rzeczy ważne i ważniejsze, a dla mnie rodzina jest ponad wszystko któraś tu będzie testować jakoś niedługo?
-
Pysiek12 wrote:Ja bym pewnie już w Google sama interpretowała a poważnie bd dobrze zobaczysz!!
Ps 20.min wstydu było i inżynier na całe życie :p
Uuuu gratki Pysiek Ty nasz kujonie! 😁😁😁🤩
Laski, jest dobrze!! Kamień z serca 🤩
Byłam dziś u lekarza odebrać wynikiMam jakieś przewlekłe Stany zapalne. Nie wyszło mi żadne cin żadne! Powiedział że są dobre wyniki! ŻADNEGO CIN! 🤩🤩🤩😍😍
TO teraz jeszxze jutro przede mną narkozą i histeroskopia 😱😱😱Pysiek12, Mal3na lubią tę wiadomość
-
Dixie wrote:Margolka 85 trzymam kciuki, będzie dobrze! Pysiek12 Gratulacje! 🎉🎊🎉🎊 Ja już 17 dc a owu nie widać, ani w testach ani na wykresie temperatury 😐 nie wiem czy to przez przeziębienie się późnia czy w ogóle nie będzie...
😘😘 Daj sobie chwilę, tak jak piszą Laseczki, może Ci się owu przesunęła przez tą chorobę wstrętna 😡😡😡 -
Jak do niedzieli nie dostanę okresu to się zastanowię ale puki co jestem na NIE 🤪 mój kot zadowolny dzisiaj bo. Siedział w tym słoneczko na balkonie i teraz śpi rozwalony na pół łóżka w sypialni - ja oglądam odmóżdżacz hotel transylwaniaStarania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Sisi25 wrote:Pysiek12 zgadzam się, oczywiście xd ja mam ogólnie super pracę, uwielbiam ją i ludzi tam i zero stresu. Tylko ostatnie 3 miesiące były jakieś gorące bo bylo dużo zmian i wszyscy łazili jak perszingi. Teraz jest stabilnie, ale moja głowa gdzieś tam potrzebuje po prostu po tej sieczce odpoczynku i takiego wrzucenia na luz. No ale...są rzeczy ważne i ważniejsze, a dla mnie rodzina jest ponad wszystko któraś tu będzie testować jakoś niedługo?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTez macie tak ,że z każdym cyklem coraz bardziej stajecie się obojętne? ja jak zaczęłam w maju tamtego roku to ciągle liczyłam, że każdy kolejny cykl to właśnie ten, a jeszcze nie wiedziałam, że mam PCOS i @ zawsze miałam nieregularne więc w momencie kiedy nie miałam długo to oczywiście pierwsze co to myślałam, że się udało, byłam mega podekscytowana robiąc test i mega zawiedziona jak okazywał się negatywny. Jak usłyszałam i PCOS to mój entuzjazm i opadł jeszcze bardziej na dno... oczywiście wiem, że to nie wyrok, ale jakoś tak sobie pomyślałam "ja pierdziele...jeszcze coś wyszło i leczenie" i w sumie leczę się już 5 miesiąc i od tego czasu ani razu nie testowałam bo miałam w głowie, że i tak się nie uda więc bez sensu. Nadal mam w sobie taką obojętność i kompletnie siebie nie obserwuje bo przy tych lekach zdarza się ,że mam objawy wszystkiego dosłownie więc olewam to. Jedyny wyznacznik dla mnie to po prostu spóźniona @ ,która do tej pory po dupku jest jak w zegarku. Nie wiem dlaczego ale gdzieś tam mam przeczucie, że jeszcze trochę muszę poczekać na ten cud...
-
Margolka 85 wrote:Uuuu gratki Pysiek Ty nasz kujonie! 😁😁😁🤩
Laski, jest dobrze!! Kamień z serca 🤩
Byłam dziś u lekarza odebrać wynikiMam jakieś przewlekłe Stany zapalne. Nie wyszło mi żadne cin żadne! Powiedział że są dobre wyniki! ŻADNEGO CIN! 🤩🤩🤩😍😍
TO teraz jeszxze jutro przede mną narkozą i histeroskopia 😱😱😱Margolka 85, Pysiek12 lubią tę wiadomość
-
Magnolia6 wrote:Coś mnie chyba dopadło, non stop bym spala 😑 aaa już wiem ... to pewnie przez to, że córka się milion razy w nocy budzi.. 😑
W sumie ja bym mogła testować w niedzielę ale nie mam testów A w piątek mam gina to zobaczę ile tych torbieli urosło i czy się wchlaniaja. Już nie mogę się doczekać następnego cyklu 😂
😘😘
Jak tam czytam to chyba kazda6z nas nie może się doczekać następnego cyklu 😁😁 myślicie ze jakieś zajączki do Nas w końcu zawitaja? 🤔🤔😁
Dzieciaki już zdrowe?Pysiek12 lubi tę wiadomość
-
Sisi25 wrote:Tez macie tak ,że z każdym cyklem coraz bardziej stajecie się obojętne? ja jak zaczęłam w maju tamtego roku to ciągle liczyłam, że każdy kolejny cykl to właśnie ten, a jeszcze nie wiedziałam, że mam PCOS i @ zawsze miałam nieregularne więc w momencie kiedy nie miałam długo to oczywiście pierwsze co to myślałam, że się udało, byłam mega podekscytowana robiąc test i mega zawiedziona jak okazywał się negatywny. Jak usłyszałam i PCOS to mój entuzjazm i opadł jeszcze bardziej na dno... oczywiście wiem, że to nie wyrok, ale jakoś tak sobie pomyślałam "ja pierdziele...jeszcze coś wyszło i leczenie" i w sumie leczę się już 5 miesiąc i od tego czasu ani razu nie testowałam bo miałam w głowie, że i tak się nie uda więc bez sensu. Nadal mam w sobie taką obojętność i kompletnie siebie nie obserwuje bo przy tych lekach zdarza się ,że mam objawy wszystkiego dosłownie więc olewam to. Jedyny wyznacznik dla mnie to po prostu spóźniona @ ,która do tej pory po dupku jest jak w zegarku. Nie wiem dlaczego ale gdzieś tam mam przeczucie, że jeszcze trochę muszę poczekać na ten cud...
Ja też mam tak samo, za 1,2,3 cyklem liczyłam i później deprecha a jakoś od grudnia mam a raczej już nie mam parcia bo podobnie jak Ty mam podejście, nie nakręcam się bo i tak nie pyknie 🤷♀️ -
Margolka 85 wrote:😘😘
Jak tam czytam to chyba kazda6z nas nie może się doczekać następnego cyklu 😁😁 myślicie ze jakieś zajączki do Nas w końcu zawitaja? 🤔🤔😁
Dzieciaki już zdrowe?
Miejmy nadzieję i jeszcze, że jak boćki przyleca to nas dziećmi obdarza 😆 -
nick nieaktualnyMargolka 85 wrote:Ja też mam tak samo, za 1,2,3 cyklem liczyłam i później deprecha a jakoś od grudnia mam a raczej już nie mam parcia bo podobnie jak Ty mam podejście, nie nakręcam się bo i tak nie pyknie 🤷♀️
Ja się teraz tak zastanawiam...po co ja kupowałam też żel i te zioła ojca sroki... myślicie, że te wspomagacze serio pomagają? Chce w to bardzo wierzyć, ale mam poczucie, że sobie to tylko testuje, a i tak nic z tego. -
Ja mam korzeń macy i po sobie widziałam. Ze libido większe i fajny śluz. Ten cykl. Odpuszczony całkowicie z wszystkim i też się czuję dobrze 🤪 ja liczę na to że na dzień taty mój tata i mój mąż zobaczy zdj usg z bobem - kij nowy projekt bobo2020:D
Co do zniechęcenia to ja na początku miałam co miesiąc depresję z płaczem ze znowu nic, ale po czasie wyrabane wręcz czasem miałam nadzieję że nie jestem bo impreza się fajna szykowałaStarania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualnyMnie wkurza czasami moja przyjaciółka (która swoją drogą nie ma dzieci i nigdy się nie starała) z gadką, że większość kobiet to sama sobie blokuje...najlepiej jak na te tematy wypowiada się ktoś kto nie ma bladego pojęcia o staraniach xd ja oczywiście wierzę w to, że faktycznie psychika czasami może zaszkodzić w tym wszystkim...ale szkurde najpierw trzeba znaleźć przyczynę niepowodzeń po stronie medycznej ;/ i łatwo się tak gada jak się nic nie wie. Najlepiej powiedzieć...głowa blokuje i już :o a potem kobieta się obwinia, że za dużo o tym myśli...ale my tego pragniemy i nie będziemy przecież przed sobą udawać.
-
Margolka super wieści, teraz jeszcze tylko zabieg i masz z głowy. 😎
Moja córcia nadal chora, drugi dzień na antybiotyku. Mam przez to straszne zaległości w pracy, ale cóż...tak to jest z dziećmi, one są ważniejsze niż wszystko.
Przeżywam tez koronawirusa, nachodzą mnie wątpliwości czy to aby na pewno jest dobry czas na starania. Co myślicie?