Bobo 2020... Próbujemy dalej!
-
WIADOMOŚĆ
-
Magnolia6 wrote:No właśnie Margolka przy obecnej sytuacji mam pewne wątpliwości z clo. Nie wiadomo jak się sytuacja rozwinie z koroną i czy giny wizyt nie odwołają, a brać clo bez monitu to jest ryzyko. Jakby nie korona to bym śmiało lykala A tak to mam obawy... 😢
Długo musisz czekać na wyniki 😮 mi od razu dali w ten sam dzień, przed wyjściem do domu po histo 👍 trzymam kciuki👍
A pobierali Co kochana jakieś wycinki? -
Zadzwonię w środę - powinnam mieć w tedy wolne ale u nas w pracy podobno tyle zamówień a ludzi za mało więc nie wiem czy tak będzie....
U mnie można powiedzieć że coraz bardziej agresywna 🐒bo brzuch mnie boli tak że zaraz nospe zjem...
Dzisiaj kupiłam sobie nowy wianuszek do okna - pora zdjąć renifera 🤪🤣Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2020 klinika leczenia niepłodności
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Nie kupiłam testu, strach po aptekach łazić, a w naturze nie było. Nie czuje się zreszta ciążowo. Dziś dwie kawy wypiłam i nic a nic mnie od nich nie odrzucało.
W poniedzialek miałam kontakt z klientka, która przyjechała z Niemiec i powiem Wam, ze odliczam czas aż minie te 14 dni i nic nie wystąpi u mnie. Wyglądała na zdrowa ale i tak się boje.
Jak Wam mija sobota? -
nick nieaktualnyMal3na wrote:Nie kupiłam testu, strach po aptekach łazić, a w naturze nie było. Nie czuje się zreszta ciążowo. Dziś dwie kawy wypiłam i nic a nic mnie od nich nie odrzucało.
W poniedzialek miałam kontakt z klientka, która przyjechała z Niemiec i powiem Wam, ze odliczam czas aż minie te 14 dni i nic nie wystąpi u mnie. Wyglądała na zdrowa ale i tak się boje.
Jak Wam mija sobota?
Kochana no szkoda, że nie kupiłaś testu...a co do kawy to przecież nie każda kobieta ma takie objawy, że odrzuca :o może nie mieć nawet żadnych objawów...
Nie dziwię się ,że się stresujesz...ja z domu nie wychodzę tylko tyle co z psem 3x dziennie no ale nie ma nikogo do okola. Jednak non stop myślę o tym co się dzieje i już się nawet martwię, że ten stres opóźni mi @ :o starałam się robić dzisiaj wszystko tylko, żeby zająć myśli. Gotowanie pomagało ale ileż można... -
Ja dzisiaj popołudniu drzemka 3h a w tym czasie mój mąż z tatą odkażali się tak że tata już śpi a mojemu włączylo się gadanie 🤪 ja z domu wychodzę tyle co muszę ale tylko wejdę do auta to myje ręce husteczkami dla bobow a w domu co tylko dotknę to myje ręce - chyba popadam w paranoje 🤔 w najbliższej rodzinie mamy 14dniowa kwarantannę - chłopak kuzynki wrócił z De i jako że nie ma żadnych objawów kazali mu w domu siedzieć i kuzynka bd my jedzenie dowozić poza tym to @ pełna parą więc jestem zadowolona
Ps u mnie do apteki pojedynczo się wchodzi - bynajmniej wczoraj nie wiem czy dzisiaj już nie przez okienko...Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualny
-
madziulix3 wrote:https://zapodaj.net/e89df9729f69f.jpg.html 😂😂
Dixie lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Pysiek12 wrote:Widziałam to rano i się śmiałam z moim dzisiaj u nas ładna pogoda - stałam na balkonie w krótkim rękawku i nie było mi zimno więc jest fajnie w końcu zeszly mi nerwy i śpię jak zawsze po 8h więc w czuję się wyspana dzisiaj na obiad tradycyjnie rosół a na 2 danie robię łososia w piekarniku jakie plany u Was dzisiaj?
U nas też ładnie 😁😁
Poszliśmy rano po 8 z moim i psiakiem na łąkę gdzie nikogo nie ma żeby się smród wylatał 😁
U nas na obiadek żeberka, M jest w tym najlepszy, w jakiejś marynacie 🤷♀️🤷♀️🤩
I pewnie netflix pójdzie w ruch 🤣😁Dixie lubi tę wiadomość
-
Hej, u mnie kurczak z sałatką i ryż po obiedzie spakujemy psy do auta i pojedziemy nad rzekę - byliśmy wczoraj, nikogo nie było, potwory się wybiegały 🐶🐶 a ja trochę przestałam się zamartwiać... Moja siostra i Rodzice mają mieć zrobione testy jutro, czekamy 🙁
Margolka 85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie dziś spaghetti i rosołek xd mąż rządzi w kuchni ,a ja raczej się kawka na balkonie. Czuję cały czas w brzusiu jakiś niepokój...nie wiem skąd to...ale zaraz zacznę ogarniać garderobę żeby czymś się zająć i odpocznę od telefonu. A co dziwne...podbrzusze na @ nie boli, już chyba ten stresowy ból przyćmił wszystko inne :o miłego dnia kochane!
-
Mal3na jak u Ciebie sytuacja z 🐒🐒bo trzymam nadal kciuki 😙
Dixi wierzę że wszystko będzie dobrze u Twoich rodziców i siostry!
Sisi może to Twój cykl 🤔 oby
Kurcze zazdroszczę Wam że Wasi faceci idą do kuchni - mój jak nie ma obiadu to jemu to nie przeszkadza 🤐 więc trochę lipa że kuchnia tylko moja.... No ale cóż jak nauczyła mama a potem ja to przejęłam to teraz cierp kobito
Ja dzisiaj też mam w planach u sb w szafie zrobić porządek - już się odkazilam ginem z sprite potem w końcu szampan na zdanie inżyniera i albo pójdę spać albo coś posprzątam. Obiecałam mężowi że. Wrócę do rutyny z sprzątaniemDixie lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Heeej 😁 szczerze to Wam zazdroszczę tego siedzenia w domu bez innych osób! U mnie w sumie teściowa robiła obiad bo ja musiałam jej zrobić sałatki na imprezę, która sobie dzisiaj wymyslila!!!! Tak, w tej sytuacji gdzie jest zabronione..... I zaprosiła rodzine. właśnie teraz się imprezuja A ja niestety muszę siedzieć z nimi bo ona wszytsko najlepiej wie i koronawirus jej nie grozi.. tesciowej córki syn w dodatku jest po antybiotyku chory, boję się że mi córkę zarazi 🙈 gdzie lekarze nie przyjmują A Do szpitala strach. (1.5 mięs. Temu była już w szpitalu..)
Dzięki takim ludziom szerzy sie choroba w takim tempie.
Wybaczcie za tego żal posta ale na prawdę jestem bardzo zła, musiałam się komuś wygadac. 😑😠🙈 -
Magnolia6 wrote:Heeej 😁 szczerze to Wam zazdroszczę tego siedzenia w domu bez innych osób! U mnie w sumie teściowa robiła obiad bo ja musiałam jej zrobić sałatki na imprezę, która sobie dzisiaj wymyslila!!!! Tak, w tej sytuacji gdzie jest zabronione..... I zaprosiła rodzine. właśnie teraz się imprezuja A ja niestety muszę siedzieć z nimi bo ona wszytsko najlepiej wie i koronawirus jej nie grozi.. tesciowej córki syn w dodatku jest po antybiotyku chory, boję się że mi córkę zarazi 🙈 gdzie lekarze nie przyjmują A Do szpitala strach. (1.5 mięs. Temu była już w szpitalu..)
Dzięki takim ludziom szerzy sie choroba w takim tempie.
Wybaczcie za tego żal posta ale na prawdę jestem bardzo zła, musiałam się komuś wygadac. 😑😠🙈
Akurat Cię rozumiem bo moja teściówka co mieszka 3 bloki dalej 2 tyg temu zapraszała na imieniny swoje... I zdziwiona, że nikt nie chce przyjść... A dziś zaprasza koleżanki swoje, 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ No o losie.... A mówią, że to w młodszym pokoleniu nie ma powagi sytuacji 🤷♀️🤷♀️ -
Dixie wrote:Hej, u mnie kurczak z sałatką i ryż po obiedzie spakujemy psy do auta i pojedziemy nad rzekę - byliśmy wczoraj, nikogo nie było, potwory się wybiegały 🐶🐶 a ja trochę przestałam się zamartwiać... Moja siostra i Rodzice mają mieć zrobione testy jutro, czekamy 🙁
Będzie dobrze Dixie 💪💪💪💪💪🤞🤞😘Dixie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sisi25 wrote:Strasi ludzie myślą, że już przeżyli wszystko i nic im nie grozi...wręcz się z tego śmieją to jest przykre tym bardziej, że my staramy się robić wszystko żeby to właśnie oni mogli być bezpieczni
Ręce opadają jest arytul z Teraz, że u mnie w Dąbrowie Górniczej parking na Pogorii full 🤦♀️🤦♀️ ręce opadają 🤦♀️🤦♀️ -
Margolka 85 wrote:Ręce opadają jest arytul z Teraz, że u mnie w Dąbrowie Górniczej parking na Pogorii full 🤦♀️🤦♀️ ręce opadają 🤦♀️🤦♀️Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Ja mieszkam z teściową, ale na szczęścia stosuje się do zaleceń. Zabroniła nawet córce z wnukami przyjeżdżać, bo my zaopatrujemy dziadków, ciocię i moich Rodziców żeby nikogo nie zarazić. Zrobiliśmy wszystkim zapasy na 10 dni i siedzimy w domu
Pysiek12 lubi tę wiadomość