Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Bobo 2020... Próbujemy dalej!
Odpowiedz

Bobo 2020... Próbujemy dalej!

Oceń ten wątek:
  • Magnolia6 Przyjaciółka

Wysłany: 14 marca 2020, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mal3na trzymam kciuki za II kreski 😀

Pysiek12 bez stresu. W klinikach też dbają o to aby dużo ludzi nie mieli także możesz śmiało dzwonić 👍 jak miesiąc naszych urodzin najbardziej głodny to ja się nie doczekam 🤣

• Margolka 85 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2020, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnolia6 wrote:
    No właśnie Margolka przy obecnej sytuacji mam pewne wątpliwości z clo. Nie wiadomo jak się sytuacja rozwinie z koroną i czy giny wizyt nie odwołają, a brać clo bez monitu to jest ryzyko. Jakby nie korona to bym śmiało lykala A tak to mam obawy... 😢

Długo musisz czekać na wyniki 😮 mi od razu dali w ten sam dzień, przed wyjściem do domu po histo 👍 trzymam kciuki👍

A pobierali Co kochana jakieś wycinki?

• Magnolia6 Przyjaciółka

Wysłany: 14 marca 2020, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolka 85 wrote:
    A pobierali Co kochana jakieś wycinki?

Nie pamiętam już 😐

• Pysiek12 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2020, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zadzwonię w środę - powinnam mieć w tedy wolne ale u nas w pracy podobno tyle zamówień a ludzi za mało więc nie wiem czy tak będzie....
    U mnie można powiedzieć że coraz bardziej agresywna 🐒bo brzuch mnie boli tak że zaraz nospe zjem...
    Dzisiaj kupiłam sobie nowy wianuszek do okna - pora zdjąć renifera 🤪🤣

Starania od 08.2016 na luzie
    2017 pierwsze wizyty
    2020 klinika leczenia niepłodności
    2021.07 1transfer
    2021.11.05 2 transfer ❤️
    2022.08.01 jest 🐻 ❤️
    2024.05 wracamy
    2024.06.20 3transfer
  • Mal3na Koleżanka

Wysłany: 14 marca 2020, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie kupiłam testu, strach po aptekach łazić, a w naturze nie było. Nie czuje się zreszta ciążowo. Dziś dwie kawy wypiłam i nic a nic mnie od nich nie odrzucało. :)

W poniedzialek miałam kontakt z klientka, która przyjechała z Niemiec i powiem Wam, ze odliczam czas aż minie te 14 dni i nic nie wystąpi u mnie. Wyglądała na zdrowa ale i tak się boje.

Jak Wam mija sobota?

pb5Lp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 marca 2020, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mal3na wrote:
    Nie kupiłam testu, strach po aptekach łazić, a w naturze nie było. Nie czuje się zreszta ciążowo. Dziś dwie kawy wypiłam i nic a nic mnie od nich nie odrzucało. :)

W poniedzialek miałam kontakt z klientka, która przyjechała z Niemiec i powiem Wam, ze odliczam czas aż minie te 14 dni i nic nie wystąpi u mnie. Wyglądała na zdrowa ale i tak się boje.

Jak Wam mija sobota?

Kochana no szkoda, że nie kupiłaś testu...a co do kawy to przecież nie każda kobieta ma takie objawy, że odrzuca :o może nie mieć nawet żadnych objawów...

Nie dziwię się ,że się stresujesz...ja z domu nie wychodzę tylko tyle co z psem 3x dziennie no ale nie ma nikogo do okola. Jednak non stop myślę o tym co się dzieje i już się nawet martwię, że ten stres opóźni mi @ :o starałam się robić dzisiaj wszystko tylko, żeby zająć myśli. Gotowanie pomagało ale ileż można...

• Pysiek12 Autorytet

Wysłany: 14 marca 2020, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj popołudniu drzemka 3h a w tym czasie mój mąż z tatą odkażali się tak że tata już śpi a mojemu włączylo się gadanie 🤪 ja z domu wychodzę tyle co muszę ale tylko wejdę do auta to myje ręce husteczkami dla bobow a w domu co tylko dotknę to myje ręce - chyba popadam w paranoje 🤔 w najbliższej rodzinie mamy 14dniowa kwarantannę - chłopak kuzynki wrócił z De i jako że nie ma żadnych objawów kazali mu w domu siedzieć i kuzynka bd my jedzenie dowozić :) poza tym to @ pełna parą więc jestem zadowolona
    Ps u mnie do apteki pojedynczo się wchodzi - bynajmniej wczoraj nie wiem czy dzisiaj już nie przez okienko...

2017 pierwsze wizyty
    2021.07 1transfer
    2021.11.05 2 transfer ❤️
    2022.08.01 jest 🐻 ❤️
    2024.05 wracamy
    2024.06.20 3transfer
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2020, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/e89df9729f69f.jpg.html 😂😂

Mal3na, Pysiek12 lubią tę wiadomość

• Pysiek12 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2020, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziulix3 wrote:
    https://zapodaj.net/e89df9729f69f.jpg.html 😂😂
    Widziałam to rano i się śmiałam z moim :) dzisiaj u nas ładna pogoda - stałam na balkonie w krótkim rękawku i nie było mi zimno więc jest fajnie :) w końcu zeszly mi nerwy i śpię jak zawsze po 8h więc w czuję się wyspana :) dzisiaj na obiad tradycyjnie rosół a na 2 danie robię łososia w piekarniku :) jakie plany u Was dzisiaj?

Dixie lubi tę wiadomość

2017 pierwsze wizyty
    2021.07 1transfer
    2021.11.05 2 transfer ❤️
    2022.08.01 jest 🐻 ❤️
    2024.05 wracamy
    2024.06.20 3transfer
  • Margolka 85 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2020, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysiek12 wrote:
    Widziałam to rano i się śmiałam z moim :) dzisiaj u nas ładna pogoda - stałam na balkonie w krótkim rękawku i nie było mi zimno więc jest fajnie :) w końcu zeszly mi nerwy i śpię jak zawsze po 8h więc w czuję się wyspana :) dzisiaj na obiad tradycyjnie rosół a na 2 danie robię łososia w piekarniku :) jakie plany u Was dzisiaj?

U nas też ładnie 😁😁
    Poszliśmy rano po 8 z moim i psiakiem na łąkę gdzie nikogo nie ma żeby się smród wylatał 😁

U nas na obiadek żeberka, M jest w tym najlepszy, w jakiejś marynacie 🤷‍♀️🤷‍♀️🤩
    I pewnie netflix pójdzie w ruch 🤣😁

Dixie lubi tę wiadomość

• Dixie Autorytet

Wysłany: 15 marca 2020, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, u mnie kurczak z sałatką i ryż :) po obiedzie spakujemy psy do auta i pojedziemy nad rzekę - byliśmy wczoraj, nikogo nie było, potwory się wybiegały 🐶🐶 a ja trochę przestałam się zamartwiać... Moja siostra i Rodzice mają mieć zrobione testy jutro, czekamy 🙁

Margolka 85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2020, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś spaghetti i rosołek xd mąż rządzi w kuchni ,a ja raczej się kawka na balkonie. Czuję cały czas w brzusiu jakiś niepokój...nie wiem skąd to...ale zaraz zacznę ogarniać garderobę żeby czymś się zająć i odpocznę od telefonu. A co dziwne...podbrzusze na @ nie boli, już chyba ten stresowy ból przyćmił wszystko inne :o miłego dnia kochane!

• Pysiek12 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2020, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mal3na jak u Ciebie sytuacja z 🐒🐒bo trzymam nadal kciuki 😙
    Dixi wierzę że wszystko będzie dobrze u Twoich rodziców i siostry!
    Sisi może to Twój cykl 🤔 oby :)
    Kurcze zazdroszczę Wam że Wasi faceci idą do kuchni - mój jak nie ma obiadu to jemu to nie przeszkadza 🤐 więc trochę lipa że kuchnia tylko moja.... No ale cóż jak nauczyła mama a potem ja to przejęłam to teraz cierp kobito :D
    Ja dzisiaj też mam w planach u sb w szafie zrobić porządek - już się odkazilam ginem z sprite potem w końcu szampan na zdanie inżyniera i albo pójdę spać :D albo coś posprzątam. Obiecałam mężowi że. Wrócę do rutyny z sprzątaniem :D

Dixie lubi tę wiadomość

2017 pierwsze wizyty
    2021.07 1transfer
    2021.11.05 2 transfer ❤️
    2022.08.01 jest 🐻 ❤️
    2024.05 wracamy
    2024.06.20 3transfer
  • Magnolia6 Przyjaciółka

Wysłany: 15 marca 2020, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heeej 😁 szczerze to Wam zazdroszczę tego siedzenia w domu bez innych osób! U mnie w sumie teściowa robiła obiad bo ja musiałam jej zrobić sałatki na imprezę, która sobie dzisiaj wymyslila!!!! Tak, w tej sytuacji gdzie jest zabronione..... I zaprosiła rodzine. właśnie teraz się imprezuja A ja niestety muszę siedzieć z nimi bo ona wszytsko najlepiej wie i koronawirus jej nie grozi.. tesciowej córki syn w dodatku jest po antybiotyku chory, boję się że mi córkę zarazi 🙈 gdzie lekarze nie przyjmują A Do szpitala strach. (1.5 mięs. Temu była już w szpitalu..)
    Dzięki takim ludziom szerzy sie choroba w takim tempie.
    Wybaczcie za tego żal posta ale na prawdę jestem bardzo zła, musiałam się komuś wygadac. 😑😠🙈

• Margolka 85 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2020, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnolia6 wrote:
    Heeej 😁 szczerze to Wam zazdroszczę tego siedzenia w domu bez innych osób! U mnie w sumie teściowa robiła obiad bo ja musiałam jej zrobić sałatki na imprezę, która sobie dzisiaj wymyslila!!!! Tak, w tej sytuacji gdzie jest zabronione..... I zaprosiła rodzine. właśnie teraz się imprezuja A ja niestety muszę siedzieć z nimi bo ona wszytsko najlepiej wie i koronawirus jej nie grozi.. tesciowej córki syn w dodatku jest po antybiotyku chory, boję się że mi córkę zarazi 🙈 gdzie lekarze nie przyjmują A Do szpitala strach. (1.5 mięs. Temu była już w szpitalu..)
    Dzięki takim ludziom szerzy sie choroba w takim tempie.
    Wybaczcie za tego żal posta ale na prawdę jestem bardzo zła, musiałam się komuś wygadac. 😑😠🙈

Akurat Cię rozumiem bo moja teściówka co mieszka 3 bloki dalej 2 tyg temu zapraszała na imieniny swoje... I zdziwiona, że nikt nie chce przyjść... A dziś zaprasza koleżanki swoje, 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ No o losie.... A mówią, że to w młodszym pokoleniu nie ma powagi sytuacji 🤷‍♀️🤷‍♀️

• Margolka 85 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2020, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dixie wrote:
    Hej, u mnie kurczak z sałatką i ryż :) po obiedzie spakujemy psy do auta i pojedziemy nad rzekę - byliśmy wczoraj, nikogo nie było, potwory się wybiegały 🐶🐶 a ja trochę przestałam się zamartwiać... Moja siostra i Rodzice mają mieć zrobione testy jutro, czekamy 🙁

Będzie dobrze Dixie 💪💪💪💪💪🤞🤞😘

Dixie lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2020, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasi ludzie myślą, że już przeżyli wszystko i nic im nie grozi...wręcz się z tego śmieją :( to jest przykre tym bardziej, że my staramy się robić wszystko żeby to właśnie oni mogli być bezpieczni

• Margolka 85 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2020, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sisi25 wrote:
    Strasi ludzie myślą, że już przeżyli wszystko i nic im nie grozi...wręcz się z tego śmieją :( to jest przykre tym bardziej, że my staramy się robić wszystko żeby to właśnie oni mogli być bezpieczni

Ręce opadają jest arytul z Teraz, że u mnie w Dąbrowie Górniczej parking na Pogorii full 🤦‍♀️🤦‍♀️ ręce opadają 🤦‍♀️🤦‍♀️

• Pysiek12 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2020, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margolka 85 wrote:
    Ręce opadają jest arytul z Teraz, że u mnie w Dąbrowie Górniczej parking na Pogorii full 🤦‍♀️🤦‍♀️ ręce opadają 🤦‍♀️🤦‍♀️
    Co Ty Mowisz😱 ludzie naprawdę nie zdaja sb sprawy jak zagrażają innym... Myśmy byli w lesie na spacerze, samochodów dużo ale nikogo nie spotkaliśmy :)

2017 pierwsze wizyty
    2021.07 1transfer
    2021.11.05 2 transfer ❤️
    2022.08.01 jest 🐻 ❤️
    2024.05 wracamy
    2024.06.20 3transfer
  • Dixie Autorytet

Wysłany: 15 marca 2020, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mieszkam z teściową, ale na szczęścia stosuje się do zaleceń. Zabroniła nawet córce z wnukami przyjeżdżać, bo my zaopatrujemy dziadków, ciocię i moich Rodziców żeby nikogo nie zarazić. Zrobiliśmy wszystkim zapasy na 10 dni i siedzimy w domu :)

Pysiek12 lubi tę wiadomość

‹‹ 38 39 40 41 42 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ