Bobo 2020... Próbujemy dalej!
-
WIADOMOŚĆ
-
Za wysokie Amh? Nigdy nikt mi tego nie mówił, lekarz powiedział że jest ok.
Tym bardziej że jakby w grupie wiekowej mieszcze się w normie ale może warto się przypatrzyć raz jeszcze. FSH/LH robiłam w czerwcu 2018 r i FSH 6,84 mIU/ml a LH 22,94 mIU/ml. I wtedy też ta prolaltyne wynosiła 23,31 po 1h 325,90 i po 3h 215,30Dwuletniastaraczka -
Właśnie zaczynam weekend do poniedziałku włącznie 💪 jutro fryzjer i ogarnianie sie na wyjazd w góry w końcu sie oderwie.... Z tych nerwów to tak mnie napieprza prawy jajnik - nawet byn rzekła ze pali w środku 🤔 ale myślę ze to nerwy.... Za tydzień okres to ich wszystkich w pracy rozniosę miałam jutro robić ten pakiet ale nie wiem czy wstanę 😱 dzisiaj juz ledwo wyszłam o 8 a o tej porze juz z kawa powinnam być wogole myślę nad dieta albo przepisami z mniejsza ilością cukru bo tego u nas dużo się spożywa +znaleźć alternatywę na chipsy 🙈 ciężkie czasy nastaną :p
Emimi lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2020 klinika leczenia niepłodności
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Pysiek12 wrote:Właśnie zaczynam weekend do poniedziałku włącznie 💪 jutro fryzjer i ogarnianie sie na wyjazd w góry w końcu sie oderwie.... Z tych nerwów to tak mnie napieprza prawy jajnik - nawet byn rzekła ze pali w środku 🤔 ale myślę ze to nerwy.... Za tydzień okres to ich wszystkich w pracy rozniosę miałam jutro robić ten pakiet ale nie wiem czy wstanę 😱 dzisiaj juz ledwo wyszłam o 8 a o tej porze juz z kawa powinnam być wogole myślę nad dieta albo przepisami z mniejsza ilością cukru bo tego u nas dużo się spożywa +znaleźć alternatywę na chipsy 🙈 ciężkie czasy nastaną :p
Ty małpko!! Przez Ciebie też kupiłam ten pakiet hahah i mam zamiar go zrobić jutro🤣🤣🤣🤣
Pysiek jak znajdziesz jakiś patent na chipsy to daj znać proszę 🙄🙄🙄🤭🤭🤭🤭
Ja okres dziś lub jutro 🤩
A dziś w pracy tylko do 12ej cuuuuudownie, bo w poniedziałek miałam dyżur 11 godz do 18ej więc dziś wychodzę wcześniej i na 14 do dentysty 😱😱😱😱 no chce zrobić zdjęcie szczęki i zaplanować leczenie, muszę pozbyć się jeszxze 2 górnych 8 i mam takiego jednego zęba kla który mi rośnie jakby na 2 i 4 i w końcu muszę coś z nim zrobić bo już mnie wkurza i przez niego mam niechec6do uśmiechania się 🙅😔😔 pora wstawać i się szykować to pracy. Piaaaaaaatus ❤️❤️ps. Co robisz z włosami? 😁 -
Ja dzisiaj już od 6 oczy otwarte :/bo wolne a jak do pracy to z łóżka wyjść nie mogę daj znać jak po badaniu ja też je zrobię ale dzisiaj myslalm ze nie wstanę więc sobie pojadłam po 22:/ co do fryzjera to zostawiam boba ale chce od spodu na 1 wyciąć zobaczymy co z tego wyjdzie 😉no i farbowanie bo odrosty już widoczne 🤭
Miłego dnia :*Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualnyMoże to nie zabrzmi na początku zachęcająco ale...polecam chipsy z warzyw 😂 można samemu zapiec w piekarniku i zrobić takie wlanie chipsy xd
A co do cukru to jak już odstawiać to po prostu te cukry proste. Ja już od dawna zamiast cukru to do kawy używam erytrytolu. Tylko do wypieków jeszcze muszę zacząć go używać bo zdarzało się że sypalam brązowego bo tego zdrowego było mi szkoda. W każdym razie tym można sobie fajnie i zdrowi zastąpić xd jest też ksylitol ale akurat w jego przypadku to tylko mała łyżka do kawy czy herbaty bo on jest nieco cięższy i niefajnie działa na jelita jak się go gdzieś dodaje w dużych ilościach. Kiedyś do ciasta dodałam to myślałam, że umrę 😅 -
Dzień dobry dziewczyny! Ja w pracy od rana do wieczora cztery projekty w Fundacji, a miałam mieć wakacje...
Sisi ja tez robię z warzyw, a ostatnio z jarmużu - jarmuż skrapiam oliwa z oliwek posypuje przyprawami i do piekarnika wychodzą pyszne
Ja za dwa dni powinnam mieć OVU, więc działamy, na razie udaje się co drugi dzień od tygodnia -
Dixi myślę ze ten jarmurz za testuje moj o dziwo też sie trzyma ze 2 dni spokój a potem 🐝 i żadnych blokad więc jestem zadowolona. Dzisiaj mi się śniło na drzemce po 6 rano ze miałam całe w żyłkach piersi i płakałam ze ja nie mogę być w ciąży 🙉🙈🙈 ta praca ryje mi beret ze bd sie zastanawiać żeby ino sie zastawić i pokazać menagerowi ze nie bd zaraz w ciąży.... Głupek ze mnie chodź i tak ja dopiero w 4 mce sie przyznam w pracy bo tyle sie na czytałam ze sie bd bała cieszyc i chwalić - chyba ze bd kiepsko to w tedy l4 na gkowe😂Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
😘 Ja już zwarta i gotowa do wyjazdu sexi piżamka zabrana 😁 oby tylko nie padało a resztę przeżyje :p dzisiaj wieczorem albo jutro wrzucę Wam zdjęcia z widoków podczas pakowania kot również się spakował - on sam w walizce wraz z piłeczka do zabawy 😂 jak bd lecieć do Grecji trzeba bd sprawdzić bagaż bo gotów zakopać sie w ciuchach to dziewczyny udanego weekendu - a jak któraś pracuje to żeby szybko i bez problemów minęła praca 🌺🌺🌺🌺🌺🌺Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualnyHeeej. Ja już się urlopuje nad morzem xd trochę mam problem bo tutaj za dużo jedzenia zakazanego kusi...ale jakoś się trzymam. Pogoda dopisuje i już trochę się opalałam. Mam zamiar cały tydzień mieć pełen chill xd także mogę być tutaj mniej aktywna.
Pysiek12 lubi tę wiadomość
-
Bo tam pola nie było :p zaraz coś wrzucę jeśli chodzi o wyjazd super - i nawet mało zgrzytów z moim jak na nas 😁 26 km Robiliśmy ale dzisiaj moje nogi mówią dość 🙈 bolą i zakwasy ze o ja cie a w domu 17 stopni żeby do lodówki z żarełkiem dość hihi ale polecam i uwaga dziwna rzecz - tao gdzieś na 14 km zaczął mi sie ból macicy /brzucha ciężko powiedzieć a po powrocie miałam krew juz zaschnięta na wkładce - dziwne to było - wczoraj 23dc więc jeszcze tydzień do 🐒.... Co to było nie wiem... Margolka jak tam badania? Przygotowywałaś się jakoś?? Czy wystarczy na czczo być min 10h?Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
https://zapodaj.net/ad79a70c708a2.jpg.html
https://zapodaj.net/43987a916d44c.jpg.html
https://zapodaj.net/a63d08a725ada.jpg.html
Poprostu super mgła byla, zimno i wiało na samym szczycie jakby kolo 4 stopni było ale. Polecam nie tak jak ja iść ale wyciągiem wyjechać na Szrenicę i szlakiem czeskim iść - w tedy super łatwa przygodaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2020, 18:13
Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Pysiek widoki piękne 🥰 My z moim też lubimy góry 😊 Ja w tym cyklu kupiłam inne testy owulacyjne - wczoraj byłam przekonana, że pozytywny, ae dla pewności zrobiłam jeszcze rano test i nigdy w życiu nie widziałam tak ciemnej kreski testowej 🙊 działamy dzisiaj, jak mój da radę to jutro i pojutrze 🐝 zobaczymy 🤪 A Wy jak tam??
-
Dixi yo działajcie na ile Wam starczy sił 🐝🐝💪💪💪
Ja czekam na 🐒 sahara taka u mnie tam na dole ze po dzisiejszym 🐝 myślałam ze się zapalcze bo tak bolalo a się nam spieszyło to nie mówiłam nic mojemu... Ps ale drzemkę już zaliczyłam - czuje sie jak przedszkolak 😂Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Dixie wrote:Pysiek widoki piękne 🥰 My z moim też lubimy góry 😊 Ja w tym cyklu kupiłam inne testy owulacyjne - wczoraj byłam przekonana, że pozytywny, ae dla pewności zrobiłam jeszcze rano test i nigdy w życiu nie widziałam tak ciemnej kreski testowej 🙊 działamy dzisiaj, jak mój da radę to jutro i pojutrze 🐝 zobaczymy 🤪 A Wy jak tam??
Uuuu to korzystaj a my trzymamy kciuki 🤞 😁😁
Ja właśnie dziś dostalam okresu i mam masakrę tak mnie dziś boli że jej, aż pierwszy raz od 3 lat wzięłam sobie urlop na żądanie 😔😔
Pysiek w końcu w poniedz bie byłam bo nie wstałam hahaha 😂
Ja dalej nie mam wyników tej chlamydii i tych pozostałych więc Nie drożności w tym miesiącu nici😔😔 -
Margolka dziwne ze jeszcze nie masz. Ja pp tygodniu mialam chlamydia, uroplasme i mycoplasme - na szczęście wszystko negatywne u mnie więc mój 26 idzie do urologa znowu i zobaczymy co tam zdziałają. Moj dodatkowe je orzechy brazylijskie bo gdzieś tu na forum czytałam ze dobre na morfo więc niech je :)ps Ty tak wcześnie 🐒? Przeważnie miałyśmy w podobnym czasie a ja dzisiaj dopiero 25dc....nie ładnie z Twojej strony :pStarania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Pysiek12 wrote:Margolka dziwne ze jeszcze nie masz. Ja pp tygodniu mialam chlamydia, uroplasme i mycoplasme - na szczęście wszystko negatywne u mnie więc mój 26 idzie do urologa znowu i zobaczymy co tam zdziałają. Moj dodatkowe je orzechy brazylijskie bo gdzieś tu na forum czytałam ze dobre na morfo więc niech je :)ps Ty tak wcześnie 🐒? Przeważnie miałyśmy w podobnym czasie a ja dzisiaj dopiero 25dc....nie ładnie z Twojej strony :p
Aaaaa idź Pan w **** z tymi orzechami hahah my je jemy od lutego 🤣 po 2 czy 3 dziennie i tyle dają co i nic 🤣
No to ja właśnie mam też na te 3 badania i nic, dziś już 8 dzień i dalej czekam 😡😡😡 i usłyszałam, że do 14 dni roboczych. Ja to chyba wolałbym mieć ta chlamydia haha bo ponoć ona też w dużej mierze wywołuje ze nie zagnieżdża się zarodek a lekarz mi gadał ze jakby była to jest mega silny antybiotyk jakiś 2 czy 3 dniowy i pyk.
Aj No bo widzisz to wszystko przez to że w maju i czerwcu mi się skróciły do 26dni a ten mi się wydłużył i miała być 29dc 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ ciul wie hahha. A Ty kiedy masz czas mieć? Nie przejmuj się, pewnie w sierpniu już razem znowu będziemy miały hahhahs 😂😂😂 -
Margolka w sierpniu to. Obie nie będziemy go mieć :p a poważnie wychodzi ze od piątku go oczekuje w ogóle chyba przytyłam bo kupiłam biustonosze miseczka C i kuźwa na styk 😱 przeraża mnie to... Coraz bardziej upodabnia siendo siostry - szerokie biodra i uda więc muszę się wziąść solidnie za siebie bo bd sie toczyć 😤 dzisiaj sie dowiedziałam ze koleżanka z byłej pracy jest w 5 mce - cieszę soe bo ona miała z hormonami jaja z tego co pamiętam więc fajnie - i u mnie postęp bo nie wkurwiłam sie ze jest w ciąży tylko ucieszyłam jak moja przyjaciółka 2 lata temu sie pochwaliła to az rzuciłam telefonem ze złości głupia byłam...
Co do orzechów liczę u mojego jako placebo 😁 poza tym jak on morfo i szybkości nie zwiększy to nie wiem czy nawet z inseminacja jest sens... We wrześniu zapisze go znowu na badania ale z DNA juz to może więcej się dowiem...Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Heeeelol widzę ze wszystkie odpoczywają od forum - nie tylko Sisi która ma super pogodę (jeżeli to prawda co w TV gadają )
Ja wracam dzisiaj na moją starą zmiane więc idę pełna radości do pracy dzisiaj place też ostatnią część wakacji 😍 już czekam na wylot u mnie 🐒coraz bliżej, zgaga coraz częściej ale myślę ze mąż pomoże mi w piątek wywołać szybciej małpę - >dalej chętny co 2 dni przerwy (efekt placebo tabsow działa). A w sobotę jadę na urodzinki do mojego prawie syna - od brata ale mieszkali z nami jak był malutki i jak mama zmarła to wszyscy tą miłość na niego przelali i czuć tą więź z nim (w sumie mówi sie ze dzieci kocha sie tak samo ale jakoś bardziej moje serce ciągnie do brata dzieci - może właśnie dlatego ze nie poznali drugiej babci 🤔
Dobra koniec Smętowo zażyczył sobie przyjazd i może zostaniesz na noc (czyt. Daj telefon na baje ). Dobra dziolszki ja mykam do pracy. Miłego dnia :*Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Hej 😊 ale tu cicho
U mnie 3dc leje się jak z kranu 😑 i oczywiście mam doła.. nie mam pracy tak jakby, nie udaje się zajsc ehh rewelacja 👍
Chciałam wysepic od doktorka badania na IO ale nie chciał mi dac.. mam w sumie pcos ale nigdy nie robiłam badań na io. Glukoza niby miałam w normie ale nie miałam pojęcia, że krzywa insuliny to co innego 😂 wiecie może czy da się załatwić skierowanie na to badanie u rodzinnego ?
Cieszę się bardzo, że Wam wczasy się udają 😊 ja w tym roku i przez najblizsze 5 lat mogę sobie pozwolić tylko na podróżowanie palcem po mapie 🤣