Bobo 2020... Próbujemy dalej!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry! Magnolia, rzeczywiście cicho, wszystkie odpoczywają na wakacjach 😁 ja niby wolne w szkole i przedszkolu, ale mam dodatkowe zajęcia w Fundacji plus mamy komunię w niedzielę i nie wiem gdzie ręcę wsadzić 😱 a miałam odpoczywać 🙄 Ja też próbowałam te badania na io od lekarza dostać, na razie dał mi inne, zrobiłam morfologię, crp, glukozę, tsh - dzięki diecie od marca spadło z 2,07 do 1,33 😁, ft3, ft4 , przeciwciała, potas, sód, wapń, panel lipidowy i żelazo... wszystkie wyniki oprócz żelaza super, czekam tylko na ferrytynę i insulinę, podejrzewa u mnie złe wchłanianie żelaza i początek anemii 🙁 chyba te badania na io będę musiała sama zapłacić...
-
Elo Elo ja sie czuję jak psychopata bo pisze sama zr sobą :p więc nie wchodziłam-miałam taktykę poczekam 2 dni to może któraś sie odezwie ja miałam mieć już od dzisiaj weekend ale niestety jutro rano jeszcze mam szkolenie bgp😑 ale lepsze to niż normalne praca ja od dzisiaj wyczekuje 🐒 dokończę kawę i ide do męża co by szybciej dostać ją
Dzisiaj ambitnie chce jakieś okna umyć. I uwaga po 4 latach piorę ręczniki z prezentu ślubnego bo pora powymieniać te co mamy na lepsiejsze:D jeszcze 1 komplet mi został
Ja coraz bardziej myślę nad dieta i tymi cukrami ale oczywiście do labo jeszcze nie dojechałam moze jutro przed szkoleniem 🤔dzisiaj zadzwonię i dopytam się. Co do sępienia skierowań to ja raz miałem ze zasłabłam w pracy na nocce i po coli oczywiście było lepiej i w tedy moja rodzinna kazała mi codziennie przychodzić rano na mierzenie cukru i oczywiście książkowe ale na inne nie mam problemu skierowania bo moja rodzina miała wszystko więc wachlarz chorób u mnie możliwych jest duży
Przy okazji gratuluję lepszych wyników i zaparcia w diecie👏
Co do anemii - ja próbowałam pić zakwas z buraka domowej roboty ale ni huhu nie weszło - 2 dni dalam radę chodź problemów nie mam bo jestem dawcą to by coś wyszło ale tak fla siebie prozdrowotnie chciałam no ale cóż ale surówkę i na ciepło buraka to tonami mogę jeść 🤤
Dobra ja finiszuje kawę i idę miło męża budzić miłego dnia dziewczyny 😘🌺🌺🌺🌺🌺Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2020 klinika leczenia niepłodności
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Pysiek ja mniej aktywna bo mamy młyn przed jutrzejszą komunią siostrzenicy mojego 😱 Nie jesteś psychopatką no co ty 🤪 Fryzjerka w ostatniej chwili nam odmówiła... Wczoraj było próbowanie fryzur i szacowanie ile nam to czasu zajmie 😅 Jak Twoje szkolenie? Bo chyba masz dzisiaj prawda? Ja właśnie nie wiem skąd u mnie takie niskie żelazo... Piję zakwas z buraka codziennie, tak mi smakuje, jem suszone morele, podobno mają dużo żelaza, a tu taki wynik 🤷🏼♀️ ja dzisiaj 5 DPO, zero objawów, staram się nie nakręcać, zobaczymy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2020, 07:40
-
nick nieaktualnyCześć wam :* ja właśnie w drodze powrotnej z urlopu. Wypoczęłam na maksa, ale tydzień nad polskim morzem to już dla mnie jednak za długo hihi zdecydowanie bardziej preferuje wakacje za granicą i aktywne zwiedzanie, a tam wszędzie widoki zachwycają na każdym kroku i mega mi tego brakuje...fruwanie i odkrywanie nowych miejsc to moja pasja i aż czuję już ,że się duszę..ten urlop uświadomił mi, że nad Polskim morzem wirusa nie ma haha więc tym bardziej już nie będę bała się gdzieś polecić i mam nadzieję, że we wrześniu się uda. Oczywiście będziemy sprawdzać sytuację.
A jeśli chodzi o samopoczucie to ciężko było nie jeść niedozwolonych rzeczy nad morzem...przez co mam poczucie, że słuchałam przez ten tydzień i ogólnie źle się czuje od dwóch dni brzuch jak balon, ciągle mam uczucie pełnego pęcherza i po @ nadal bolą mnie piersi. To dla mnie znak, że od nieodpowiedniego żarcia hormony nie ogarniają totalnie i dzieje się sieczka w moim organizmie. Dlatego cieszę się ,że już wracam xd dzisiaj biorę się za gotowanko na jutro bo od jutra dietka i nie mogę się doczekać ♥️ plus oczywiście treningi. -
Sisi to super, że wypoczęłaś 😁 ja urlop dopiero 5-9 sierpnia. Powiem Ci, że ja przekonałam sie, że dobrze dobrana dieta lub nawet wyeliminowanie pewnych rzeczy z diety dają super rezultaty ( ja zrezygnowałam z glutenu, mleka i produktów mlecznych nie mogę i tsh w ciągu 3 mc spadło o 0,7!) Wiem, że jest trudno, sama jestem tego przykładem - wczoraj zjadłam jedną czekoladkę merci i dziś wzzystko mnie swędzi i brzuch jak balon 🙁
-
Ola amigoski:) ja po szkoleniu - fajne, praktyczne, 3x podchodziłam do manekina bo nie miałam 99% porpawnego pompowania :p ale się udało :p
Dixi to ładnie Was wychuziala fryzjerka nie ładnie z jej strony tak robić zaraz przed terminem
Sisi fajnie ze wypoczęłaś - ja nie mogę przekonać mojego do wakacji PL więc mam nadzieję ze jak już kiedyś zajdę to nakłoni męża ze dla dobra dziecka chociaż na 4 dni pojechać
Ja odliczam do moich wakacji - jeszcze 12 dni i lecę w pazdu i niech sie dzieje wola nieba ja dzisiaj już plamie więc pewnie jutro sie rozkręci i będzie 1dc:)fajnie bo bd mogła korzystać z all alkoholowego :p a teraz czekam na tatę i jedziemy na urodzinki 😁Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Dzieńdoberek 😘 Dixi oby u Ciebie nie lało jak będziecie szli do kościoła i wychodzili z niego. Dla dziecka ti mega przeżycie - ja miałam 6lat jak szlam do komunia to pamiętam ten stres czy poczuje Pana Boga w sercu jak to mówił ksiądz 😁 miło to wspominam
Wczoraj bylo fajnie - gwiazda wieczoru to oczywiscie siostra solenizanta dostała taką toaletkę to dama siedziała a pozostałe dzieci ją czesaly, malowały i stroiły noe bez powodu nazywana księżniczka 😉Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualnyDzień dobry xd jeju a ja mam od rana takie libido, że jestem w szoku...ciągle mam ochotę rzucać się na męża :o nie wiem tylko czy on da radę haha. Chyba urlop dobrze mi zrobił :o
Dzisiaj już wjechała dietka także taki mam plan na niedzielę, że będę stała w kuchni i pichciła :d a w między czasie czytam książkę "potęga podświadomości", zakupiłam nad morzem. Setka stron za mną i muszę wam powiedzieć, że jest mega! Polecam! Mam nadzieję, że nieco pomoże mi zmienić nastawienie do życia i wielu spraw xdPysiek12 lubi tę wiadomość
-
Sisi powiem Ci ze luźna głowa to luźne gacie:p u nas to samo odkąd wiemy ze męża wyniki kiepskie powrót do czasów przedmałżeńskich )) ja Zaraz kąpiel i też idę do kuchni....Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualny
-
Ja musze Wam coś powiedzieć. Tak się zastanawiam.... Ten cykl jak dobrze zrozumiałam lekarkę to miałam cykl bezowulacyjny i żadnego palmienia 5 dni przed 🐒a tak zawsze plamie i sie zastanawiam że może ja się łączę z mężem tam w środku tylko slabej jakości są te jajeczka zapłodnione i dlatego mój organizm ich nie przyswaja albo traktuje ich jak intruza 🤔pamiętam jak się zwalniałam to zrobiłam betę i miałam 2,4 ale nie urósła, a tak to robię betę zawsze w terminie 🐒. Kurcze czemu tak ciężko zrozumieć własny organizm 😠Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualny
-
To jak za miesiąc pójdę to powiem 😂 ja już żyje wakacjami-czyli 8 dni i wylot a w pracy tragedia bo mój zmiennik prawdopodobne bd na izolacji i cały tydzień do pracy włącznie z sobota 🤮 teraz obiad sb grzeje i później biorę sie za pieczenie naleśników na jutro bo krem z pieczarek wczoraj z rosołu zrobiłam 😁 a jak tam u Was??Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
nick nieaktualnyA ja dziś pierwszy dzień z pracy, ale jakieś miałam takie pozytywne nastawienie i oby to trwało xd to chyba dzięki tej książce, którą zaczęłam czytać. Dzisiaj też wróciłam do ćwiczeń bo ileż można się obijać xd no i dietka ładnie wchodzi plus pobrałem sobie aplikacje przypominającą o piciu wody i od dwóch dni tak pije, pije i co 5 minut sikam 😂😂 jutro kolejny obiadek muszę zrobić na dwa dni i zupkę krem na kolację. Jakoś tak mnie jara póki co ta cała dieta i mam radość że stania w kuchni xd
-
Dziewczyny ja Was podziwiam za to ze macie i trzymacie sie diety - naprawdę brawa dla Was!! :*
Ja wczoraj właśnie uświadomiłam sobie w pracy ze tak naprawdę gdyby nie to ze życie zmusiło mnie do gotowania w wieku 12 lat, a później to ze z tatą mieszkamy pewno bym nie gotowała - moj w pracy by pojadł a ja bym mogła sobie te dietetyczne diety pudełkowe zamawiać ale życie napisało inny scenariusz ja dzisiaj 3dc czyli reszta 🐒jupii i kurcze widać po twarzy bo syfow mniej nie sądziłam ze w wieku 32 lat bd sie jeszcze użerała z problemem nastolatki 🙈 aaaa i wczoraj wypisywałam mojemu wczasy pod grusza - niestety o 70 zl. Przekroczony próg i dostaniemy tą najmniejsza kasę bo trafiło ze akurat miałam okres rozliczeniowy to w tedy wszystkie nadgodziny wypłacane więc od męża dotacja na wakacje to będzie akurat na wiskacza na lotnisku 😂 miłego dnia dziewczyny 🌺🌺🌺🌺Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Hej Pysiek, to pech z tymi wczasami 🙁 u mnie w pracy jest jedna kwota dla wszystkich, a u mojego niestety nie ma w ogóle... Ja też miałam problem z cerą - bardzo mi sie poprawiła po tym jak koja ciocia przywiozła mi z uzdrowiska Rabka Zdrój żyworódkę z aloesem w płynie 😊 Ja wczoraj 7 dpo i dostałam plamienia, a dzisiaj spadek temp o 0,1 więc w tym cyklu się nie udało 😭😭😭😭 umawiam mojego na badania powtórne i potwierdzamy termin na inseminację...
-
Dixi a może to spadek na zagnieżdżenie?? Nie trać nadziei :* mój w sobotę urolog, po wakacjach zje ten antybiotyk na jego nieproszonych lokatorów i powtórzymy badania. Chciałabym żeby w tym samym czasie mieć drożność i też przystąpić do inseminacji-wypadało by kolo października...Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer -
Dixi wiem ze nie chcesz i ze boli rozczarowanie 😑 ale kiedyś nadejdzie ten czas że zobaczysz II :*q a nóż to teraz a może za miesiąc. Trzeba wierzyć 💪 pamiętaj nie jesteś sama i my tutaj będziemy ja dzisiaj miałam takie poranione sny ze masakra - najpierw szlam na basen z ciotka i mi cały cyc jeden wyszedł 😂a potem u mnie w domu był cień mgły którym sie okazał mój bratanek jak to mówią trzeba odstawić tabletki chodź żadnych noe biorę 😂😂😂😂 jeszcze 3 dni na 5.30🤮Starania od 08.2016 na luzie
2017 pierwsze wizyty
2021.07 1transfer
2021.11.05 2 transfer ❤️
2022.08.01 jest 🐻 ❤️
2024.05 wracamy
2024.06.20 3transfer