Bydgoszczanki łączmy się! :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Zarejestrowałam sie do Kłyszejko na UWAGA!! 20 grudnia! Serio? Aż tak ciężko u niej z terminami?
Myślałam że jak już bede chodzić do prywatnego to nie będę miała problemu z terminami
Też więc się Zastanawiam czy nie iść w tym czasie gdzieś indziej. Sprawdzić czy wszystko ok. Macie jakiś jeszcze dobrych lekarzy do których nie czeka się 1,5 miesiąca?
A może tez już powinnam zahaczyć o Invicte?
PCOS, MTHFR A1298C C/C homozygotyczne, 20210 G-A heterozygotyczne
ok. 4, 5 roku starań
CB: 10.2018 -> 01.2019(CP?) -> 08.2019
CP: 01.2020 -> 07.2020
01/2021 IVF - 1 podejście
29.01 ET 3 dniowego 7B
5 dpt bhcg 4,35 -> 7 dpt 6:00 bhcg 9,6 prog 190ng/ml -> 9 dpt 18:00 bhcg 71,16 -> 12 dpt 6:00 bhcg 155,1 ->15 dpt 6:00 bhcg 324,3 (63,2%) ->16 dpt 18:00 bhcg 593 🥰 -> 20 dpt 18:00 bhcg 2708
22.02.21 - 24 dpt mamy zarodeczek i 💗
8w5d 2cm dzidzi | 171 bpm
Brak ❄️ (4 zatrzymały się w rozwoju po 3dobie)
Mój instagram:
i_want_2_be_mom -
Powiem Ci, że ja poszłam do dr Senterkiewicz jakiś czas temu. Głównie jako do endokrynologa, ale u niej póki co zostanę w kwestii ogólnie niepłodności. Przypasowała mi. Klyszejko zostawiam na później, jako moje koło ratunkowe, bo po niej nie miałabym pomysłu na kogo innego. Narazie nie chce żadnych klinik leczenia niepłodności, bo w nich mam wrażenie, że zbyt pochopnie proponuje się in vitro... Jestem całym sercem za tą metodą, ale nie jak się ją zbyt szybko i bezpodstawnie proponuje.
-
KalaW wrote:Zarejestrowałam sie do Kłyszejko na UWAGA!! 20 grudnia! Serio? Aż tak ciężko u niej z terminami?
Myślałam że jak już bede chodzić do prywatnego to nie będę miała problemu z terminami
Też więc się Zastanawiam czy nie iść w tym czasie gdzieś indziej. Sprawdzić czy wszystko ok. Macie jakiś jeszcze dobrych lekarzy do których nie czeka się 1,5 miesiąca?
A może tez już powinnam zahaczyć o Invicte?
O wow no nieźle. Liczyłam, że zadzwonię jak dostane okres i z dnia na dzień mnie zapiszą. Dr Socha jest podobo dobry ale pewnie też kolejki do niego są. Stymulację i zastrzyk na pęknięcie każdy potrafi zapisać mam nadzieję.
Fragmentacja DNA: 42%
Wynik po 3 miesiącach suplementacji: 5% (!!!) 😊
07.19r. Ruszamy z in vitro (krótki protokół)
22.07 punkcja, zapłodnione 6 komórek
27.07 ET blastocysty
beta 2.08 (6dpt) 13,59
beta 5.08 (9dpt) 65,87
beta 7.08 (11dpt) 154,29
21.08 (25dpt) mamy ❤️😍
24.04.20 nasz Skarb jest już z nami 🥰
❄️❄️ Na zimowisku -
Witam. Jakiś czas temu zarejestrowałam się na forum, później potrzebowałam odpoczynku od myślenia o kolejnych nieudanych próbach. Trafiłam teraz przypadkiem na wątek bydgoski i jestem zadowolona, że w końcu znalazłam informacje o leczeniu na naszym bydgoskim podwórku. Leczyłam się u dr Kłyszejko przez pewien czas, niestety zmieniłam lekarza, mimo tego że to wspaniały człowiek i fachowiec. Powodem było to, że może byłam pechowa, ale ekstremalnie trudno było umówić się na kolejne wizyty. Tułałam się trochę po różnych lekarzach z marnym skutkiem. Postanowiliśmy z mężem udać się na konsultacje do invimedu w Gdyni. Wróciłam stamtąd jako strzępek nerwów. Lekarka nie podjęła się w ogóle wyjaśnienia problemu moich plamień, od razu skazała wszelkie próby dojścia do sedna kłopotu na porażkę i tylko in vitro. Nastraszyła nas, że nie ma już czasu na zwłokę i musimy decydować. Strasznie to przeżyłam, bo wizyta była raczej dość dziwna, pobieżna, pośpieszna. Poczułam, że jest nastawiona tylko na zyskanie kolejnych klientów. Jednak strach pozostał. Zdecydowaliśmy, że skonsultujemy to jeszcze z jednym bądź dwoma lekarzami. Jesteśmy umówieni do Gamety Gdynia pod koniec grudnia. Pytaliśmy również o terminy do doktora Socha (choć tanio nie jest). Z tego co nam powiedziano obecnie luty/marzec.
Miło mi będzie móc korzystać również z waszych doświadczeń.6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
A u kogo byłaś?
-
Hejka, od dziś już na poważnie przygotowania invitro. Po wyciszeniu anty jestem na stymulacji (refundowana). W trakcie stymulacji badanie progesteronu, lh... i monitoring w esculapie- od niego zależy kiedy pobranie. Transfer jak dobrze pójdzie może być tego samego dnia.
Dodatkowo też już po konsultacji z anastezjologiem- procedura omówiona i wstępny plan zrobiony. Liczę, że grudzień będzie owocnyjuna lubi tę wiadomość
http://ovufriend.pl/graph/5ecbba88813add7c6493c0535fb88d36 -
Jamajca wrote:Hejka, od dziś już na poważnie przygotowania invitro. Po wyciszeniu anty jestem na stymulacji (refundowana). W trakcie stymulacji badanie progesteronu, lh... i monitoring w esculapie- od niego zależy kiedy pobranie. Transfer jak dobrze pójdzie może być tego samego dnia.
Dodatkowo też już po konsultacji z anastezjologiem- procedura omówiona i wstępny plan zrobiony. Liczę, że grudzień będzie owocnyStarania od 2015 r.
Jajniki drożne
Niskie amh
Menopur, mensinorm,ovitrelle, clo teraz 3 ostatni z letrozolem -
Kochne dziele się z Wami radością, z 15 pobranych komórek,12 było dojrzałych z czego 7 się zaplodniło.W czwartej dobie 3 zarodki przestały się rozwijać, w 5 i 6 dobie zostały nam 4.Z rozmowy Z embriolog 2 piękne 1klasy i 2nieco mniejszej. Teraz czekamy na wyniki biopsji.
juna lubi tę wiadomość
-
Kasztanek, witamy na wątku pisz śmiało. Trzymamy kciuki.
Jamajca, kibicuję, żeby wszystko poszło zgodnie z planem. Zdawaj relacje
Madgirl, świetna wiadomość. Czekamy na dalsze dobre wieści.
Fragmentacja DNA: 42%
Wynik po 3 miesiącach suplementacji: 5% (!!!) 😊
07.19r. Ruszamy z in vitro (krótki protokół)
22.07 punkcja, zapłodnione 6 komórek
27.07 ET blastocysty
beta 2.08 (6dpt) 13,59
beta 5.08 (9dpt) 65,87
beta 7.08 (11dpt) 154,29
21.08 (25dpt) mamy ❤️😍
24.04.20 nasz Skarb jest już z nami 🥰
❄️❄️ Na zimowisku -
Dzięki Jamajca za odpowiedź Podpytuje się o leki bo mam czas do konca roku ze stymulacja a pozniej dzialamy z invitro w moim przypadku nie ma na co czekac z niskim amh. Trzymam kciuki zdawaj relacje bedziemy słać pozytwyne emocje.
Madgirl super wiadomość aby takich wiecej.Starania od 2015 r.
Jajniki drożne
Niskie amh
Menopur, mensinorm,ovitrelle, clo teraz 3 ostatni z letrozolem -
nick nieaktualnyJamajca cudownie, że startujecie kibicuję gorąco i mocno trzymam kciuki! Co do atmosfery w klinice to potwierdzam. Jak tylko wspomnę dr K. C., polozna Agnieszkę czy embriologow to mi się ciepło na serduchu robi . Polubiłam też Płock, wcześniej nie miałam okazji zwiedzić, akurat w sierpniu miałam punkcję, więc pozwiedzaliśmy. Powodzenia
-
Dziewczyny, jakby co to zwolniłam termin do dr Klyszejko na 22 listopada, godzina 15, rejestrowałam się przez stronę znanylekarz.pl
-
DaveGahan wrote:Jamajca cudownie, że startujecie kibicuję gorąco i mocno trzymam kciuki! Co do atmosfery w klinice to potwierdzam. Jak tylko wspomnę dr K. C., polozna Agnieszkę czy embriologow to mi się ciepło na serduchu robi . Polubiłam też Płock, wcześniej nie miałam okazji zwiedzić, akurat w sierpniu miałam punkcję, więc pozwiedzaliśmy. Powodzenia
Ja tam prawie co 2 osobę pytam czy nie zamieszka z nami, bo tacy fajni sąDaveGahan lubi tę wiadomość
http://ovufriend.pl/graph/5ecbba88813add7c6493c0535fb88d36