Chcę jednego w Nowym Roku 🎇 Ciebie mieć u swego boku 👩🏻🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, mam wyniki białka c i s. Na pakiet trombofilii jeszcze minimum tydzień czekania ale bialko c w normie a bialko s niby też tylko wynik mam 60,8 a norma jest od 60,1 więc teraz się zastanawiam czy to już obniżony parametr czy jeszcze w normie. Oczywiście typowo jak zawsze na granicy 😅 Ma któraś doświadczenie w tym temacie? Wiem że robiłyście to badanie.
PS. Najlepsze jest to że teraz do mnie doszło że nie wiem czy nie powinnam była przed tym badaniem dostawić acardu. W prawdzie biorę go w niewielkiej dawce ale czytam w necie i są różne opinie…Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia, 23:24
14 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼
4cs: 08.24 cb 4tc💔
6cs: 10.24 cb 6tc💔
Ona 👩🏼 (31lat):
cykle regularne: 30-34dni 🗓️
2023 2x histeroskopia- wycięcie polipa
HSG (czerwiec) dwa jajowody drożne ✅
Hormony, biochemia (lipiec) ✅
🧬mutacja MTHFR a1298c hetero
On 👨🏽(31lat):
badanie nasienia 🪱(czerwiec): Ilość: 60,6 mln ✅ żywe: 69% ✅ koncentracja: 10,1 mln/ml🔻A+B: 43,5% ✅; morfo 1,8%🔻pH: 8,3🔻
🔜 1.08 urolog/androlog -
AnitaK wrote:No właśnie zastanawiam się, czy nie iść do innego szybciej, aby sprawdzić co tam się dzieje 🤔
A który u Ciebie dc? Jak Cię coś niepokoi to warto iśćAnitaK lubi tę wiadomość
👩40 👨42
02.2024 💔 (5t)
12.2024 💔 chłopiec 👼 9t5d
start programu IVF (09.2024)
zespół antyfosfolipidowy 🆗 antykoagulant toczniowy 🆗 kariotypy 🆗mucha 🆗CD138🆗
❌allo MLR 0%
❌PPJ (ANA2)- dodatni
❌MTHFR c.665C homo
❌PAI-I c.820-817 (4_5) hetero
❌KIR AA
obecne: 2DL1, 2DL3, 2DL4 deleted, 2DS4(del-22bp), 3DL1, 3DL2, 3DL3, 2DP1, 3DP1 norm
nieobecne: 2DL2, 2DL4 norm, 2DL5(group 1), 2DL5(group 2), 2DS1, 2DS2, 2DS3, 2DS4 norm, 2DS5, 3DS1, 3DP1 variant
AMH: 0,78 -> 1,05⬆
I. stumulacja do IVF (04.2025): protokół krótki💉 Mensinorm 150j., Rekovelle 12j., Orgalutran, Ovitrelle, Gonapeptyl -> 6🥚, 2 dojrzałe, 0 zarodków😪
II. stymulacja do IVF (05.2025): protokół długi, od 06.05.2025 AH -> 💉Gonapeptyl Daily-> 29.05 kontrola USG, dalsze zalecenia.. (będzie Gonal 150j. i Mensinorm 150j.)
💉i💊 zalecenia Dr S. do transferu: Accofil, Encorton, Prograf -
Belia wrote:Ja tylko dodam swoje trzy grosze. Proga miałam niskiego. Lekarka nie dała na wspomaganie bo nie plamiłam więc w jej potrzebie nie było konieczności. I nagle z grubej rury przyszło krwawienie. Na następny dzień beta 12 i ciąży już nie było więc następnym razem jak zobaczę dwie kreski to od razu robię badanie progesteronu przy becie a jak lekarz mi nie będzie chciał przepisać przy niskim to ja już sobie w razie czego znalazłam takiego co przepisze.
Warto nawet poprosić o wiecej opakowań co by było w zapasie 🙂 2x kiedy zaszłam w ciążę miałam niski progesteron 5 potem 10, badane w 10 dpo, na początku nie mialam plamienia, dopiero później się pokazało w 7 tyg jakoś. Wiem, że lekarze mają to gdzieś…👩40 👨42
02.2024 💔 (5t)
12.2024 💔 chłopiec 👼 9t5d
start programu IVF (09.2024)
zespół antyfosfolipidowy 🆗 antykoagulant toczniowy 🆗 kariotypy 🆗mucha 🆗CD138🆗
❌allo MLR 0%
❌PPJ (ANA2)- dodatni
❌MTHFR c.665C homo
❌PAI-I c.820-817 (4_5) hetero
❌KIR AA
obecne: 2DL1, 2DL3, 2DL4 deleted, 2DS4(del-22bp), 3DL1, 3DL2, 3DL3, 2DP1, 3DP1 norm
nieobecne: 2DL2, 2DL4 norm, 2DL5(group 1), 2DL5(group 2), 2DS1, 2DS2, 2DS3, 2DS4 norm, 2DS5, 3DS1, 3DP1 variant
AMH: 0,78 -> 1,05⬆
I. stumulacja do IVF (04.2025): protokół krótki💉 Mensinorm 150j., Rekovelle 12j., Orgalutran, Ovitrelle, Gonapeptyl -> 6🥚, 2 dojrzałe, 0 zarodków😪
II. stymulacja do IVF (05.2025): protokół długi, od 06.05.2025 AH -> 💉Gonapeptyl Daily-> 29.05 kontrola USG, dalsze zalecenia.. (będzie Gonal 150j. i Mensinorm 150j.)
💉i💊 zalecenia Dr S. do transferu: Accofil, Encorton, Prograf -
Hej dziewczyny 💖
Dziś się nie odzywałam, bo mieliśmy intensywny dzień z mężem. Przeszedł kolonoskopię, podczas której wykryto i od razu usunięto polipa. Niestety, po południu pojawiło się krwawienie. Jesteśmy teraz w zawieszeniu; z jednej strony wiemy, że takie krwawienie może się zdarzyć po polipektomii, ale z drugiej strony czytaliśmy, że może być niebezpieczne. Na razie obserwujemy sytuację, trzymajcie kciuki, żeby to nie było nic poważnego 🥲18. cykl starań o pierwsze maleństwo 🤍🤰🏻 #rodzew2026
• 14.08 – wizyta u lekarza prowadzącego 🧑🏻⚕️
• 22.08 – badanie pod kątem endometriozy 🔍
• 25.08 – klinika 🏥
👩 Ona (29 lat):
• PCOS ⚠️
• AMH: 6,94 🧪
• Jajowody udrożnione podczas HSG 👹 ✅
• MUCH ✅
• Podejrzenie endometriozy❓
👨 On (27 lat):
• mąż najlepszy we wszechświecie 🌏
• Ilość: 25 mln → 73,4 mln 📈
• Koncentracja: 11 → 37 mln/ml 💪
• Ruchliwość A+B: 6% → 11,5% 🐢
• Morfologia: 2% 😐
• Żywotność: 74% → 32% 📉
• HBA: 43% 🥲
• Lepkość: (++) 🤷♀️
• HP i stan zapalny żołądka – antybiotykoterapia 💊
__
„ As you do not know how the body is formed in a mother's womb, so you cannot understand the work of God, the Maker of all things.” Biblie, Ecclesiastes 11:5
I am still waiting for this miracle, let me experience it, God - maker of all things. ❤️🔥 -
Chochlik12 wrote:Hej dziewczyny 💖
Dziś się nie odzywałam, bo mieliśmy intensywny dzień z mężem. Przeszedł kolonoskopię, podczas której wykryto i od razu usunięto polipa. Niestety, po południu pojawiło się krwawienie. Jesteśmy teraz w zawieszeniu; z jednej strony wiemy, że takie krwawienie może się zdarzyć po polipektomii, ale z drugiej strony czytaliśmy, że może być niebezpieczne. Na razie obserwujemy sytuację, trzymajcie kciuki, żeby to nie było nic poważnego 🥲Chochlik12 lubi tę wiadomość
14 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼
Ona 👩🏼 (31lat):
On 👨🏽(31lat):
badanie nasienia 🪱(czerwiec): Ilość: 60,6 mln ✅ żywe: 69% ✅ koncentracja: 10,1 mln/ml🔻A+B: 43,5% ✅; morfo 1,8%🔻pH: 8,3🔻
🔜 1.08 urolog/androlog -
AnitaK wrote:Tak, badałam.
Progesteron: 1,94 nq/ml
Beta HCG: 3,61 mlU/ml
Czyli raczej owu jeszcze nie było 😒
Wcześniej jak nie byłam w ciąży, to miałam wynik Bety < 2,30 mIU/ml. Więc teraz pytanie, czy beta jeszcze spada?
A Ty?
Co myślicie dziewczyny?AnitaK lubi tę wiadomość
👩2001
🧔♂️1993
8 cs
12.01.2024 ⏸️
24.01.2024 mamy pęcherzyk ciążowy
07.02.2024 następna wizyta pusty pęcherzyk
Poronienie chybione 6/8 tydz. ciąży -
Dziś się nie odzywałam, bo mieliśmy intensywny dzień z mężem. Przeszedł kolonoskopię, podczas której wykryto i od razu usunięto polipa. Niestety, po południu pojawiło się krwawienie. Jesteśmy teraz w zawieszeniu; z jednej strony wiemy, że takie krwawienie może się zdarzyć po polipektomii, ale z drugiej strony czytaliśmy, że może być niebezpieczne. Na razie obserwujemy sytuację, trzymajcie kciuki, żeby to nie było nic poważnego 🥲Chochlik12, Deyansu lubią tę wiadomość
2 cs 11/24 cb 💔
07. 2025 10 cs
Pregna start , pregna DHA, Wit D 2000j, Magne b6 forte , inozytol needed
Luteina 1x1
👨
Obniżona ruchliwość , morfologia 1%, agregacja..
30.06 androlog -> mówi że wyniki super
Worek supli -
Dziś się nie odzywałam, bo mieliśmy intensywny dzień z mężem. Przeszedł kolonoskopię, podczas której wykryto i od razu usunięto polipa. Niestety, po południu pojawiło się krwawienie. Jesteśmy teraz w zawieszeniu; z jednej strony wiemy, że takie krwawienie może się zdarzyć po polipektomii, ale z drugiej strony czytaliśmy, że może być niebezpieczne. Na razie obserwujemy sytuację, trzymajcie kciuki, żeby to nie było nic poważnego 🥲
Trzymajcie się, a my trzymamy kciuki 🫶🏻
Chochlik12, Deyansu lubią tę wiadomość
👩🏼🦱 28 🧔🏻♂️ 30 🐈
4 cs -> ⏸️ 24.02.2025 ♥️
Beta 4.38 〰️ 39.95 〰️ 135.38 🥰
✨Kto martwi się na zapas, martwi się podwójnie ✨
📆 6.03 - mamy pęcherzyk 🫧
📆 19.03 - jest serduszko ♥️
📆 29.04 - I prenatalne, ryzyka niskie 👩🏼⚕️
📆 20.05 - wszystko okej, raczej chłopczyk 🩵
📆 17.06 - 380g ruchliwego kawalera 🫶🏻
📆23.06 - II prenatalne ✅
📆 16.07 - 787g dzidziulka🦊
📆 12.08 - kolejna wizyta 🍀
-
Dzień dobry dziewczyny, jak długo utrzymywał się u Was zastrzyk ovitrelle? Jak długo pozytyw na testach? 14 dni od podania?Starania od 12.2023
Niepłodność wtórna.
💁🏻♀️Amh 4,920ng/ml
Estradiol 30pg/mL
FSH 4,45mlU/mL
LG 6,60mlU/mL
25.09. -badanie drożności
24.10. - 4dniowy pobyt na oddziale...
💁🏻♂️Morfologia 8% 💪🏻
Badania 💉
Dieta 🥗
Ruch 🤸🏻♂️
Suplementacja 💊
Idziemy po Ciebie... 🌟 -
Sosenka93 wrote:Dzień dobry dziewczyny, jak długo utrzymywał się u Was zastrzyk ovitrelle? Jak długo pozytyw na testach? 14 dni od podania?
Hej, u mnie 14 dni po dalej potrafi wychodzić cień. Ale wszystko zależy od organizmu, są dziewczyny które już po 6 dniach mają blade testy👫 30 & 30
starania naturalne od 01.2024
z pomocą medyczną od 08.2024
👩🏻PCOS + IO + niedoczynność (ogarnięta)
💊 Euthyrox + Glucophage + dieta low carb + suple
▪️naturalne cykle b. długie - 60-70 dni, częsty brak owulacji
▪️prawy jajowód niedrożny
🧬 PAI1 hetero, V R2 hetero; zespół antyfosfolipidowy - Acard
🧔🏼obniżone parametry nasienia listopad 2024 ➡️ luty 2025 pogorszenie wyników
▪️Żylaki powrózka III st.
📆 koniec kwietnia operacja - regeneracja w toku; seminogram kontrolny - koniec lipca
W związku z historią @hakorośl zrobiłam test już dzisiaj. Szkoda, że to ovitrelle bo przez cały rok nawet oszukańca (nie zazdroszczę oszukańców).
Jutro sprawdzę czy się wypłukuje. U mnie 14 dni od zastrzyku minęło.
Od piątku boli mnie brzuch okresowo i czekam na 🐒 bo tak się zapowiada. Rano spojrzałam, że nie przyszła to stwierdziłam "a siknę, dawno nie sikałam"
Myślę, że przez stymulację wszystko się poplątało i to jak badanie swojego organizmu na nowo.
https://zapodaj.net/plik-02rxv6UGIHWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia, 09:01
Starania od 12.2023
Niepłodność wtórna.
💁🏻♀️Amh 4,920ng/ml
Estradiol 30pg/mL
FSH 4,45mlU/mL
LG 6,60mlU/mL
💁🏻♂️Morfologia 8% 💪🏻
Badania 💉
Dieta 🥗
Ruch 🤸🏻♂️
Suplementacja 💊
Idziemy po Ciebie... 🌟 -
Sosenka93
Najlepiej chyba zrobić sobie testowy test 😂 np 7 i 10 dp ovitrelle i zobaczyć.
Ja nie chciałam patrzeć na fejkowe kreski wiec zaczynałam robić test od 13 dp zastrzyku z nastawieniem że jak wyjdzie kreska to zatestuje też dzień po żeby zobaczyć czy się wzmacnia, i dopiero pójdę na betę.
No ale na razie nie było konieczności bo od 13dp ovitrelle testy białe....
Chochlik, trzymam kciuki za męża, współczuję wam stresów:( oby wszystko poszło dobrze...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia, 09:04
Chochlik12, Sosenka93 lubią tę wiadomość
21 cykl oczekiwania na Cud -znów przerwa, antybiotykoterapia...
👱♀️: LUF, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, endometrioza i adenomioza, AMH 10.24- 1,28, zapalenie endometrium, nadreaktywność NK, hipoglikemia reaktywna, IO
❌️ brak KIR: 2DS1, 2DS3, 2DS5, 3DS1.
✅wymazy, HSG, histeroskopia (usunięto polipy, udrożniono jajowód)
❌️8 cykli stymulowanych, 3 potwierdzone owulacje
🧑: morfo 4%; ruch a+b- 40%, 30 mln plemników w nasieniu, SDF-15%, upłynnienie 25min
"Zes*am się, a nie dam się." -
@chochlik, trzymam kciuki za Twojego męża. I dużo siły dla Ciebie w tej sytuacji.
Chochlik12 lubi tę wiadomość
Starania od 12.2023
Niepłodność wtórna.
💁🏻♀️Amh 4,920ng/ml
Estradiol 30pg/mL
FSH 4,45mlU/mL
LG 6,60mlU/mL
💁🏻♂️Morfologia 8% 💪🏻
Badania 💉
Dieta 🥗
Ruch 🤸🏻♂️
Suplementacja 💊
Idziemy po Ciebie... 🌟 -
Ja melduje ❄️ i czekam na 🐒, dziś powinna przyjść. Niby człowiek wiedział, ale się łudził.
Tak naprawdę to wyć mi się chce.
Jeszcze mama do mnie wczoraj tekstem: że jakaś synowa jej koleżanki, która brała ślub wtedy co my, urodziła już drugie dziecko. No fajnie. Mama na razie nie wie, że się staramy.
Mój mąż już nie mamrze o badania nasienia. Pyta się w piątek gdzie ma jechać do tego banku. Ja się pytam jakiego banku, a on: no nasienia. Nasienie mi oddać kazałaś 😅
Chochlik12 trzymam kciuki aby z mężem było wszystko w porządku 🤞
Chochlik12, Kirby lubią tę wiadomość
👱♀️❤️👨29&38
Starania o pierwsze 👶🩷🩵
👱♀️
❌Endometrioza 1 stopnia z adenomiozą, podejrzenie polipa i stanu zapalnego
❌Hashimoto
✅MUCHa
✅ANA,ANA1,AMA,ASMA
✅Kariotyp
❌BX, jeden KIR implantacyjny
❌FSH 01.2025 (8,72) 03.2025 (15,70)
TSH (0,80)
Anty TPO (134) ❗
AMH (0,26)-->(0,14) ❌❌❌❌❌
👨
Koncentracja (114,4 mln)
Ruch szybki postępowy a (13,49 %)
Morfologia (2 %) ❌
🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
I procedura ❌
📆07.05.2025 - kwalifikacja do programu
📆09.05.2025 - start stymulacji I IVF
📆21.05.2025 - punkcja - pobrano 4 🥚komórki, 2 MII + biopsja endometrium, 0 ❄️
II procedura
‼️ Helikobakter pylori
Czy w tym roku spotka mnie chociaż jedna dobra rzecz? -
Belia wrote:Dziewczyny, mam wyniki białka c i s. Na pakiet trombofilii jeszcze minimum tydzień czekania ale bialko c w normie a bialko s niby też tylko wynik mam 60,8 a norma jest od 60,1 więc teraz się zastanawiam czy to już obniżony parametr czy jeszcze w normie. Oczywiście typowo jak zawsze na granicy 😅 Ma któraś doświadczenie w tym temacie? Wiem że robiłyście to badanie.
PS. Najlepsze jest to że teraz do mnie doszło że nie wiem czy nie powinnam była przed tym badaniem dostawić acardu. W prawdzie biorę go w niewielkiej dawce ale czytam w necie i są różne opinie…
Ja nie odstawiam do tego acardu.
Mam zespół antyfosfolipidowy, Białko c i s mam na niskiej granicy normy. Jedno miałam dosłownie minimini poniżej. W ciazy się poprawiły lekko. Także u mnie nie ma jakichś szokujących wyników tych białek mimo APS i Sjogrena
Bywa że funkcjonujesz idealnie a te schorzenia wykrywasz tylko w typowych dla nich przeciwcialach. Wtedy też łagodniej się leczy niż u kogoś kto miał jakieś zatory, zakrzepy, udary itp. U mnie jeszcze lekka leukopenia i neutropenia w morfologii. APTT też może być fałszywie podwyzszony.
Aptt sugeruje, że masz skłonność do krwawien. W APS przeciwciala tak reagują z odczynnikami dla aptt że jest ono wysokie fałszywie co świadczy nie o skłonności do krwawień, ale zakrzepów. Wiec jak ktoś sobie bada aptt i wyjdzie wysokie to niekoniecznie oznacza że macie skłonność do krwawień, wręcz przeciwnie koniecznie trzeba iść na badanie zespołu antyfosfolipidowegoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia, 09:40
Belia lubi tę wiadomość
23/24 - odkrycie przeciwciał APS, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
7.02 - 410g księżniczki 🥰
28.02 - 615g Córeczki ze zdrowym serduszkiem ❤️
13.03 - 781 gram Maluszka 🐨
8.04 - mamy już 1368 gram 😍
14.04 - piękne wyniki III prenatalnych🌷
7.05 Ważę już 2,4 kg👶🏻❤️
5.06 Mam już 3kg🥰
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Sosenka93 wrote:W związku z historią @hakorośl zrobiłam test już dzisiaj. Szkoda, że to ovitrelle bo przez cały rok nawet oszukańca (nie zazdroszczę oszukańców).
Od piątku boli mnie brzuch okresowo i czekam na 🐒 bo tak się zapowiada. Rano spojrzałam, że nie przyszła to stwierdziłam "a siknę, dawno nie sikałam"
Myślę, że przez stymulację wszystko się poplątało i to jak badanie swojego organizmu na nowo.
https://zapodaj.net/plik-02rxv6UGIH
Nie chce ci zabierać nadziei, ale u mnie tak wyglądają testy nawet 14 dni po ovitrelle.
Zrób jutro drugi a najlepiej idź na betę 🤞🏻Sosenka93 lubi tę wiadomość
Starania od 04/24
👩🏻 ✅ hormony, kariotyp, amh 3,74 (08/24) ➝ 2,45 (05/25), histeroskopia (04/25), p/c przeciwplemnikowe, ANA
❌ niedrożny kanał szyjki macicy po LEEP, niedrożny prawy jajowód, kir AA, cross match 31,4%, czynnik V R2 hetero, MTHFR (A1298) homo, hipoglikemia reaktywna, hiperinsulinemia, IO 😱
🧔🏻♂️ ✅ HBA 80%, SDF 7%, hormony, kariotyp, hla-c1
❌ oligospermia, podwyższony stres oksydacyjny
07/25 - kwalifikacja IVF 🍀✨
30/07 - USG kontrolne, rozpisanie stymulacji -
Sosenka93 wrote:Dzień dobry dziewczyny, jak długo utrzymywał się u Was zastrzyk ovitrelle? Jak długo pozytyw na testach? 14 dni od podania?
U mnie jakoś 7-8 dni się utrzymuje ☺️Sosenka93 lubi tę wiadomość
👩🏼27 🧔🏻♂️31
12cs o pierwszego maluszka po 8 latach AH
25.07 - 10 dpo ⏸️🩷
26.07 - beta 46, progesteron 18,75🩷
5 cykli stymulowanych ❌
29.04 🩸 | Podjęliśmy ważną decyzję – dać sobie oddech. Zostawiamy za sobą stymulacje, oczekiwania i presję. Teraz pozwalamy sobie na luz, bo wierzymy, że najpiękniejsze rzeczy przychodzą wtedy, gdy serce jest spokojne 🩷
-
Cel95 wrote:Ja nie odstawiam do tego acardu.
Mam zespół antyfosfolipidowy, Białko c i s mam na niskiej granicy normy. Jedno miałam dosłownie minimini poniżej. W ciazy się poprawiły lekko. Także u mnie nie ma jakichś szokujących wyników tych białek mimo APS i Sjogrena
Bywa że funkcjonujesz idealnie a te schorzenia wykrywasz tylko w typowych dla nich przeciwcialach. Wtedy też łagodniej się leczy niż u kogoś kto miał jakieś zatory, zakrzepy, udary itp. U mnie jeszcze lekka leukopenia i neutropenia w morfologii. APTT też może być fałszywie podwyzszony.
Aptt sugeruje, że masz skłonność do krwawien. W APS przeciwciala tak reagują z odczynnikami dla aptt że jest ono wysokie fałszywie co świadczy nie o skłonności do krwawień, ale zakrzepów. Wiec jak ktoś sobie bada aptt i wyjdzie wysokie to niekoniecznie oznacza że macie skłonność do krwawień, wręcz przeciwnie koniecznie trzeba iść na badanie zespołu antyfosfolipidowego
W twojej wypowiedzi jest wiele niezrozumiałych dla mnie rzeczy oczywiście 😅 napisałabyś Mi co jeszcze warto by było przebadać? Zespół antyfosfolipidowy i co jeszcze?
Co tam w ogóle u ciebie? Jak ciąża? ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia, 09:53
14 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼
Ona 👩🏼 (31lat):
On 👨🏽(31lat):
🔜 1.08 urolog/androlog -
brilka wrote:Nie chce ci zabierać nadziei, ale u mnie tak wyglądają testy nawet 14 dni po ovitrelle.
Zrób jutro drugi a najlepiej idź na betę 🤞🏻
Kochana, nie mam nadziei ♥️Starania od 12.2023
Niepłodność wtórna.
💁🏻♀️Amh 4,920ng/ml
Estradiol 30pg/mL
FSH 4,45mlU/mL
LG 6,60mlU/mL
💁🏻♂️Morfologia 8% 💪🏻
Badania 💉
Dieta 🥗
Ruch 🤸🏻♂️
Suplementacja 💊
Idziemy po Ciebie... 🌟 -
Sosenka93 wrote:W związku z historią @hakorośl zrobiłam test już dzisiaj. Szkoda, że to ovitrelle bo przez cały rok nawet oszukańca (nie zazdroszczę oszukańców).
https://zapodaj.net/plik-02rxv6UGIH14 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼
Ona 👩🏼 (31lat):
On 👨🏽(31lat):
🔜 1.08 urolog/androlog