X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Chcę jednego w Nowym Roku 🎇 Ciebie mieć u swego boku 👩🏻‍🍼
Odpowiedz

Chcę jednego w Nowym Roku 🎇 Ciebie mieć u swego boku 👩🏻‍🍼

Oceń ten wątek:
  • Loraa Autorytet

Wysłany: 31 stycznia, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @karczoch przytulam mocno 🫂

👱‍♀️❤️👨29&38

Starania o pierwsze 👶🩷🩵

7 cs 😿
    ⏸️ 0 razy

28.04.2025 - wizyta w Klinice Niepłodności

👱‍♀️
    Endometrioza 1 stopnia z adenomiozą, podejrzenie polipa i stanu zapalnego ❌
    FSH 01.2025 (8,72) 03.2025 (15,70) ❌
    LH (6,8 )
    Estradiol (22,00)
    TSH (1,98 )
    Anty TPO (83) ❗
    Witamina D (95,62)
    Ferrytyna ( 82,00)
    Witamina B12 ( 1006,00)

👨
    Koncentracja (114,4 mln)
    Ruch szybki postępowy a (13,49 %)
    Morfologia (2 %) ❌
  • izzou97 Ekspertka

Wysłany: 31 stycznia, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Widzę, że ostatnio rozmawiałyście o tym, jakie figle płata nam głowa podczas starań. I trochę mnie uspokoiłyście tym, że nie tylko ja na przykład mam dziwne bóle w drugiej połowie cyklu 😅 zanim zaczęliśmy się starać, to niczego takiego nie doświadczałam, a na pewno nie na taką skalę. Chyba na zasadzie działania głowy też jest u mnie już kolejny cykl tak, że 🙈 zaczyna się jedno- lub dwudniowym brązowym plamieniem - zawsze było szybko i konkretnie, a teraz jak człowiek ma nadzieję, to jeszcze o ironio może łudzić się, że to implantacja 😅 Chciałoby się czasem wyłączyć to myślenie i analizowanie, a jak człowiekowi zależy to jest dokładnie na odwrót

almost.there, Loraa, Deyansu, Agni97, AnitaK, Olisska, emciak lubią tę wiadomość

👩🏼‍🦱 27 🧔🏻‍♂️ 29 🐈
    4 cs -> ⏸️ 24.02.2025 ♥️
    Beta 4.38 〰️ 39.95 〰️ 135.38 🥰
    ✨Kto martwi się na zapas, martwi się podwójnie ✨

📆 6.03 - mamy pęcherzyk 🫧
    📆 19.03 - jest serduszko ♥️
    📆 22.04/29.04 - kolejna wizyta/prenatalne

preg.png
  • Iskiereczka00 Ekspertka

Wysłany: 31 stycznia, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karczoch przytulam mocno ❤️

I pożyczam hasło 'co nas nie zabije, to nas sponiewiera', czuję je mocno.

Starania od 10.2022

👩🏼 34

IO, niedrożny jajowód, przewlekłe zapalenie endometrium, endometrioza I stopnia + adenomioza

04.24 metformina
    08.24 leczenie doksycyklina
    01.25 leczenie metronidazol + tarivid

04.25 immunolog?
    I co dalej?

🧔🏻‍♂️ 36
    03.25 powtórka badań nasienia

e10150ea3c2caf0b8588c139fa1e741e.png
  • PaulinaNnn Ekspertka

Wysłany: 31 stycznia, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obiecuję sobie że w lutym odpuszczam i nic nie analizuje 😅 bo to wykańcza 😂 a w sumie nie wiem jeszcze czy mąż będzie w domu 😂

💃🏻31
    🤵‍♂️33

4cs - na luzie, spontanicznie
    3cs - testy owulacyjne, suplementy
    31.03 🥰 II 🥰 12/13 dpo
    Beta- 33.60 mlU/ml -> 111.00 mlU/ml-> 326.00 mlU/ml-> 834.00 mlU/ml
    Progesteron- 11.90 ng/ml -> 10.80 ng/ml

„Moje nadzieje nie zawsze się spełniają, ale zawsze mam nadzieję" 🤍
  • Treaclynat Autorytet

Wysłany: 31 stycznia, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okej przekonałyście mnie że jest sens, w takim razie kłuje się i trzymam kciuki za ten cykl ❤️
    Zastrzyk będę mogła zrobić dopiero dziś przed 15, szans na przytulanko mamy dziś i dopiero w niedzielę rano, więc mam nadzieję że to wystarczy

1993 👱🏻‍♀️🧔🏻🐶
    12 cs
    Starania od 04.2024

💊euthyrox 25, b complex, magnez, omega+ wit DEK, inozytol, shatavari, maca, selen, cynk, laktoferyna, maślan sodu, probiotyki, witamina C, koenzym Q10, jod

USG piersi ✅
    Cytologia ✅
    USG tarczycy ✅
    prolaktyna 19
    TSH 1,65✅
    ferrytyna 30 ❌
    Witamina b12- 502 pg/ml✅
    Kwas foliowy - 14,50 ng/ml✅
    Witamina D - 26,2 ng/ml ❌
    Glukoza 79✅
    7dpo (grudzień):
    Estradiol 285 pg/ml❌
    Progesteron 16,50 ng/ml
    4 dc (styczeń)
    LH:FSH 0,91
    Estradiol 55
    USG dopochwowe ✅
    AMH 3,080 ng/ml
    Drożność ✅
    01.2025 1cs Ovitrelle 💉

Badanie nasienia ✅ morfologia 4%
    Cykle regularne 27-29 dni
  • Marcia03 Ekspertka

Wysłany: 31 stycznia, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @karczoch321 przytulam🫂 i przykro mi, ze Cie to spotkalo. Trzymam kciuki zeby szpital Cie ominal i zycze duzo spokoju ale i sily na dalsze dzialanie i powodzenie 🫂

35 👩 40 🧑

11.2017 💔

03.2019 🩷 (40+2)

Starania o rodzeństwo od 09.2024
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 31 stycznia, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izzou97 wrote:
    Hej dziewczyny,
    Widzę, że ostatnio rozmawiałyście o tym, jakie figle płata nam głowa podczas starań. I trochę mnie uspokoiłyście tym, że nie tylko ja na przykład mam dziwne bóle w drugiej połowie cyklu 😅 zanim zaczęliśmy się starać, to niczego takiego nie doświadczałam, a na pewno nie na taką skalę. Chyba na zasadzie działania głowy też jest u mnie już kolejny cykl tak, że 🙈 zaczyna się jedno- lub dwudniowym brązowym plamieniem - zawsze było szybko i konkretnie, a teraz jak człowiek ma nadzieję, to jeszcze o ironio może łudzić się, że to implantacja 😅 Chciałoby się czasem wyłączyć to myślenie i analizowanie, a jak człowiekowi zależy to jest dokładnie na odwrót

Mi się tak w poprzednim cyklu udało, nie myślałam, nie sprawdzałam ile dpo jestem i nagle nie było żadnych dziwnych objawów, bóli, kłóć czy swędzenia cycków, no dosłownie nic 🤣 przyszła małpa jak w zegarku, bez zbędnych plamień czy nie wiadomo czego , teraz też się jakoś nie skupiam na tym i byle do przodu, wiem, że owu pewnie była albo może cykl bez owu skoro jajnik się nie odezwał I tyle. Co ma być to będzie. Testów nadal nie zamierzam kupować dopóki się małpa nie spóźni, mniej stresu i parę groszy w kieszeni 🤭 i dużo lżej się na głowie czuje, nie widząc bieli, @ jak przychodzi aż tak nie boli jak biel na teście, która jakoś tak dowala podwójnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia, 09:48

izzou97, Agni97, brilka, sandrac_94, kitka_, Deyansu lubią tę wiadomość

34👧 38🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    9 cs 💔
    👨‍👩‍👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)

12 cs 💔

Walczymy dalej 13cs 🤞
    Nasze ostatnie "do 3 razy sztuka"😁Musi się udać ☘️
  • Deyansu Autorytet

Wysłany: 31 stycznia, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karczoch 🫂🥺 strasznie przykro, w takim razie życzę Ci spadku, żebyś nie musiała lecieć do szpitala. Już wystarczy Ci tego rollercoastera 😑❤️‍🩹

Sosenka 🤞🏻🥰 za monitoring
    Treaclynat 🤞🏻😍 za działanie ovitrelle i Wasze ❤️❤️

AnMiPe no widzisz, zapomniałam, dzieki🥰 ale przynajmniej sobie dziś odpocznę, wczoraj to był koszmar. A jeszcze czeka mnie powtórka w poniedziałek i wtorek. Później zresztą też będę co jakiś czas umawiać się z tą dziewczyną i do niej przychodzić. Muszę przed tym elegancko odpocząć 🙄 w ogóle zresztą zaczynam od urlopu 2 tygodniowego (ze względu na tzw. wczasy pod gruszą), dopiero potem jak wszystko będzie ok, to idę na L4.

I na szczęście dzisiejsza wizyta przesunięta na godzinę dla ludzi, dostałam smsa że mam być u Dr na 15:35. Uff 🤗 Ale i tak się stresuję 🤷🏻

Agni97, AnMiPe, Darrika, Treaclynat, AnitaK, cysterka95, izzou97, Sosenka93, Mstka lubią tę wiadomość

👩🏻 38
    PCOS, IO, MTHFR - homozygota, PAI 1 & V R2- heterozygota; AMH 1,23 (11.2024)
    Lewy jajowód niedrożny, endomenda 1 st, stan zapalny endometrium -> antybiotyki 12.2024

👱🏻32
    morfo 3%, ciężka oligospermia, glukoza na czczo❌ -> krzywa glu/ins OK; stres oksydacyjny ❌

Rodzinka 👩🏻👱🏻 & 🐱 - 🤵👰 10.2022
    Starania na luzie - 2023
    06.2024 - cb (po niedrożnej stronie)
    07.2024 - I stymulacja Clo + Ovitrelle nieudana+ złe samopoczucie
    8-12. 2024 -> diagnostyka obojga
    02.01.2025 ⏸️😳 beta 29,8, prog 32,4
    17.01 CRL 0,28 cm i pikselowe ❤️
    31.01. CRL 1,6 cm ❤️ 26.02 CRL 5,5 cm ❤️
    04.03 7 cm Człowieka ❤️ chyba 💙♂️ 😉 większość ryzyk - niska
    26.03. 12 cm Faceta 😁
    22.04. 🩺🧬 połówkowe

preg.png
  • izzou97 Ekspertka

Wysłany: 31 stycznia, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darrika wrote:
    Mi się tak w poprzednim cyklu udało, nie myślałam, nie sprawdzałam ile dpo jestem i nagle nie było żadnych dziwnych objawów, bóli, kłóć czy swędzenia cycków, no dosłownie nic 🤣 przyszła małpa jak w zegarku, bez zbędnych plamień czy nie wiadomo czego , teraz też się jakoś nie skupiam na tym i byle do przodu, wiem, że owu pewnie była albo może cykl bez owu skoro jajnik się nie odezwał I tyle. Co ma być to będzie. Testów nadal nie zamierzam kupować dopóki się małpa nie spóźni, mniej stresu i parę groszy w kieszeni 🤭 i dużo lżej się na głowie czuje, nie widząc bieli, @ jak przychodzi aż tak nie boli jak biel na teście, która jakoś tak dowala podwójnie

Jestem fanką Twojego nastawienia 😁 zaraź mnie nim proszę 🙏🏻❤️‍🩹

Agni97, Deyansu, Darrika lubią tę wiadomość

👩🏼‍🦱 27 🧔🏻‍♂️ 29 🐈
    4 cs -> ⏸️ 24.02.2025 ♥️
    Beta 4.38 〰️ 39.95 〰️ 135.38 🥰
    ✨Kto martwi się na zapas, martwi się podwójnie ✨

📆 6.03 - mamy pęcherzyk 🫧
    📆 19.03 - jest serduszko ♥️
    📆 22.04/29.04 - kolejna wizyta/prenatalne

preg.png
  • Nayeli Autorytet

Wysłany: 31 stycznia, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @karchoch przykre to bardzo co Cię spotkało i ile emocji kosztowało 🫂🫂🫂 oby się szybko cykl wyregulował i kolejny wątek był szczęśliwy 🤞😊

Mało się ostatnio tu angażuję, podczytuję co u Was prawie każdego dnia ale z racji wstrzymania starań tak było łatwiej. W środę mam wizytę u lekarza, jeśli potwierdzi obecność potworniaka czy innej torbieli koniecznej do usunięcia to 10 marca mam już termin na laparoskopie. O dziwo od tygodnia nie czuję żadnego dyskomfortu, który do tej pory był więc mam jeszcze nadzieję, że się pomylił i to co było się wchłonęło a ja będę mogła wracać do starań 😊
    Grypa nas w tym tygodniu umęczyła i razem z mężem tydzień w łóżko. Brzmi romantycznie ale niestety tak nie było 😂
    Bądźcie zdrowe dziewczyny, tulę na biele i powodzenia testującym jeszcze dzisiaj🤞

Iskiereczka00, AnitaK, kitka_, Mstka lubią tę wiadomość

👩🏻34 👨🏼‍🦱41 🐱

starania od kwietnia 2024 r.

10.2024 biochem 💔

Badania z I etapu ✓
    Drożność ✓
    AMH: 3,38
    FSH: 6,70
    badanie nasienia ✓
    Suple: jabłczan magnezu, Omega3, olej z czarnuszki, olej z wiesiołka, witamina D3, witamina C, Inofem, mleczko pszczele, zioła na torbiele jajników
    ❌ostatnie cykle bezowulacyjne
    stymulacja Aromek+Ovitrelle+Duphaston
    marzec ❌
    13 cs 🤞🏼 kwiecień
  • Agni97 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darrika wrote:
    Macie rację! U mnie pierwsza połowa cyklu jest super psychicznie, ale druga połowa to jest jakiś dramat. Ja niestety nie potrafię wyłączyć głowy i cały czas o tym myślę, potem myślę, żeby testować i takie błędne koło..
    Teraz oczywiście zaczęłam cykl, więc jest dobrze i oczywiście, że teraz też mogłabym mówić, że nie będę doszukiwać się objawów, nie będę sprawdzać ile dpo itd. Ale wiem, że jak przyjdzie druga połowa cyklu to moje gadanie pójdzie się je* 🤣

Nayeli, AnitaK lubią tę wiadomość

👩🏻 28 👱🏼‍♂️29 🐶 3

👶🏻 2024 (w 1 cs)

od 10.2024 starania o drugiego bobasa 🤞
    12.2024 cb 💔
    25.02. ⏸️🥹
    beta 48,20 mIU/ml
    prog 19,97 ng/ml

27.02. beta 110,15 mIU/ml
    prog 23,40 ng/ml

19.03. 1 cm małego Człowieczka; mamy serduszko 🥹❤️

nadal kp 🤱🏻

preg.png
  • Kaliope Autorytet

Wysłany: 31 stycznia, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monini15 wrote:
    W sono też jesteś w stanie mocno przepchać sól na zmianę z powietrzem kwestia kto to robi i z jakim wyczuciem

Czasem przepychanie na siłę może zrobić więcej szkód, niż pożytku. Pytałam o to zaraz po laparoskopii i taką dostałam odpowiedź od chirurga. Nawet jeśli udrożnisz pod ciśnieniem, nigdy nie wiadomo, czy jajowód w ogóle będzie funkcyjny.

Ja: 35, on: 34

✅IO w remisji- Metformina 2000 mg, usunięte niewielkie ognisko endometriozy oraz zrosty
    📍AMH 22 ng/ml
    📍PCOS, długie, bezowulacyjne cykle, hiperandrogenizm, hiperplazja endometrium, niedrożny lewy jajowód
    ❌przewlekłe zapalenie endometrium (Doxycylina na 2 tygodnie)
    ❌02.04.2025- chlamydia w posiewie- Azytromycyna
    20.03.2025 ⏸️- beta 233
    02.04.2025 pęcherzyk cążowy + żółtkowy
    09.04.2025 jest serduszko <3 crl 0,46 cm
    📆07.05.2025- kontrola
    preg.png
  • Agni97 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izzou97 wrote:
    Jestem fanką Twojego nastawienia 😁 zaraź mnie nim proszę 🙏🏻❤️‍🩹
    Ja też poproszę o zarażenie 🙏🏻❤️‍🩹

👩🏻 28 👱🏼‍♂️29 🐶 3

👶🏻 2024 (w 1 cs)

od 10.2024 starania o drugiego bobasa 🤞
    12.2024 cb 💔
    25.02. ⏸️🥹
    beta 48,20 mIU/ml
    prog 19,97 ng/ml

27.02. beta 110,15 mIU/ml
    prog 23,40 ng/ml

19.03. 1 cm małego Człowieczka; mamy serduszko 🥹❤️

nadal kp 🤱🏻

preg.png
  • assialbnn Autorytet

Wysłany: 31 stycznia, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    izzou97 wrote:
    Hej dziewczyny,

Płata figle to mało powiedziane 🤣 jestem 6dpo mam wrażenie że bola mnie piersi inaczej niz zwykle przed miesiączką a może wogole nie bola i aby sobie wmawiam 🤣 klucie w jajnikach raz na jakiś czas lekki bol brzucha 😂 szaleństwo co dzieje się z człowiekiem gdy ma nadzieję na jakieś objawy a to poprostu dzień jak codzień przed miesiaczka . Pozostaje czekać i wkręcać sobie dalej 😁 myślę że jeśli to jest wpisane w scenariusz gdy stara się o ciążę 🙂

izzou97 lubi tę wiadomość

👩 33
    👱‍♂️ 36

👸 córka 2015

3cs🗓
    5.02 ⏸️
    28.02 💔 8tc
  • Kaliope Autorytet

Wysłany: 31 stycznia, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siasi bardzo współczuję :( mam nadzieję, że jakoś się trzymasz...

Loraa czasem jest jedna mała przeszkoda, którą po prostu trzeba usunąć. Nosek do góry! Zobacz, jakie tu były historie i z jakim pięknym zakończeniem :)

Treaclynat zrób Amh i badanie drożności. Czasem drożność sama w sobie "wypłukuje" jakiś zalegający śluz, który blokuje jajowody. Ja bym do tego zrobiła jeszcze wymazy. Nie myśl na razie o inseminacji i nie rób sobie presji:) Może wcale do tego nie dojdzie :) Trzymam kcuki :)
    Odnośnie Ovitrelle, to informację z kliniki dostałam taką, jak już dziewczyny napisały.

Deynasu bardzo trzymam kciuki za dzisiejsze USG. Trochę nieludzka ta godzina i przykro mi, że narobili Wam stresu, ale najważniejsze, że będziecie je mieli.

Mardotka bardzo mi przykro :(

Karczoch matulu, strasznie mi przykro :( nie chciałam nic pisać, żeby nie dołowac, ale też mi właśnie przeszło przez myśl, żeby sprawdzić jak najszybciej, czy to nie pozamaciczna :(

Finch To rewelacyjna wiadomość! trzyam kciuki za drożność :)

Loraa, Treaclynat, Finch11, Deyansu lubią tę wiadomość

Ja: 35, on: 34

✅IO w remisji- Metformina 2000 mg, usunięte niewielkie ognisko endometriozy oraz zrosty
    📍AMH 22 ng/ml
    📍PCOS, długie, bezowulacyjne cykle, hiperandrogenizm, hiperplazja endometrium, niedrożny lewy jajowód
    ❌przewlekłe zapalenie endometrium (Doxycylina na 2 tygodnie)
    ❌02.04.2025- chlamydia w posiewie- Azytromycyna
    20.03.2025 ⏸️- beta 233
    02.04.2025 pęcherzyk cążowy + żółtkowy
    09.04.2025 jest serduszko <3 crl 0,46 cm
    📆07.05.2025- kontrola
    preg.png
  • Helcia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karczoch bardzo mi przykro. Trzymaj się Kochana 🍀

Treaclynat mi kiedyś lekarz powiedział, że ovitrelle "potęguje" owulację.

Darrika dobre podejście. Ja po bardzo długich staraniach o pierwsze dziecko, też podjęłam taką decyzję, więc testowałam dopiero jak miesiączka mi się spóźniła 2 dni (i w pierwszej i drugiej ciąży). Tak było łatwiej dla mojej psychiki.

Dziewczyny byłam wczoraj na wizycie u gina- jest zarodek, ale na razie za wcześnie żeby coś więcej powiedział. Kolejna za 2 tyg, to już będzie akurat za luty.

Treaclynat, Saule, almost.there, Kaliope, Darrika, Agni97, Olisska, AnitaK, Marcia03, kitka_, DreamBee, Deyansu, ellevv, dailydamn lubią tę wiadomość

Starania naturalne od 2019r.
    Ona, on- badania ok
    Stymulacja, Gameta, inseminacja, prawy jajowód niedrożny, macica dwurożna, polip- łyżeczkowanie

8.03.2023r. test pozytywny (drugi cykl po łyżeczkowaniu, II z niedrożnej strony!!)

14.11.2023r. synuś ♥

23.01.2025r. test pozytywny, beta 245 (pierwszy cykl starań!!)

Czekamy na nasz drugi cud ♥♥♥
  • White1 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszły moje wyniki proga 8dpo dzisiaj (w ogóle co za ekspres). Wynik to 22.9 ng/ml 😳

Norma f. lutealna 4.11 - 14.5
    P.S. nie biorę proga

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia, 11:06

PaulinKA, Loraa, Saule, almost.there, Finch11, Kaliope, madziankaa, Agni97, Olisska, AnitaK, Helcia, Nayeli, cysterka95, onalola, izzou97, Marcia03, Darrika, kitka_, Sosenka93, DreamBee, Deyansu, Lisik, ellevv, Mstka, dailydamn lubią tę wiadomość

👧25 🧑26 🐈🐈
    ⏳️05.24 💉01.25

👧 PCOS | AMH 6.16 | brak owulacji
    🧑 Morfo 3% -> 4%
    Ruch A+B 26% -> 61% 🤯
    Ilość 77mln/ml (300mln łącznie)
    HBA 78% | MAR 1% | DFI 19%

❌️01 Lametta + Zivafert
    ❌️02 Lametta + Zivafert
    ❌️03 Lametta + Zivafert
    ⏳️04 Lametta
  • PaulinKA Autorytet

Wysłany: 31 stycznia, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    White1, przepięknie! Owulacja torpeda! Niechaj będą z tego dzieci <3

White1, Deyansu lubią tę wiadomość

♀️&♂️ '95: 17 cykl od początku starań -zawieszony
    👱‍♀️: LUF, zaburzenia owulacji, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, endometrioza i adenomioza, AMH 10.24- 1,28
    ✅MUCH, HSG- udrożniono lewy jajowód
    ✅ brak p.cial przeciwplemnikowych
    ❌️6 cykli stymulowanych, 3 potwierdzone owulacje
    ❌️Polip w macicy
    ‼️ wykryto obecność jaj pasożyta.

🧑: morfo 4%; ruch a+b- 40%, 30 mln plemników w nasieniu, SDF-15%, upłynnienie 25min ⚠️
    ✅USG ok

🔜
    Przerwa w staraniach
    04.2025- Leczenie pasożytów
    5.05- Histeroskopia
    05.2025- biopsja endometrium
    06/07. 2025?- Drożność z lipiodolem -
    Czerwiec- powrót do starań?
    ⏰️ 09/10.2025 - klinika
  • AnitaK Autorytet

Wysłany: 31 stycznia, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karczoch przykro mi, ściskam mocno 🫂

Miłego dnia dziewczyny 🌞

Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
    2018 👶
    2019 👶
    Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
    Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
    4cs po poronieniu chybionym ( w sumie 17 cs) 🍀🍀🍀
  • White1 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaulinKA wrote:
    White1, przepięknie! Owulacja torpeda! Niechaj będą z tego dzieci <3
    Kurcze aż mam mini zawał teraz, nie spodziewałam się takiego wyniku. Niech będzie tak jak mówisz 💪

Deyansu lubi tę wiadomość

👧25 🧑26 🐈🐈
    ⏳️05.24 💉01.25

👧 PCOS | AMH 6.16 | brak owulacji
    🧑 Morfo 3% -> 4%
    Ruch A+B 26% -> 61% 🤯
    Ilość 77mln/ml (300mln łącznie)
    HBA 78% | MAR 1% | DFI 19%

❌️01 Lametta + Zivafert
    ❌️02 Lametta + Zivafert
    ❌️03 Lametta + Zivafert
    ⏳️04 Lametta
‹‹ 218 219 220 221 222 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ