Chłopiec czy dziewczynka?
-
WIADOMOŚĆ
-
Anoolka wrote:Chcieć to sobie można Ja myślałam że będzie dziewczynka i już się na to nastawiłam bo serduszkowanie było 6 dni przed owulką a tu siusiak na usg wyszedł
Tak na serio lepiej się na nic nie nastawiać bo nie mamy na to wpływu a później tylko rozczarowania są
Ale naczytałam się też na przeróżnych formach, że wielu parom udaje się "utrafić"
Dobry siusiak nie jest złyAnoolka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEklerka wrote:Moja siostra celowała w chłopaka, przez owulką specjalnie zawieszali starania... A tu co? Urodziła się Nina
Ale naczytałam się też na przeróżnych formach, że wielu parom udaje się "utrafić"
Dobry siusiak nie jest zły
Jak pisały dziewczyny wyżej, najważniejsze jest zdrowie maluszka.
Ja przeżyłam mały horror na usg jak mi pani doktor powiedziała że maluszkowi nie domyka się zastawka w sercu i wtedy płeć przestała się liczyć
Ale fakt faktem że cały czas mi się śni że rodzi się dziewczynka...
Eklerka lubi tę wiadomość
-
Mój to się nie umie zdecydować co by chciał z jednej strony dziewczynkę, z drugiej chłopaka... Eh chyba jedynym rozwiązaniem będą bliźniaki-oczywiście parka w sumie czemu nie jestem zahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Mój to się nie umie zdecydować co by chciał z jednej strony dziewczynkę, z drugiej chłopaka... Eh chyba jedynym rozwiązaniem będą bliźniaki-oczywiście parka w sumie czemu nie jestem za
terka lubi tę wiadomość
-
Oj fajnie fajnie mamy spore szanse-moja mama ma rodzeństwo bliźniaki, od mojego męża taty rodzeństwo to też bliźniaki ale zobaczymy czy tak będzie czy na szansach i prawdopodobieństwie się skończy chcielibyśmy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2017, 21:00
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
terka wrote:Oj fajnie fajnie mamy spore szanse-moja mama ma rodzeństwo bliźniaki, od mojego męża taty rodzeństwo to też bliźniaki ale zobaczymy czy tak będzie czy na szansach i prawdopodobieństwie się skończy chcielibyśmy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2017, 21:16
-
Rene wrote:terka a jak Twoje samopoczucie czytałam że byłaś chora...i kiedy masz planowo dostać @?
A żebym ja to wiedziała... Nawet OF nie ogarnia tego mojego cyklu... Więc bladego pojęcia nie mam, ale pewnie jakoś z początkiem lipca. Jak już ma przyjść to po 30.06 a nie w urodziny walić z kopyta bo chce urodzinową wycieczkę zrobić sobie a nie użerać się Owu wg OF była 24-26dc (zmienia to co chwilę) czyli mega późno co oznacza, że i @ bedzie później, albo i nie chociaż jakoś wierzyc mi się nie chce z jednej strony w to, bo jak późna i taka jakaś niemrawa objawowo to wątpię żeby coś z tego było a co dopiero bliźniaki ale suty bolą i wrażliwe od kilku dni czego nie miałam nigdy ani podczas owu ani przed @... No pożyjemy zobaczymy może z tego niemrawego właśnie coś wyniknie
Co do choroby to w końcu zdrowa mogę wychodzić w świat Przez te 2 tygodnie leżenia w łóżku przybrałam trochę na wadze, na szczęście nie ma źle trzymam się
A co do marzeń -zawsze można zapoczątkować bliźniakowanie, ktoś musi nie?Rene lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -