Chłopiec czy dziewczynka?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciekawi mnie jakie jest Wasze podejście do płci dziecka.
Wiadomo, najważniejsze aby mu niczego nie brakowało, urodziło się zdrowe i bez problemów, ale chyba każda z nas myśląc o dziecku skłania się ku którejś z płci
Wolicie chłopca czy dziewczynkę?
Jak na to zapatruje się Wasz partner?
"Celujecie" z w myśl zasady - dziewczynka przed owulacją, chłopiec w trakcie?
Ja od dziecka marzę o dziewczynce. Narzeczony na razie nie wyobraża sobie tego aby mógł urodzić się chłopiecWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 12:41
-
U nas jest tak , że oboje marzymy o zdrowym szczęśliwym dziecku. Staramy sie 10 m-cy i mąż ma problemy z nasieniem a ja z owulką i prolaktyną więc dla nas to jest nie ważne czy chłopiec, dziewczynka czy bliźniaki, ważne żeby było
vanessa lubi tę wiadomość
-
My mamy już 10-letniego syna,marzyła nam się córeczka i ją dostaliśmy ale niestety na krótko,teraz chciałabym znowu mieć dziewczynkę i mąż też
Ale jakoś specjalnie nie "celujemy" będzie co będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 12:51
-
nick nieaktualny
-
Rudasek wrote:no mnie też sie marzy syn...ale tu wszystkie Ciotki mnie bliżniakami strasza :D:D
My już nie celujemy w płeć tylko byle dzieciątko zdrowe było w kóncu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 13:56
mizzelka, Anoolka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydla nas tez nie jest az tak istotna plec tylko wazne jest aby sie wogole udalo zajsc w ciaze i zeby urodzilo sie zdrowe dzieciatko..
ale nie wiem dlaczego caly czas mam przeczucie ze jesli juz sie uda to bedzie dziewczynka nie wiem skad mi sie to wzielo bo ja nawet jszcze w ciazy nie jestem a juz czuje ze bedzie to dziewczynka smiesznie troche.. i nie chodzi tu o to ze bardzo pragne dziewczynki.. bo jakbym miala wybierac plec to wolalabym miec najpierw chlopca(to bedzie pierwsze dziecko)..a dziewczynke druga..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2014, 14:11
-
ewelina25 wrote:dla nas tez nie jest az tak istotna plec tylko wazne jest aby sie wogole udalo zajsc w ciaze i zeby urodzilo sie zdrowe dzieciatko..
ale nie wiem dlaczego caly czas mam przeczucie ze jesli juz sie uda to bedzie dziewczynka nie wiem skad mi sie to wzielo bo ja nawet jszcze w ciazy nie jestem a juz czuje ze bedzie to dziewczynka smiesznie troche.. i nie chodzi tu o to ze bardzo pragne dziewczynki.. bo jakbym miala wybierac plec to wolalabym miec najpierw chlopca(to bedzie pierwsze dziecko)..a dziewczynke druga.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEklerka wrote:W sumie racja, nie ma to jak starszy brat
sama nie mialam starszego brata(ja jestem najstarsza) dlatego bym chciala zeby moja coreczka(jesli bedzie dane mi ja miec) miala starszego braciszka..ale jesli nie to tez plakac nie bede..bede tak szczesliwa jak nigdy w zyciu nie wazne jakiej plci bedzie fasoleczka -
kasss ja też czuję że u mnie będzie chłopaczek 1-wszy
-
Sandra to według Twojego schematu ja powinnam mieć córę Bo K ma siostrę tata K ma same siostry (chyba 4) a dalej to nie wiem jak było Za to siostra K ma 2 synów 3 w drodze.
-
Ja mam 2 córki i bardzo chcielismy mieć synka. Kiedy w pazdzierniku 2013 zaszłam w ciąze okazało sie,że bedziemy mieli dwóch chłopców tylko niestety nie było nam dane się długo cieszyc. W obecnej ciąży jest nam obojętne co będzie byle by było zdrowe i żebym szczęsliwie donosiła.
Eklerka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny