Chodźmy w sierpniu w słoneczniki 🌻wiosną będą pampersiki!
-
WIADOMOŚĆ
-
A dziś planujesz testować? Może jednak dzidzi w brzuszku? 😉Ania Nowa tu wrote:Hejo dziewczyny.
Wróciłam 😀 musiałam odpocząć ale... No właśnie.
Okres powinnam mieć 30.07 najpóźniej.
Robiłam jeszcze test 29.07 i wyszedł negatywny.
Dziś mamy 02.08 okresu dalej brak . 31.08 zrobiłam test , na którym jest dosłownie cień cienia , na zdjęciu wogole tego nie widać. Ale jak tak się spojrzy wyraźniej to jest re drugą kreska.
Betę mogę zrobić dopiero w czwartek.
Jestem w totalnej rozsypce bo czy to możliwe żeby owulacja , aż tak się przesunęła?
Ostatni raz okres spóźnił mi się tydzień prawie rok temu. Do tej pory jak z zegarkiem w ręku wiedziałam kiedy będzie.
Już nie wiem co gorsze czy czekać na owulację czy na okres 🙈 -
Dziś już nie , wykorzystałam wszystkie testy , które miałam w domu 🤣Złośnica.m wrote:A dziś planujesz testować? Może jednak dzidzi w brzuszku? 😉
Może jutro po pracy kupię 🙈😀
Ale chyba się wstrzymam bo moja głowa i tak już wariuje .
Z jednej strony czuje , że jednak coś tam się tworzy a zaraz przychodzi otrzeźwienie , że nie no na pewno nie.😀 -
Ania Nowa tu wrote:Hejo dziewczyny.
Wróciłam 😀 musiałam odpocząć ale... No właśnie.
Okres powinnam mieć 30.07 najpóźniej.
Robiłam jeszcze test 29.07 i wyszedł negatywny.
Dziś mamy 02.08 okresu dalej brak . 31.08 zrobiłam test , na którym jest dosłownie cień cienia , na zdjęciu wogole tego nie widać. Ale jak tak się spojrzy wyraźniej to jest re drugą kreska.
Betę mogę zrobić dopiero w czwartek.
Jestem w totalnej rozsypce bo czy to możliwe żeby owulacja , aż tak się przesunęła?
Ostatni raz okres spóźnił mi się tydzień prawie rok temu. Do tej pory jak z zegarkiem w ręku wiedziałam kiedy będzie.
Już nie wiem co gorsze czy czekać na owulację czy na okres 🙈
Ja już też nie testuje jutro idę na betę , powodzenia! Dopóki nie ma @ to wszystko możliwe 🍀
Ania Nowa tu, Dawdler34, Marcycha, mistyreal lubią tę wiadomość
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - cb💔
07.2026- cb 💔
starania od 06.2026
-niedoczynność tarczycy -
Dziewczyny! Gratulacje ⏸️
Tule za biele i @ 🫂
Ja czekam na wredną @ (dziś/jutro powinnam dostać, temperatura spada). Mam trochę załamka ale przyjdzie @ i będę wiedziała, że nowy sezon, nowe szanse
mistyreal lubi tę wiadomość
👩💼91' 🧑💼80' + 🐕
01.11.2025 - odstawienie antykoncepcji
08.03.2026 - ⏸️
28.03.2026 - 0.48cm ❤️ 6w
04.04.2026 - 0.51cm 💔
10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia) 💔👼
🌈jeszcze będzie pięknie 🤞 -
Ja właśnie skończyłam okres i stresuje się kiedy będzie owulacjaDawdler34 wrote:Dziewczyny! Gratulacje ⏸️
Tule za biele i @ 🫂
Ja czekam na wredną @ (dziś/jutro powinnam dostać, temperatura spada). Mam trochę załamka ale przyjdzie @ i będę wiedziała, że nowy sezon, nowe szanse
🧑98'🧒97'
👶👣Chłopiec 2019' - stymulacja
👼 Aniołek 2021' - naturalne
👶👣Chłopiec 2022' - naturalne
Starania od: Czerwiec 2026 👣
IO, PCOS
Cykle nieregularne:21-51 dni
Leki 💊: Glucophage 1000XR
Suplementy💊: Feristim, Witamina C, Żelazo -
Andzia, kciuki za jutrzejsza bete 🤞🏻🤞🏻
Ja juz tez koniec @, 5dc. Jedyne chwile kiedy czuje sie ze soba ok 😂
aaandzia lubi tę wiadomość
09/25 -początek starań
🩸 28-35
TSH ✔️
FSH, LH, Estradiol, Progesteron, Owulacje ✔️
Czynnik męski ❌
💊 Ovarin, tenfertilON
Nieudane leczenie Clo, parametry ⬇️ -
Dawdler 🫂🫂🫂
Gorzka trzymam kciuki żeby była owulacja owocna 🫂🫂🫂
Ja na niczym nie mogę się skupić już zdążyłam się 10 razy popłakać bo boję się rozczarowania, dzisiaj u nas w miarę pogoda więc ruszamy zaraz na rowery 🍀
KamilaAnt2026, Marcycha, Gorzkax33333, Foggy, Konzzdi, Dawdler34 lubią tę wiadomość
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - cb💔
07.2026- cb 💔
starania od 06.2026
U mnie dzisiaj 10 dpo i rano https://ibb.co/1Yn6gZGp
Aenu, dzydzy, aaandzia, xSophie, Marcycha, Słonecznik90, Gorzkax33333, lusix, Elgenda, Foggy, Konzzdi, Dawdler34, Tajlandia22, Lucy_26, Carlina, MiśkaK, Ewelka23, Maalwii, Lisia00, mommytobe, mistyreal lubią tę wiadomość
-
U mnie biel. Odstawiam accofil, czekam na @ , lece na Maltę, czyszczę głowę a we wrześniu czeka mnie biopsja. Na ten moment zostaje wsród dinozaurów…
Dziękuję za ten wspólny miesiąc! Trzymam za was kciuki! Jesteście wspaniałe i dobrze że taka grupa istnieje. Niech sierpień będzie rekordowy. Trzymajcie się cieplutko. Będę śledzić wątek i powrócę za jakiś czas! ❤️🔥❤️
Marcycha, Konzzdi, Dawdler34, Aga992, mistyreal lubią tę wiadomość
06.2024 Starania -
Ojej, ja tam coś widzę! 🥹🤍 Cichutko gratuluję i mocno trzymam kciuki, żeby jutro i w kolejnych dniach kreseczka tylko ciemniała. 🤞xSmerfetkax wrote:U mnie dzisiaj 10 dpo i rano https://ibb.co/1Yn6gZGp
xSmerfetkax, Gosik0205 lubią tę wiadomość
⏸️ 11.08.2026 🥰☘️
17.08.2026 → beta hCG 344,0 mIU/ml -
xSmerfetkax wrote:U mnie dzisiaj 10 dpo i rano https://ibb.co/1Yn6gZGp
Ja też widzę!🌻
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia, 09:44
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - cb💔
07.2026- cb 💔
starania od 06.2026
DwieKreskiMarzeń wrote:U mnie biel. Odstawiam accofil, czekam na @ , lece na Maltę, czyszczę głowę a we wrześniu czeka mnie biopsja. Na ten moment zostaje wsród dinozaurów…
Dziękuję za ten wspólny miesiąc! Trzymam za was kciuki! Jesteście wspaniałe i dobrze że taka grupa istnieje. Niech sierpień będzie rekordowy. Trzymajcie się cieplutko. Będę śledzić wątek i powrócę za jakiś czas! ❤️🔥❤️
🫂🫂🫂 udanego urlopu i czysta głowa i spokój najważniejsze 🫂♥️
DwieKreskiMarzeń lubi tę wiadomość
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - cb💔
07.2026- cb 💔
starania od 06.2026
xSmerfetkax wrote:U mnie dzisiaj 10 dpo i rano https://ibb.co/1Yn6gZGp
ja jestem słaba w cienię cieni, a tu też coś widzę 🙌
starania od 06.2026
🙋♀️29 🙋🏻♂️28 + 🐈🐈⬛🐈
23.07 ⏸️ 🥹
24.07 beta 221 mIU/mL
27.07 beta 1032 mIU/mL
30.07 widoczny pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🙌
17.08 wizyta/czekam na serduszko ❤️ -
🌻Andzia,beta rośnie skokowo,więc testy też tak będą stopniowo ciemnieć 😊kciuki na pokładzie 🍀
🌻Dawdler 🫂
🌻Ania Nowa Tu,jakbym.noe wytrzymała i jutro kupiła testy,ale owulacja może się się przesunąć przez stres,choroby,cokolwiek
kciuki 🍀
🌻 DwieKreskiMarzeń,przytulam 🫂udanego wypoczynku i oby wyjazd chociaż trochę pomógł oczyścić głowę ♥️
🌻Smerfetki,widać kreseczkę! 😁Niech ciemnieje 😊🍀
xSmerfetkax, aaandzia lubią tę wiadomość
Rodzinka 2+2+3 psy
10.2023 usunięcie tarczycy -
Widzę kreskę 😁xSmerfetkax wrote:U mnie dzisiaj 10 dpo i rano https://ibb.co/1Yn6gZGp
xSmerfetkax, aaandzia lubią tę wiadomość
🧑98'🧒97'
👶👣Chłopiec 2019' - stymulacja
👼 Aniołek 2021' - naturalne
👶👣Chłopiec 2022' - naturalne
Starania od: Czerwiec 2026 👣
IO, PCOS
Cykle nieregularne:21-51 dni
Leki 💊: Glucophage 1000XR
Suplementy💊: Feristim, Witamina C, Żelazo -
Przytulasy za biele i gratulacje dwóch kreseczek
Smerfetka też widzę🤞🤞🤞
Ja się wkurzam bo liczyłam na wcześniejszą owulację i wczoraj owulak zaczął lekko ciemnieć do 0,35 a dziś 13 dc i znowu 0,2 w premom grrrrrr🎀94 +👔91
starania od 2.26
02.26 biochem 💔
03.26 biochem 💔
AMH 2,5, Pai 1 homo, Hashimoto, Euthyrox 50, Duphaston -
🌼 Gajek, czekam na rozwój sytuacji. Powiem Ci, że bardzo mnie zainteresował Twój cykl 🫣 Trzymam kciuki, żeby gin zobaczył owulkę 💕
🌼Andzia, mocne kciuki za jutrzejszą betę 😍
🌼 Smerfetka, ja też coś tam widzę 😍
Ja byłam wczoraj ze znajomymi na mieście, po jedzonku poszliśmy w inne miejsce i poczułam parcie do kibelka. I miałam takie serio 🫠
Więc poszłam załatwić temat, a tam na papierze nitka krwi ze śladową ilością krwi w śluzie.
Jednak zaszalałam wczoraj z mężem i możliwe, że to od tego 😑
aaandzia lubi tę wiadomość
33👱♀️ 34👨🦱 + 🐶
Początek starań: maj 2026
Zdiagnozowane: PCOS androgenowe + niedoczynność tarczycy + IO, hiperprolaktynemia czynnościowa, hipercholesterolemia
Leki: Letrox 125, Dostinex 0.25 mg 1x tyg, Ezen 10
Wcześniej dodatkowo: Yasmin + Spironol 50
72 kg, 168 cm wzrostu
Czynnik męski w normie ✅️ -
Hej, mnie można jednak wypisać z testowania w sierpniu. Pęcherzyk nie ruszył pomimo ponownej stymulacji maksymalnymi dawkami więc cykl stracony. 🙁
3,5k w błoto. Chyba sobie odpuszczę ten wątek w tym miesiącu, muszę oczyścić trochę głowę.
Może jednak letni bobas jest mi pisany?
Odezwę się jak dostanę okresu i będę znała nowy plan na kolejny cykl. Dajemy sobie jeszcze 5 cykli. Jeśli się nie uda to syn będzie jedynakiem. Nie będę bez końca niszczyć swojego zdrowia bo to nie tylko seks w dni płodne ale też ok 30 zastrzyków miesięcznie i 20 tabletek dziennie z różnymi lekami.
Gratuluję na zaś każdej której się uda w tym miesiącu!
mistyreal lubi tę wiadomość
"𝔓𝔢𝔯 𝔞𝔰𝔭𝔢𝔯𝔞 𝔞𝔡 𝔞𝔰𝔱𝔯𝔞"
Starania od 2018r.
8 poronień, 9 ciąża donoszona (2023r). ❤️
Starania o drugie dziecko od 08.2025r
Wykryte przeszkody:
* Atrofia endometrium:
* Endometrioza IV stopnia;
* Adenomioza;
* Niskie AMH - 0,2ng;
* Mutacja PAI-1;
* Zespół antyfosfolipidowy;
* Macica dwurożna;
* Nadciśnienie;
* Niedoczynność tarczycy;
* Przeciwciała przeciwplemnikowe;
"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie". -
O to możemy sie wspierać w tym temacie! Też dzisiaj postanowiłam, że odstawiam słodycze, chiperki. Jedynie owoce ze syrem i max 1 raz w tyg 1-2gałki lodów (niby naturalne ale wiadomo, że sypią cukier..więc docelowo też do odstawienia).Słonecznik90 wrote:A ja będę musiała mocno ograniczyć słodycze,dziś weszłam na wagę i się przeraziłam pierwszy raz w życiu.
Będę robić coś słodkiego sama,na zdrowie nam to wyjdzie.
aaandzia, Słonecznik90 lubią tę wiadomość
👩💼91' 🧑💼80' + 🐕
01.11.2025 - odstawienie antykoncepcji
08.03.2026 - ⏸️
28.03.2026 - 0.48cm ❤️ 6w
04.04.2026 - 0.51cm 💔
10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia) 💔👼
🌈jeszcze będzie pięknie 🤞