Ciepło, herbatka i test ciążowy – kobiecy październik💛
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Ounai, czyli przerywasz wychowawczy, tak?Hashimoto + GB.
 Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
 Nadciśnienie, arytmia, hipoglikemia reaktywna.
 Atrofia endometrium.
 Nasz aniołeczek 👼
 20.07.2024 💔 (18+1)
- 

Ounai wrote:Nie musze bo mam go tylko do końca miesiąca
 No to dobrze. To w sumie masz jeszcze jeden cykl!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października, 21:39 Hashimoto + GB.
 Atrofia endometrium.
 Nasz aniołeczek 👼
 20.07.2024 💔 (18+1)
- 

Ounai wrote:Wzruszyła mnie ilość dobrych słów które od Was usłyszałam dziś. Rano byłam u lekarza. Płakałam jak bóbr, dostałam namiary na psychologów i L4 na miesiąc. Dostałam się do ostatniego etapu rekrutacji do środków unijnych aż w 2 konkursach, w jednym mam spotkanie 4 listopada, tak, że dziś do przodu. Mam miesiąc żeby psychicznie postawić się na nogi.
 Zawsze możesz liczyć na dobre słowo ❤️
 I co dalej? Wysłał Cię do psychologa na wizytę?
 Trzymam kciuki 🍀M 💁🏽♀️ 27 | T 💁🏼♂️ 31 | K 🐕

• starania od 06.2025

➡️ 💁🏽♀️ M
 TSH: 3,87(lipiec)➡️ 2,12(sierpień) ✅ (euthyrox 25)
 Ft3: 3,26 ✅
 Ft4: 1,13 ✅
 Ferrytyna: 11,5 (lipiec) ➡️ 24,37(wrzesień)
 Prolaktyna: 22,32 ❓
 Progesteron 7-8dpo: 11,90 ✅
 Estradiol 7-8dpo: 126 ✅
 Toksoplazmoza IgG/ IgM: 0,10/0,06 ✅
 • Suplementacja: Ovarin, żelazo Microferr, witamina D3, olej z wiesiołka, Jod, DHA+EPA

➡️ 💁🏼♂️ T
 • Suplementacja: Fertistim

Czekamy na.. ⏸️🥹❤️
- 

Oo to ja dawniej miałam 7 a teraz jakoś tak mi się skrócily nie wiem czy od tych Ziół Ojca sroki czy od innych leków, ale mam nieraz nawet 3 dni.Maalwii wrote:A co Ty ja miesiączkę mam 7 dni bite od zawsze więc na pewno nie będę po, ale przynajmniej brzuch mnie nie będzie już bolał 😃
 Mam nadzieję że przyniesie szczęście ✊🏼😊

A ja dziś dalam sobie wycisk na bieżni 💪żeby szybciej wywolac miesiączkę także mam nadzieję że coś przyspieszę jak i tak mnie to nie minie to chce żeby to nastąpiło jak najszybciej 🙄Starania od 2022
 Hashimoto, Endometrioza II st.

💊💊💊 💊
 Eutyrox,
 Dostinex,
 Pregna Start,
 Ovarin,
 NAC,
 Ascofer,
 Acard,
 Zioła Ojca Sroki 3

Histeroskopia 🔜🔜🔜
- 

Amelia96 wrote:Oo to ja dawniej miałam 7 a teraz jakoś tak mi się skrócily nie wiem czy od tych Ziół Ojca sroki czy od innych leków, ale mam nieraz nawet 3 dni.

A ja dziś dalam sobie wycisk na bieżni 💪żeby szybciej wywolac miesiączkę także mam nadzieję że coś przyspieszę jak i tak mnie to nie minie to chce żeby to nastąpiło jak najszybciej 🙄
 Zazdroszczę, bardzo bym chciała żeby był krótszy chociaż o 2 dni 🙈 a jaka pijesz mieszankę?

Łoo ekstra ja ostatnio jakoś totalny brak weny na siłkę czekam aż mentalnie się pozbieram bo chciałabym włączyć dietę i wtedy zawalczyć 😉
 Jaki plan na kolejny cykl coś nowego będziesz włączać bo ja będę próbować te globulki feminum pregna, tym bardziej że mąż wyjedzie dzień przed owu przez to przesunięcie @ i obawiam się pomału że w tym roku nic z tego.. 😏M 💁🏽♀️ 27 | T 💁🏼♂️ 31 | K 🐕

• starania od 06.2025

➡️ 💁🏽♀️ M
 • Suplementacja: Ovarin, żelazo Microferr, witamina D3, olej z wiesiołka, Jod, DHA+EPA

➡️ 💁🏼♂️ T

Czekamy na.. ⏸️🥹❤️
- 

Ja pije nr 3 one są chyba na owulacji i pracę jajników, ale też ogólnie wspomagające płodnośćMaalwii wrote:Zazdroszczę, bardzo bym chciała żeby był krótszy chociaż o 2 dni 🙈 a jaka pijesz mieszankę?

Łoo ekstra ja ostatnio jakoś totalny brak weny na siłkę czekam aż mentalnie się pozbieram bo chciałabym włączyć dietę i wtedy zawalczyć 😉
 Jaki plan na kolejny cykl coś nowego będziesz włączać bo ja będę próbować te globulki feminum pregna, tym bardziej że mąż wyjedzie dzień przed owu przez to przesunięcie @ i obawiam się pomału że w tym roku nic z tego.. 😏 

Nie myślę nic więcej dokładać bo i tak jestem obstawiona różnymi suplami, zelazem, lekami na tarczycę i jeszcze teraz biorę acard od tego cyklu tak profilaktycznie 
 a nie jestem przekonana do globulek, jak miałam stymulacje i potem monitoringi przed inseminacjami to miałam brać proga w formie globulek i meczylam się z nimi strasznie. Pamiętam, że cały dzień mi to wyplywalo bo miałam stosować rano i wieczorem. Na noc jeszcze ok bo leżysz ale rano no masakra jak sobie przypomnę a jakie one mają zastosowanie?? a jakie one mają zastosowanie??Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października, 22:30 Starania od 2022

💊💊💊 💊
 Eutyrox,
 Dostinex,
 Pregna Start,
 Ovarin,
 NAC,
 Ascofer,
 Acard,
 Zioła Ojca Sroki 3

Histeroskopia 🔜🔜🔜
- 

Amelia96 wrote:Ja pije nr 3 one są chyba na owulacji i pracę jajników, ale też ogólnie wspomagające płodność 

Nie myślę nic więcej dokładać bo i tak jestem obstawiona różnymi suplami, zelazem, lekami na tarczycę i jeszcze teraz biorę acard od tego cyklu tak profilaktycznie 
 a nie jestem przekonana do globulek, jak miałam stymulacje i potem monitoringi przed inseminacjami to miałam brać proga w formie globulek i meczylam się z nimi strasznie. Pamiętam, że cały dzień mi to wyplywalo bo miałam stosować rano i wieczorem. Na noc jeszcze ok bo leżysz ale rano no masakra jak sobie przypomnę a jakie one mają zastosowanie?? a jakie one mają zastosowanie??
 Jak nic nie kliknie to włączę od następnego cyklu zioła 😉

Ja też już mam za dużo tego właśnie chcę zrobić porządek 😅 ciekawa jestem tego Acard bo u EVK się udało właśnie po włączeniu go 😉
 O kurcze to trochę uciążliwe pewnie było i ciągle pewnie z wkładkami 🙈
 Wspomaga zapłodnienie i tworzy optymalne warunki dla plemników by mogły dłużej przeżyć, mam nadzieję że u mnie to coś daM 💁🏽♀️ 27 | T 💁🏼♂️ 31 | K 🐕

• starania od 06.2025

➡️ 💁🏽♀️ M

➡️ 💁🏼♂️ T

Czekamy na.. ⏸️🥹❤️
- 

I w jakim okresie się je bierze? W sama owulke? Czy przed i po też?Maalwii wrote:Jak nic nie kliknie to włączę od następnego cyklu zioła 😉

Ja też już mam za dużo tego właśnie chcę zrobić porządek 😅 ciekawa jestem tego Acard bo u EVK się udało właśnie po włączeniu go 😉
 O kurcze to trochę uciążliwe pewnie było i ciągle pewnie z wkładkami 🙈
 Wspomaga zapłodnienie i tworzy optymalne warunki dla plemników by mogły dłużej przeżyć, mam nadzieję że u mnie to coś daWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października, 22:59 Starania od 2022

💊💊💊 💊
 Eutyrox,
 Dostinex,
 Pregna Start,
 Ovarin,
 NAC,
 Ascofer,
 Acard,
 Zioła Ojca Sroki 3

Histeroskopia 🔜🔜🔜
- 

Amelia96 wrote:I w jakim okresie się je bierze? W sama owulke? Czy przed i po też?
 Tak w okresie okoloowulacyjnym. Ja będę brała przed bo inaczej u mnie nie da rady.. Ogólnie to bierzesz w dany dzień globulkę na drugi dzień przytulanki potem znowu globulka i na kolejny dzień przytulanki itd. stosuje się go przez 3 dni z przerwami, ale też najszybciej po 6 godzinach od aplikacji mogą być przytulanki. Zobaczymy czy coś pomożeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października, 23:17 M 💁🏽♀️ 27 | T 💁🏼♂️ 31 | K 🐕

• starania od 06.2025

➡️ 💁🏽♀️ M

➡️ 💁🏼♂️ T

Czekamy na.. ⏸️🥹❤️
- 

I gdzie to kupowałas?Maalwii wrote:Tak w okresie okoloowulacyjnym. Ja będę brała przed bo inaczej u mnie nie da rady.. Ogólnie to bierzesz w dany dzień globulkę na drugi dzień przytulanki potem znowu globulka i na kolejny dzień przytulanki itd. stosuje się go przez 3 dni z przerwami, ale też najszybciej po 6 godzinach od aplikacji mogą być przytulanki. Zobaczymy czy coś pomoże może też zamówię po okresie 🤭
                                Starania od 2022 może też zamówię po okresie 🤭
                                Starania od 2022

💊💊💊 💊
 Eutyrox,
 Dostinex,
 Pregna Start,
 Ovarin,
 NAC,
 Ascofer,
 Acard,
 Zioła Ojca Sroki 3

Histeroskopia 🔜🔜🔜
- 

Feminum pregna pomaga na pewno osobom, ktore maja problem ze śluzem, ale w moim przypadku, mimo 3 miesięcy stosowania nie przyniosło żadnego skutku.. Missi lubi tę wiadomość
                                Hashimoto + GB. Missi lubi tę wiadomość
                                Hashimoto + GB.
 Atrofia endometrium.
 Nasz aniołeczek 👼
 20.07.2024 💔 (18+1)
- 

Amelia96 wrote:I gdzie to kupowałas? może też zamówię po okresie 🤭 może też zamówię po okresie 🤭
 Zamówiłam przez aplikację apteki doz 😉M 💁🏽♀️ 27 | T 💁🏼♂️ 31 | K 🐕

• starania od 06.2025

➡️ 💁🏽♀️ M

➡️ 💁🏼♂️ T

Czekamy na.. ⏸️🥹❤️
- 

Księgowa wrote:Feminum pregna pomaga na pewno osobom, ktore maja problem ze śluzem, ale w moim przypadku, mimo 3 miesięcy stosowania nie przyniosło żadnego skutku..
 No u mnie z tym śluzem to raczej średnio.. ale spróbuję zobaczę czy to coś daM 💁🏽♀️ 27 | T 💁🏼♂️ 31 | K 🐕

• starania od 06.2025

➡️ 💁🏽♀️ M

➡️ 💁🏼♂️ T

Czekamy na.. ⏸️🥹❤️
- 

Ale to nie jest możliwe, bo tyle dni po owulacji, jeśli ona faktycznie wystąpiła, progesteron blokuje drugą owulację. Druga owulacja może maksymalnie zajść 2-3 dni po pierwszej, bo jest "rozkręcona".Witynja wrote:Wiesz co zwykle regularne a odkąd rok temu odstawiłam AH - 27-31 dni. Jak zaczynałam przygodę z testami obu to no nigdy nie pojawiała się na nich druga kreska jeśli nie byłam te 2-3 dni przed owulacja i 1 dzień po niej więc obstawiała bym że coś się rozregulowało i organizm szykuje się do kolejnej owulacji. Mam nawet zdjęcia w aplikacji premom i sprawdziłam jak to wyglądało wcześniej 😅
 Opcje są dwie: albo paski ci ciemnieją w związku ze wzrostem LH na koniec cyklu przed okresem/w związku z ciążą, albo nie było owulacji i dopiero będzie. Wianek lubi tę wiadomość
                                walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019 Wianek lubi tę wiadomość
                                walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
 01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
 07.24 puste jaja płodowe 💔💔
 9 x letrozol ❌

30♀️34♂️
 ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
 ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
 ◾crossmatch 25,3%
 ◾MSOME: 0% + 1%

03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
 04.25 FET beta 10dpt <0,1
 05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB

🌈naturals po scratchingu: accofil, neoparin, acard, encorton, luteina → został neoparin 0,6

- 

U mnie już 6:40
 Właśnie powtórzyłam test :

https://ibb.co/3YFLpgxB

Góra z przedwczoraj, dół z dziś
 co ma być to będzie trzymajcie dziewczyny kciuki żeby teraz wszystko było dobrze 👌🤭
 Idę budzić męża, powiedzieć mu że przedwczorajszy test to nie fejk.
 Swoją drogą, to nasza podróż poślubna 🥹

Jeszcze tylko żeby dać wam coś od siebie a nie tylko pisać co u mnie.

Do niedawna mój mąż miał spoko wyniki nasienia, 3 miesiące temu powtórzyliśmy i się trochę podłamaliśmy bo morfologia z 4% spadła na 2% mimo tego że się suplementował.
 Koleżanka poleciła nam FertiDuo takie niebieskie opakowanie. Im pomogło przy słabych wynikach nasienia.
 Od 3 miesięcy mąż bierze i załapało. Jesteśmy pewni że to po tych suplach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października, 04:09  Maalwii, Roma95, NatiHope, MimiM29, Eliora, Monia•, Amelia96, Atomówka , Reja13, Kaaamika, EVK, Ananabanana, palinnka, Hari, Ika_Ika lubią tę wiadomość
                                Walka o pierwsze dziecko Maalwii, Roma95, NatiHope, MimiM29, Eliora, Monia•, Amelia96, Atomówka , Reja13, Kaaamika, EVK, Ananabanana, palinnka, Hari, Ika_Ika lubią tę wiadomość
                                Walka o pierwsze dziecko
 ♀️ 31l. ♂️ 42l.
 ✅️Parametry nasienia

☑️08.2024 Cb💔
 ✅️07.2024 cykl z Lamettą ⏸️ z niedrożnego jajowodu
 ☑️04.2024-06.2024 Clo/Lametta ❌️
 ☑️ 💔17.04.2023 Poronienie zatrzymane
 ✅️20.03.2023 ⏸️
 (zajście w ciąże naturalne po 6cs.)

U mnie:
 ☑️Niedrozność prawego jajowodu (sono-HSG)
 ☑️Trombofilia wrodzona hetero+ mutacja Mthfr homo
 ✅️Tarczyca✅️hormony✅️wit.B12-442 ✅️ wit.D3- 67 ✅️Ferrytyna 95 ✅️kwas foliowy 34✅️naturalne owulacje ✅️AMH 2,25 ng/ml (10.06.2024)
 ☑️ Homocysteina 9,68 walka o⬇️
 ↪️7 🥳
 ✅️ pasożyty, helicobacter- ujemny u obojga

🔜sonovaginografia +biopsja endometrium
 🔜 badanie fragmentacji DNA +test HBA nasienia
- 

Missi wrote:U mnie już 6:40
 Właśnie powtórzyłam test :

https://ibb.co/3YFLpgxB

Góra z przedwczoraj, dół z dziś
 co ma być to będzie trzymajcie dziewczyny kciuki żeby teraz wszystko było dobrze 👌🤭
 Idę budzić męża, powiedzieć mu że przedwczorajszy test to nie fejk.
 Swoją drogą, to nasza podróż poślubna 🥹

Jeszcze tylko żeby dać wam coś od siebie a nie tylko pisać co u mnie.

Do niedawna mój mąż miał spoko wyniki nasienia, 3 miesiące temu powtórzyliśmy i się trochę podłamaliśmy bo morfologia z 4% spadła na 2% mimo tego że się suplementował.
 Koleżanka poleciła nam FertiDuo takie niebieskie opakowanie. Im pomogło przy słabych wynikach nasienia.
 Od 3 miesięcy mąż bierze i załapało. Jesteśmy pewni że to po tych suplach.
 Gratulacje💕💕💕 udanej podróży choć dla Was pewnie już jest i oczywiście zdrowej, nudnej ciąży ☺️☺️
 Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października, 07:21 Starania od 2022

💊💊💊 💊
 Eutyrox,
 Dostinex,
 Pregna Start,
 Ovarin,
 NAC,
 Ascofer,
 Acard,
 Zioła Ojca Sroki 3

Histeroskopia 🔜🔜🔜