Ciężkie chwile, długie starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Marysia, do grudnia może i niewiele się zmieni jeśli chodzi o covid, ale może warto podzwonic i popytać jak to teraz wygląda, większego lockdownu już nie będzie a wiele pensjonatów ma własne wyżywienie. Może jednak warto pojechać i odpocząć, pobyć z naturą, zmienić klimat. Wiadomo, w knajpie by się posiedziało, żal dupę ściska to fakt. Ale niektóre schroniska wiem, że działają. Schronisko na Maciejowej (1H z Rabki) organizuje co roku imprezę świąteczno noworoczną. Ciekawe czy teraz też.
Marysiaaa lubi tę wiadomość
-
Kasztanku, zacznę od Ciebie, nawet tak nie myśl! Jesteś bardzo silną, wspaniałą kobietą. A Twój kropeczek wije sobie u Ciebie gniazdko! To hormony. Od jutra w takim razie nie jesteś sama, masz nas! Przytulam mocno😘😘
Szamanka, serdeczne gratulacje poprawy wyników. Ja właśnie myślałam, żeby mojemu zrobić badania, bo już 4-ty miesiąc ma dietę, łyka suple, witaminki. Ciekawe, czy coś podskoczyło.
Marysiaaa, dzięki za statystyki, przypomniały mi się miesięczne wątki 😊 jeśli chodzi o wyniki przy iui to też aby ilość, ruchliwość, bez morfologii.
Joan, jesteś silna, mam nadzieję, że wyniki Twojego będą dobre i nic już nie stanie na drodze do hsg✊✊ wyczerpałam limit niepowodzeń i trudności, więc teraz musi się udać!
Dziewczyny, trzy testujecie 9.11. no muszą być pozytywy!!!❤️Jagodowa Mama, Marysiaaa, Kasztanek lubią tę wiadomość
30.09.2021r. Iga❤️ -
nick nieaktualnyKasztanku, proszę się wyprostować i poprawić koronę. Jesteś fantastyczna! popatrz ile już zrobiłaś, ile dokonałaś! a takie myślenie, że pewnie nic z tego to mi się przypomina parę lat temu a teraz mam dziewięciolatkę, która już woła: "daj piniondz"
Mówię Ci, że nie było na globie drugiej tak bardzo zdziwionej osoby jak ja jak odebrałam wynik bety.
Jagodowa Mama, Marysiaaa, Kasztanek, Joan, Turkusowa90, Katherine lubią tę wiadomość
-
Kasztanku zaraz dostaniesz po tyłu! Co to za myśli! Kocyk + szydełko = dobre myśli
Joan, tak czy siak rurki warto przeczyścićJagodowa Mama, Marysiaaa, Kasztanek, Joan, Turkusowa90, Agaciorka lubią tę wiadomość
Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
Histeroskopia - usunięcie polipów
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
IVF nr. II
Amh 1,2 🔻
7dpt 44 🙏
6tc💔
-
Aga, Szamanka, Turkusowa - lepiej bym tego nie ujęła, o to chodzi. Nie dajmy się wkręcić w taki pochmurny nastrój mimo dupnej pogody i przeciwności. Za uszy i do góry! Żeby utrzymać jakiś poziom trzeba najpierw złapać pion 😉❤️ I od tego właśnie tu jesteśmy.
Joan, Turkusowa90, szamanka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja postanowiłam, że chyba nie będę mamie zawracać głowy tym starym szydełkiem (pewnie i tak już do nie ma) i zamówię na Allegro jakiś malutki zestaw startowy.
Jeśli ogarnę podstawy to na początek coś prostego, może podkładki pod kubki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2020, 16:59
Joan, szamanka91, Katherine, Agaciorka, Turkusowa90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sleepy wrote:Jagodowa, wbrew pozorom magic ring nie taki prosty
jak chcesz podkładki to najlepiej ze sznurka bawełnianego. Wtedy wieksze szydełko będzie potrzebne
magic ring można chyba zastąpić łańcuszkiem z 4 oczek i połączenie oczkiem ścisłym ?
przynajmniej ja tak teraz każdą chustę zaczynam -
nick nieaktualny
-
Sleepy wrote:No w sumie można, tylko pytanie jak na sznurku to będzie wyglądać. Czy ta dziura nie będzie potem za mała albo za duża (a zaciągnąć nie będzie jak)
a no właśnie o tym nie pomyślałam
no dziura jak z łańcuszka tak czy siak chyba zostanie
z magic ring to trzeba znaleźć dobry filmik na yt
ja obejrzałam ich naprawdę sporo i tylko jeden był tak naprawdę taki po którym skumałam co i jak.
Tak mam mało klientów w pracy, że jutro dokończę na bank ten mój mikro mechMech który robiłam tylko w pracy
to pokazuje jak mam mało klientów teraz
i się zastanawiam co następne, bo w pracy najlepiej taki wzór który w każdej chwili można przerwać i się później nie zastanawiać na którym wachlarzyku skończyłam 🙈
mam włóczkę 1500m, to może z niej zrobię kolejny mech już normalnych rozmiarówz tym, że mech chyba najlładniej widać jak są łagodne przejścia kolorystyczne. Nie ma wtedy takich rzucających się w oczy pasów.
i mam melanż 1200m (4 nitki)z niego mam ochotę zrobić czapkę i wg moich obliczeń zostanie ok 1000m włóczki
no i mam jeszcze jedną włóczkę 1000m ale wszystkie upatrzone wzory są na większe metraże
wniosek taki, że mam włóczki ale nie takie jakie potrzebujeWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2020, 17:50
-
Joan, zamówić więcej! Więcej włóczek!
Dziewczyny, napisze tylko, że dziękuję Wam. Jesteście przekochane❤️Marysiaaa, Annamaria, Jagodowa Mama, Joan, szamanka91, Sleepy, Agaciorka, Turkusowa90 lubią tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Kasztanku, jestes silna babka, wszystko będzie dobrze!
Sleepy, u mnie to samo, tez l9 się sypia.. No i komentarz "a przypadkiem tak wyszło " 🙄🙄🙄🤦♀️
Matko, jakoś zle się czuje, jest mi gorąco i zimno na przemian. Nic dzis nie zrobiłam, bo zaległam na kanapie i spalam. -
https://beatja.pl/szydelkowa-podkladka-pod-kubek/
A może coś takiego? Początek jest z oczek łańcuszka, ale to jest kształt kwiatka, więc nawet jeśli w środku zostanie niewielki otwór, to będzie wyglądał jak środek kwiatka, jakby tak miało być. Nie musi być super ściśle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2020, 18:27
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Kasztanek wrote:https://beatja.pl/szydelkowa-podkladka-pod-kubek/
A może coś takiego? Początek jest z oczek łańcuszka, ale to jest kształt kwiatka, więc nawet jeśli w środku zostanie niewielki otwór, to będzie wyglądał jak środek kwiatka, jakby tak miało być. Nie musi być super ściśle.
Hmmm... wygląda na dużo trudniejszą. Ja to chyba jednak zakładkę do książki będę w stanie tylko zrobić 😁. Dobra zobaczymy, nie uprzedzajmy faktów. -
Jagodowa Mama wrote:Hmmm... wygląda na dużo trudniejszą. Ja to chyba jednak zakładkę do książki będę w stanie tylko zrobić 😁. Dobra zobaczymy, nie uprzedzajmy faktów.
Jagodowa Mama lubi tę wiadomość
Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
29dpt Jest ❤️