Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyale się najadłam strachu, tak mi się niedobrze zrobiło, nogi z waty, zawroty głowy i uczucie jakby serce przeskakiwało i nie biło równo, jakbym je czuła w gardle, jestem sama w biurze
pierwsza myśl to za mało magnezu, bo czułam ostatnio nawet jakieś mrowienie w nodze
kiedyś miałam tak przy nadczynności tarczycy -
MagicznaNuta wrote:Suzie a nie było jej ostatnio? dobrze pamiętam, ze był pik? ale nie udało się wstrzelić, bo byliście poza domem
Niby był, ale to nie gwarantuje pęknięcia... -
MagicznaNuta wrote:ale się najadłam strachu, tak mi się niedobrze zrobiło, nogi z waty, zawroty głowy i uczucie jakby serce przeskakiwało i nie biło równo, jakbym je czuła w gardle, jestem sama w biurze
pierwsza myśl to za mało magnezu, bo czułam ostatnio nawet jakieś mrowienie w nodze
kiedyś miałam tak przy nadczynności tarczycy
Nie brzmi to dobrze :o -
MagicznaNuta wrote:ale się najadłam strachu, tak mi się niedobrze zrobiło, nogi z waty, zawroty głowy i uczucie jakby serce przeskakiwało i nie biło równo, jakbym je czuła w gardle, jestem sama w biurze
Faktycznie może niedobór magnezu?
A czy jesteś pod opieką kardiologiczną? -
Dzień dobry 😘 ja dzisiaj tak na szybko bo zaraz chrześniaczka przyjeżdża do mnie i będę się nią opiekować, teście pojechali z babcia nad morze więc czeka mnie dzisiaj obowiązkowe robienie obiadu także pewnie odezwę się wieczorem i dam znać czy żyje 🤣xd nadrobię Was później, kciuki dla potrzebujących i tulaski ✊🫂😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2024, 00:45
nick nieaktualny, nick nieaktualny, elektro96, Zaczarowan, notsobadd, Malinowysorbet, nick nieaktualny, MummyYummy, Gregorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagicznaNuta wrote:ale się najadłam strachu, tak mi się niedobrze zrobiło, nogi z waty, zawroty głowy i uczucie jakby serce przeskakiwało i nie biło równo, jakbym je czuła w gardle, jestem sama w biurze
A to nie było po posiłku? Ja tak miewałam przy problemach z insuliną
-
nick nieaktualnynie jestem, bo raczej problemów z sercem nie miałamCoffeeDream wrote:Faktycznie może niedobór magnezu?
A czy jesteś pod opieką kardiologiczną?
tzn. kiedyś jak wpadłam w nadczynność robiły mi się takie przeskoki, na ekg było coś niepokojącego, dostałam skierowanie na badania tarczycy i pilnie do kardiologa i wyszły problemy z tarczycą, dostałam leki na nadczynność i przeskoki zniknęły,
u kardiologa wszystko ok, miałam holtera i nic nie wykazał -
nick nieaktualnymiłego czasu z chrześniaczkąPati2804 wrote:Dzień dobry 😘 ja dzisiaj tak na szybko bo zaraz chrześniaczka przyjeżdża do mnie i będę się nią opiekować, teście pojechali z babcia nad morze więc czeka mnie dzisiaj obowiązkowe robienie obiadu także pewnie odezwę się wieczorem i dam znać czy żyje 🤣xd nadrobię Was później, kciuki właśnie potrzebujących i tulaski ✊🫂😘
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypo posiłku czasem tak mam, ze zaczyna mi szybciej serce bić, ale teraz nie było związane to z jedzeniem, dziwne te przeskoki, takie właśnie jak kiedyś, muszę zrobić badania na tarczycę i pakiet na anemięPrezesoowa wrote:A to nie było po posiłku? Ja tak miewałam przy problemach z insuliną

-
nick nieaktualny
-
MagicznaNuta wrote:Liyss a Ty jak się czujesz? zwiększyłaś dawkę leku na mdłości? może pisałaś i przeoczyłam
Ostatnio zwiększyłam do 3 tabletek i nic nie dało, od dziś 4 tabsy i to już największa dawka i zobaczymy.
Ostatnio codziennie mam odruchy wymiotne bez wymiotów a wcześniej tego nie miałam 😂
Błagam o dobry 2 trymestr 😢Nadzieja to początek wszystkiego✨
Pierwszy bobas 11cs 🍀 👧 01/2025
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
23.12 zarodek z serduszkiem ❣️
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
04.02 5,28 cm szczęścia, wiemy kim jesteś 🥰
12.02 7 cm skaczącego bejbika ❣️
05.03 156 g dzidziusia 🥰
25.03 292g kuleczki, widzieliśmy Twoją buźkę 🥰
01.04 20cm i 344g malutkiego człowieczka 🫶🏻

-
Prezesowa powodzenia dla WS 😘
Nutka o kurde ale już lepiej coś ? 😪
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
Pierwszy bobas 11cs 🍀 👧 01/2025
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
23.12 zarodek z serduszkiem ❣️
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
04.02 5,28 cm szczęścia, wiemy kim jesteś 🥰
12.02 7 cm skaczącego bejbika ❣️
05.03 156 g dzidziusia 🥰
25.03 292g kuleczki, widzieliśmy Twoją buźkę 🥰
01.04 20cm i 344g malutkiego człowieczka 🫶🏻

-
My to jedziemy na podobnych wózkachSuzie wrote:Ja humor tez do dupy, ale już nawet smęcić mi się nie chce. Łudzę się aktualnie, że w najbliższych miesiącach metformina zadziała i owu prędzej czy później się pojawi.

Znowu żyjemy w niewiedzy..♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Majlen wrote:My to jedziemy na podobnych wózkach

Znowu żyjemy w niewiedzy..
My to ostatnio mamy ciągle pod górkę... 🙄 -
Leśneintro wrote:Ale naprodukowałyście dziewczyny od rana 🙈
@prezesowa @viena kciukasy🤞🏻🤞🏻🤞🏻
@dripsik Sto lat dla synka ❤️
@elektro bób jem zawsze w skorupce i uwielbiam, aczkolwiek dwa lata temu zjadłam na raz ogromną ilość i od tamtej pory już mnie tak do niego nie ciągnie 🙈
@suzie mam nadzieję i, że coś Ci pomoże na te dolegliwości
Pewnie pamiętacie moje rozkminy o poradni leczenia niepłodności, że początek lipca to za wcześnie. No i właśnie dzwoniła do mnie pani z poradni, że musi przełożyć wizytę, bo nie będzie tej lekarki i kolejny termin mam na końcówkę sierpnia. Czuję się z tym bardziej komfortowo niż z początkiem lipca, więc się cieszę
No i super, to będzie ideolo. No i będziemy tam z Tobą
Leśneintro lubi tę wiadomość
-
Majlen wrote:@Notsobadd- a ile czekałaś, aż adminka przyjęła Cię do grupy? Bo mnie nadal nie
Nie za długo, bo byłam w niej od samego początku 😅
Ale tu dziewczyny też chwilkę czekały, może jest w pracy czy coś, na pewno zaakceptuje
Majlen lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Majlen wrote:@Notsobadd- a ile czekałaś, aż adminka przyjęła Cię do grupy? Bo mnie nadal nie
Ja czekałam z 2 godziny, ale to było w niedzielę wieczorem -
Znalazłam placówkę blisko mojej pracy, gdzie są specjaliści od pcos i niepłodności. W wakacje chyba tam pojadę, tylko jeszcze nie wiem kiedy, bo chciałabym połączyć to z monitoringiem, a jeszcze nie wiem czy nie będę mieć znowu przygód z tym cyklem na sam koniec
Edit: już nawet nie chodzi o ciążę i niepłodność tylko po prostu tak się nawet nie da żyćWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2024, 12:26
Dropsik lubi tę wiadomość