Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pati2804 wrote:Właśnie rozmawiałam z babcią i mówiła że była na pogotowiu w nocy , od jakiegoś czasu męczy ja żołądek I ból brzucha, wczoraj była już kumulacja 🥺 było słychać że jest słaba.. a terminy na nfz na gastroskopie i usg brzucha dopiero na sierpień.. porażka normalnie, do tego czasu może się czlowiek przekręcić.. 😭 będę namawiać ją żeby poszła prywatnie, dorzucę się do tych badań. Tak bardzo się o nią martwię 😢 nie może być za spokojnie i dobrze.. zawsze coś musi się dziać złego, ehh
O nie, koniecznie szukajcie prywatnie, tu nie ma żartów skoro boli aż tak.. 🥹
Wiem, że starsze osoby nie chcą, wolą czekać, z moją babcią jest to samo ale w końcu dała się namówić.
Może masz szansę pojechać i porozmawiać z nią w 4 oczy, pogadać od serca?
Pati2804, nick nieaktualny, nick nieaktualny, MummyYummy lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPati oby szybciej udało się załatwić prywatnie, trzymam kciuki, zdrowia dla Babci
choć i tak na nfz wydaje mi się w miarę szybko, mój mąż musi mieć rezonans co pół roku i ostatnio chciał się zapisać do powiedzieli, ze do końca roku nie ma możliwości, ale w końcu ubłagał na listopadWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2024, 14:53
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
To Też mnie zdziwiło bo powinni ja zostawić i przebadać.. ale nie lepiej odesłać do domu i niech sobie radzi ... 😔 tym bardziej że starsze osoby nie mają az tyle kasy żeby nagle wydawać na badania z 1000 zł...Paima wrote:Ooo niedobrze 😢
Szkoda, że nie zlecili jej badań wczoraj, jak była na pogotowiu.
Może uda się coś szybciej prywatnie 🤞🤞 -
Pozdro z pomorskiego 🥶🥶🥶
chuchnijcie tu do góry trochę ciepełka, wy ciągle macie, to nie fair… 🙄😂👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
O matko 😢 "przyciśnij" tą babcię swoją! W starszym wieku to czekanie na termin niestety nie idzie ku dobremu 😟. Wierzę, że się przekona i pójdzie do lekarza prywatnie 🤞 kciuki dla babci :*Pati2804 wrote:Właśnie rozmawiałam z babcią i mówiła że była na pogotowiu w nocy , od jakiegoś czasu męczy ja żołądek I ból brzucha, wczoraj była już kumulacja 🥺 było słychać że jest słaba.. a terminy na nfz na gastroskopie i usg brzucha dopiero na sierpień.. porażka normalnie, do tego czasu może się czlowiek przekręcić.. 😭 będę namawiać ją żeby poszła prywatnie, dorzucę się do tych badań. Tak bardzo się o nią martwię 😢 nie może być za spokojnie i dobrze.. zawsze coś musi się dziać złego, ehh
Pati2804 lubi tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Majlen wrote:O matko 😢 "przyciśnij" tą babcię swoją! W starszym wieku to czekanie na termin niestety nie idzie ku dobremu 😟. Wierzę, że się przekona i pójdzie do lekarza prywatnie 🤞 kciuki dla babci :*
Zgadzam się, że trzeba babcię przycisnąć... To w końcu jej zdrowie, zwłaszcza, że prawnuczek w drodze.
Pati2804, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
MagicznaNuta wrote:u mnie właśnie leje, akurat jak zaraz wychodzę

Ty jesteś z Dolnego Śląska? -
Juz zadzwoniłam do mamy i ona m się dogadać ze swoją siostra żeby umówić ja prywatnie, najwyżej się zrzucimy na badania. Babcia nie będzie miała nic do gadania, jak trzeba to trzeba zrobić od razu a nie czekać.. zawieziemy ja i już. Ja mam do babci 75 km w jedną stronę więc sama nie za bardzo powinnam jechać za to jej córka mieszka blisko i ma ja na oku. Moja mama też już działa w tym temacie 🥺 dobrze ze zadzwoniłam bo sama by nic nie powiedziała.notsobadd wrote:O nie, koniecznie szukajcie prywatnie, tu nie ma żartów skoro boli aż tak.. 🥹
Wiem, że starsze osoby nie chcą, wolą czekać, z moją babcią jest to samo ale w końcu dała się namówić.
Może masz szansę pojechać i porozmawiać z nią w 4 oczy, pogadać od serca?
Suzie, notsobadd, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, MummyYummy, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Pati2804, Majlen, notsobadd, nick nieaktualny, elektro96, nick nieaktualny, Majuna, Vienna, MummyYummy, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
O masakra..MagicznaNuta wrote:Pati oby szybciej udało się załatwić prywatnie, trzymam kciuki, zdrowia dla Babci
choć i tak na nfz wydaje mi się w miarę szybko, mój mąż musi mieć rezonans co pół roku i ostatnio chciał się zapisać do powiedzieli, ze do końca roku nie ma możliwości, ale w końcu ubłagał na listopad -
O tak, ja też poproszę ciepełko.. 🌞 na wielkopolskie 😀notsobadd wrote:Pozdro z pomorskiego 🥶🥶🥶
chuchnijcie tu do góry trochę ciepełka, wy ciągle macie, to nie fair… 🙄😂
notsobadd lubi tę wiadomość
-
Albo weź powerbank😀Suzie wrote:Koleżanko, podłącz telefon 🤭
Suzie lubi tę wiadomość
-
Już podłączyłam 😅Suzie wrote:Koleżanko, podłącz telefon 🤭
Wszystko przez to ,że od 24min wiszę na linii i czekam na połączenie w kolejce, aby się umówić do swojego ginekologa, który wróci z urlopu za 2 tygodnie, czyli 11go lipca dopiero. A ja mam nadzieje, że wtedy już będę odpowiednio po @, to żeby zobaczył czy widać coś co zapowiada owulkę..
Ale jajo zniosę zanim będę 1 w kolejce..Jestem 3♀️29
PCOS
Spoko loko jestem w domu 😁Pati2804 wrote:Albo weź powerbank😀
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Pati2804 lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDropsik wrote:Dzisiaj taka porcja wirusków, że zaraz będą wasze brzuszki się pojawiać 🥺 Mocno w to wierzę 🤞
Prezesowa, jesteś silna babka, ogarniaczka jakich mało. Mega szacun w takim trudnym momencie jak poswiecasz się dla waszej rodziny. Tylko proszę Cię, żebyś nie zapomniała o sobie, bo jesteś ważna i Twoje samopoczucie, komfort i Twoja głowa jest ważna i Twoje marzenie o dziecku też. I gdzieś tam kradnij momenty dla siebie i męża, bo ja się mega martwię o Ciebie (nie tylko ja tutaj na pewno), że to odchorujesz wszystko
Jak Ci można pomóc? Skąd i gdzie jeszcze szukać pomocy dla waszej rodziny? Ja już nie wiem 🤷♀️ może ktoś inny zna jakieś sposoby.
Dziękuję Ci, jesteś kochana :* jakoś musimy sobie z tym poradzić, a odchorować na pewno odchoruję, ale to dopiero jak ten najgorszy stres minie. Kiedy to będzie? Nie wiem