Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBędziemy bardzo mocno trzymały kciuki ❤ zaraz będą kopniaczki i na pewno odetchniesz ❤ oby szybko minęły te 2 tygEniana wrote:Trzęse portkami przed jutrzejszą wizytą. Sprawdzam serduszko na detektorze, ale zbliżam się do koszmarnego 15 tygodnia i zaczynam panikować.
A jak się czuję raz lepiej raz gorzej, boli mnie żołądek jak tylko przestaję jeść, a nie mogę dużo jeść bo sensor mnie od razu atakuje że cukier za wysoki. W pracy kiepsko, ale jeszcze 2 tygodnie I chyba idę na wolne.
Dzięki że pytasz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2024, 16:06
Eniana, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZdążyłaś ?Suzie wrote:A bo często tutaj bywasz w okolicach, stąd pytanie. Chciałam żebyś deszcz przetrzymała, abym zdążyła dojść do autobusu 😂
we Wroclawiu jestem parę razy w roku, kochamy Wrocław:) i blisko w góry jest
Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEniana wrote:Trzęse portkami przed jutrzejszą wizytą. Sprawdzam serduszko na detektorze, ale zbliżam się do koszmarnego 15 tygodnia i zaczynam panikować.
A jak się czuję raz lepiej raz gorzej, boli mnie żołądek jak tylko przestaję jeść, a nie mogę dużo jeść bo sensor mnie od razu atakuje że cukier za wysoki. W pracy kiepsko, ale jeszcze 2 tygodnie I chyba idę na wolne.
Dzięki że pytasz!
O której masz wizytę? Będziemy tam z Tobą! Musi być wszystko ok, z taką obstawą
Paima, nick nieaktualny, nick nieaktualny, elektro96, MummyYummy, Zbuntowana, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z najnowszych informacji u mnie, to chyba @ bedzie na dniach, bo badałam sobie teraz szyjkę i jest dużo niżej niż wczoraj, twarda i narazie zamknięta♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Eniana wrote:Trzęse portkami przed jutrzejszą wizytą. Sprawdzam serduszko na detektorze, ale zbliżam się do koszmarnego 15 tygodnia i zaczynam panikować.
Dzięki że pytasz!
Kochana.. wiem, że detektor daje ulgę, ale tez potrafi napędzić trochę strachu, wiec spokojnie! 🫂 wolne napewno dobrze Ci zrobi! 😘 Będziemy z tobą pod gabinetem, o której masz wizytę?
nick nieaktualny, Eniana, Zbuntowana, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak, ale z tą wysokością to nie wiemMagicznaNuta wrote:Twarda i zamknięta to chyba dobrze

Mówiąc prostymi słowami, to wczoraj wlozypam cały palec środkowy i ją dotknęłam, a dzisiaj pół palca 😃
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
♀️29
PCOS
PREZESOOWA muszę Cię pochwalić za 1 stronkę 😍 jest cudowna 🥰
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2024, 16:41
nick nieaktualny, nick nieaktualny, CoffeeDream, Zbuntowana, Pati2804 lubią tę wiadomość
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Mam to samo 😃 gdzieś z daleka, jadąc autem, patrzę na kobietę wychodzącą ze sklepu z brzuszkiem 😃Marzycielka wrote:O matko jak duszno, nie ma czym oddychać 🙈
Tak w ogóle to od jakiegoś czasu wszędzie widzę Brzuchatki 😅 gdzie się obrócę tam Brzuchatka 😋 aż miło patrzeć 😍
nick nieaktualny, Marzycielka, nick nieaktualny, notsobadd, MummyYummy, Zbuntowana lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
Mam być przed 10 wchodzę między pacjentkami na samo usg. Ale to prywatny lekarz więc to usg warte więcej niż to na NFZPrezesoowa wrote:O której masz wizytę? Będziemy tam z Tobą! Musi być wszystko ok, z taką obstawą

Stres mnie już trzyma od wczoraj, na razie wszystko idzie gładko, ale ....07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
Majlen wrote:Mam to samo 😃 gdzieś z daleka, jadąc autem, patrzę na kobietę wychodzącą ze sklepu z brzuszkiem 😃
Taaak 😅 właśnie mam identycznie 😅 a jak mówię swojej przyjaciółce o tym, to ona zdziwiona gdzie ja te Brzuchatki widzę 🤣 bo ona nie widzi żadnych 🙈
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
Majlen wrote:Tak, ale z tą wysokością to nie wiem

Mówiąc prostymi słowami, to wczoraj wlozypam cały palec środkowy i ją dotknęłam, a dzisiaj pół palca 😃
A w tej samej pozycji? -
nick nieaktualnyNapatrz się Kochana napatrz, może niedługo Ty będziesz BrzuchatkąMarzycielka wrote:O matko jak duszno, nie ma czym oddychać 🙈
Tak w ogóle to od jakiegoś czasu wszędzie widzę Brzuchatki 😅 gdzie się obrócę tam Brzuchatka 😋 aż miło patrzeć 😍
Marzycielka, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStarające się widzą więcej : DMarzycielka wrote:Taaak 😅 właśnie mam identycznie 😅 a jak mówię swojej przyjaciółce o tym, to ona zdziwiona gdzie ja te Brzuchatki widzę 🤣 bo ona nie widzi żadnych 🙈
Marzycielka, Majlen, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny