Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja tam sama farbuje w domu 😜 ale tylko dlatego, że mam jeden kolor. Jak miałam blond i kombinowałam ombre, sombre, pasemka, no to chodziłam do fryzjera
Majuna lubi tę wiadomość
♀️29 ♂️34
- styczeń 2024- odstawienie AH po 8 latach, brak owulacji 6msc, PCOS, stymulacja, drożność sono-hsg,
❌️10 nieudanych cykli - w tym 4 z lamettą
🍀 11cs i 5 cykl z lamettą+ovitrelle ⏸️🌱🤰
• 1.03 betaHCG 222,70 - prog 19,38(13dpo)
• 3.03 betaHCG 664,10 - prog 21,24
• 5.03 betaHCG 1873,70 - prog 29,00
• 18.03 - z usg 6+5 CRL 0,75cm jest serduszko ❤️
• 16.04 - z usg 11+0 CRL 4,15cm ❤️
• 28.04 - I prenatalne super 🥰 z usg 12+2 CRL 5,82cm b.niskie ryzyka 🥹
• 02.06 - 18cm i 200 gramów 🐻
• 26.06 - II prenatalne wzorowo, 405g zdrowej dziewczynki 🩷
• 16.07 - 663g malutkiej 🎀
○ cytologia i USG piersi, krzywa cukrowa ✅️
🗓
05.08 - wizyta ginekolog
✨️2025 jest nasz!✨️ -
nick nieaktualny
-
Jestem! 3h drogi mnie czeka, oczywiście spore opóźnienie, bo trzeba było do szwagierki podjechać, jeszcze chciała herbatę robić, a ja uciełam wizytę, że przyjechaliśmy tylko po to co mamy zabrać i jedziemy. Mam nadzieję, że tu będziecie, bo trochę potrwa ta podróż.
Czekam na info z wizyty!
A pojedyncze siwe mam od 4 lat 🙄Prezesoowa lubi tę wiadomość
👩29👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana niedoczynność tarczycy
❌ PCOS oraz bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
❌IO u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g potwierdzonego chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
📆 Kalendarz wizyt
28/7 - gin
29/7 - urofizjo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynotsobadd wrote:😳😳😳
mam nadzieję, że nie zapłaciłaś za taką świetną usługę?
W głowie się nie mieści 🙈
Zapłaciłam i to tyle, że się w głowie nie mieści:P ale zrobiłam jej taką reklamę, że za miesiąc zamknęła biznes 😈Katsue, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:Zapłaciłam i to tyle, że się w głowie nie mieści:P ale zrobiłam jej taką reklamę, że za miesiąc zamknęła biznes 😈
Strach się bać 🤪
Nie zadzieraj z Prezesową 😃
Ale popieram jak najbardziej 👌Prezesoowa, Katsue lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Już jestem, dziewczyny. Trochę to trwało, bo para przed nami siedziała w gabinecie ponad godzine, my też byliśmy chyba ok. 40 minut.
Ogólnie wrażenia bardzo pozytywne. Bardzo obszerny wywiad. Lek jest utrzymany, ale zmieniona dawka. Dostaliśmy oboje do zrobienia posiewy. Na poprzednich badaniach nasienia w uwagach były wpisane leukocyty, ale poprzedni lekarz tego w ogóle nie skomentował… A tutaj napro potwierdził niedoczynność jąder, a do tego możliwa jest jakaś infekcja… Mój mąż jest po operacji neurochirurgicznej w obrębie głowy, więc bardzo możliwe, że została w jakiś sposób uszkodzona przysadka lub podwzgórze i dlatego testosteron nie domaga…
Oprócz tego ma dorobić badania krwi Wit. D, B12, homocysteine, prolaktyne w obciążeniu…
Także jest jakiś plan 😊 wrażenia bardzo pozytywne. No i mąż zadowolony, bo lekarz faktycznie się zaangażował i szuka przyczyny.Prezesoowa, Katsue, MagicznaNuta, Suzie, Zaczarowan, CoffeeDream, Dropsik, Vienna, Malinowysorbet, Paima, Leśneintro, Speranza :), MummyYummy, Pati2804 lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Dostałam od męża takiego kwiatka
https://ibb.co/q9C6mGf
Wiecie co to jest? W jakim miejscu go postawić? Jak podlewać? Pachnie podobnie jak lilia, ale nie mam pojęcia co to, a stary usunal naklejke
A to nie jest czasami kurkuma? 🤔
Lubi wodę (ale nie przelanie😝) i jasno, ale nie pełne słońce.Prezesoowa lubi tę wiadomość
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Prezesoowa wrote:Mam pytanko, a Wy jesteście wszechwiedzące
Dostałam od męża takiego kwiatka
https://ibb.co/q9C6mGf
Wiecie co to jest? W jakim miejscu go postawić? Jak podlewać? Pachnie podobnie jak lilia, ale nie mam pojęcia co to, a stary usunal naklejkePrezesoowa lubi tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Ogólnie wrażenia bardzo pozytywne. Bardzo obszerny wywiad. Lek jest utrzymany, ale zmieniona dawka. Dostaliśmy oboje do zrobienia posiewy. Na poprzednich badaniach nasienia w uwagach były wpisane leukocyty, ale poprzedni lekarz tego w ogóle nie skomentował… A tutaj napro potwierdził niedoczynność jąder, a do tego możliwa jest jakaś infekcja… Mój mąż jest po operacji neurochirurgicznej w obrębie głowy, więc bardzo możliwe, że została w jakiś sposób uszkodzona przysadka lub podwzgórze i dlatego testosteron nie domaga…
Oprócz tego ma dorobić badania krwi Wit. D, B12, homocysteine, prolaktyne w obciążeniu…
Także jest jakiś plan 😊 wrażenia bardzo pozytywne. No i mąż zadowolony, bo lekarz faktycznie się zaangażował i szuka przyczyny.
Mówiłam, że będziecie zadowoleni :*
Dobrze słyszeć, że trafiacie kolejnego fajnego lekarza na swojej drodze. I jest dalszy plan działania, a to najważniejsze. Kiedy idziecie znowu?elektro96 lubi tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny