Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyelektro96 wrote:Pokażesz włoski po fryzjerze? 😍
A też macie tak, że wstyd Wam przyznać u fryzjera, że Wam się nie podoba, tylko dopiero w domu dopada kryzys ?? 🤣🤣
A to ja mówię delikatnie, że coś trzeba poprawić
Nauczyła mnie tego sytuacja, kiedy spędziłam 6 godzin na fotelu u super hiper fryzjerki mentorki szkoleniowca osiem gwiazdek itp. i wyszłam ze spalonymi włosami tak, że jak tylko dotykałam to zostawały mi ich całe garście w dłoniach. A ta znawczyni tematu mi powiedziała, że to wina moich włosów, bo sa chujowe i nie da się ich rozjaśnić.. No cóż jakoś "zwykła" fryzjerka sobie z nimi radziła i ani raz nie miałam spalonychelektro96 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMajuna wrote:Mało dziś nadrabiania. 😅
Mamy tu niezłe kucharki (Suzie) ale też hazardzistki (notsobadd i grazka). 🤣🤣🤣
Z ciekawostek, pamiętacie, jak mówiłam, że robiłam trombo u gina i analizując wyniki zobaczyłam, że tam są inne badane czynniki niż w testdna. Powtarzał się tylko V Leiden i Protrombina. A reszta była typowo zakrzepowa (chyba). W każdym razie dorobiłam więc przez testdna PAI-1. No i tam mi właśnie wyszło nieprawidłowe. 😬
A Pai masz homo czy hetero? -
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:A to ja mówię delikatnie, że coś trzeba poprawić
Nauczyła mnie tego sytuacja, kiedy spędziłam 6 godzin na fotelu u super hiper fryzjerki mentorki szkoleniowca osiem gwiazdek itp. i wyszłam ze spalonymi włosami tak, że jak tylko dotykałam to zostawały mi ich całe garście w dłoniach. A ta znawczyni tematu mi powiedziała, że to wina moich włosów, bo sa chujowe i nie da się ich rozjaśnić.. No cóż jakoś "zwykła" fryzjerka sobie z nimi radziła i ani raz nie miałam spalonychPrezesoowa lubi tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
-
Czekamy…
Majuna, Suzie lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Przybijam piąteczkę!
Mi włosy podcina dziadek albo koleżanka z pracy 😂 ale pojedyncze siwe czasem zauważam 🤪 może zaczniemy od jakich refleksów czy coś? 🤭Majuna lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Prezesoowa wrote:A to ja mówię delikatnie, że coś trzeba poprawić
Nauczyła mnie tego sytuacja, kiedy spędziłam 6 godzin na fotelu u super hiper fryzjerki mentorki szkoleniowca osiem gwiazdek itp. i wyszłam ze spalonymi włosami tak, że jak tylko dotykałam to zostawały mi ich całe garście w dłoniach. A ta znawczyni tematu mi powiedziała, że to wina moich włosów, bo sa chujowe i nie da się ich rozjaśnić.. No cóż jakoś "zwykła" fryzjerka sobie z nimi radziła i ani raz nie miałam spalonych
😳😳😳
mam nadzieję, że nie zapłaciłaś za taką świetną usługę?
W głowie się nie mieści 🙈👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Elektro, wstałam z drzemki i rzuciłam się sprawdzić wieści od Ciebie… 🙈 czekam 🤞🏻♥️👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
Majuna wrote:To która idzie na pierwszy ogień? 😂 Ja to wyrywam sobie te siwe, a mama do mnie podchodzi: weź Ty się już lepiej pomaluj, będzie łatwiej. 😂
Sorki, u mnie najpierw zęby, mooooze potem fryzjer jak coś zostanie na funduszu „remontowym” 😂
Bo ostatnio jak pytałam to ponad 400 zł za refleksy 🥹Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2024, 18:22
Majuna lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny