Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyelektro96 wrote:Tak, pani mi proponowała, ale wolałam kapsułki swanson, bo mamy brać dawkę 3x600, więc byłoby tego sporo do wypicia…
Mam nadzieję, że po prostu jutro uda nam się to wszystko ogarnąć i będzie ok 😊
Cenowo też na pewno korzystniej czysty NACudało Ci się jeszcze znaleźć te dawkowane po 600? Mam zamiar zamówić na zapas
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyelektro96 wrote:Tak, pani mi proponowała, ale wolałam kapsułki swanson, bo mamy brać dawkę 3x600, więc byłoby tego sporo do wypicia…
Mam nadzieję, że po prostu jutro uda nam się to wszystko ogarnąć i będzie ok 😊
Oby, obyjakbyś potrzebowała z czymś pomocy to mogę u siebie poszukać i posłać jakimś ekspresem
-
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:Roz.ebałaś bank tym dziadoboxem
Pokazałam staremu - Majunko Twojego też - a on do mnie: "dobrze, że Ty jesteś normalna" hahaha
Ale on jeszcze nie wie, że też taki dostanie 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Chciałabym zobaczyć jego minę 🤣Prezesoowa, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩29👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana niedoczynność tarczycy
❌ PCOS oraz bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
❌IO u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g potwierdzonego chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
📆 Kalendarz wizyt
28/7 - gin
29/7 - urofizjo
-
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:Cenowo też na pewno korzystniej czysty NAC
udało Ci się jeszcze znaleźć te dawkowane po 600? Mam zamiar zamówić na zapas
Prezesoowa, Dropsik lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
a Ty jak się dzisiaj czujesz?
Katsue, Dropsik, Prezesoowa, CoffeeDream, Speranza :), Malinowysorbet, Vienna, Leśneintro, Zbuntowana, MummyYummy, Paima lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Oby, oby
jakbyś potrzebowała z czymś pomocy to mogę u siebie poszukać i posłać jakimś ekspresem
Bardzo bym chciała po prostu być miesiąc do przodu 😭 już dosyć czasu zmarnowaliśmyDropsik, Prezesoowa lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
-
Ja też wszystkie witaminy zamawiam z neta bo jest o wiele taniej.. ostatnio aspargin w aptece 1 op 75 tabl 30 zł a w necie 2 opakowania po 75 tabl za 32 zł z dostawą... 🤯🤯
Prezesoowa, elektro96 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati2804 wrote:Dziekuje że pytasz 😘 Ja ostatnio żeby oderwać się od myślenia cały dzień coś robię, dzisiaj sprzątałam auto, czyściłam koła i felgi, smarowałam uszczelki w aucie bo wyblakły- ogólnie ogarnęłam auto na tip top , zajęło mi to pół dnia 🙈 teraz aktualnie leżę I odpoczywam 🙂 no i jeździłam z mężem po sklepach w poszukiwaniu akcesoriów do malowania bo wykańcza siłownię i potrzebował mojej porady odnośnie farb itd 🤭 no i czuję się spokojniejsza bo Franek codziennie i to często daje o sobie znać coraz mocniej 🥰
Odpoczywaj troszkę więcejFranek to dobry chłopak, wie, że teraz go potrzebujesz jeszcze bardziej to Cię tam od środka pociesza
:*
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Samopoczucie dzisiaj kiepsko, boli mnie głowa okrutnie i do tego mam zawroty głowy. U taty tak mnie zarzuciło, że huknęłam głową o kant szafy i jestę jednorożcę
trochę odpoczęłam, ale już mam stresa co zrobimy w przyszłym tygodniu.. No cóż, tak to jest.
Trzymam kciuki, żeby tata wytrzymał jak najdłużej w domku 🤞 🫂 Nasz zwolnienie do końca miesiąca?Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
Wczoraj miałam dzień beksy, pół dnia płakałam, chyba za dużo się wszystkiego nazbierało i pękłam. Mąż ze mną siedział i starał się zrozumieć moje smutki i żale i pocieszać mnie.. a dziś za karę pieką mnie oczy i łzy mi lecą 🙈
-
CoffeeDream wrote:Trzymam kciuki, żeby tata wytrzymał jak najdłużej w domku 🤞 🫂 Nasz zwolnienie do końca miesiąca?